لیست اختراعات با مالکیت محمدامين حنيف پور
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1394/04/01
تاریخ ثبت: 1395/03/16
خلاصه اختراع:

اين محصول به دوشكل پودر و قرص قابل توليد است كه به سبب خشك بودن و نداشتن شرايط مناسب براي رشد ميكروب ها زمان ماندگاري آن بسيار افزايش يافته بطوري كه دوغ مايع با شرايط نگهداري در يخچال فقط 4 هفته قابل مصرف است درحالي كه اين محصول حداقل مدت زمان نگهداري آن به طور عادي و در دماي اتاق ( c25) شش ماه است. اين محصول به دليل كم حجم بودن مشكلات حمل و نقل را از قبيل استفاده از ماشين هاي يخچالدار براي تامين دماي پايين و نياز به فضاي بزرگ ، ذخيره سازي مشكل و هزينه هاي سنگين را حل كرده است. از طرفي به دليل حمل و نقل آسان و استفاده سريع و كم هزينه آن براي فضانوردان و مسافران بسيار مناسب است. اين محصول به صورت پودر مي تواند به عنوان يك طعم دهنده در غذاهاي مختلف مانند سوپ ها، انواع سس ها و فرآورده هايي شبيه به اين كاربرد داشته باشد. از آنجا كه در كشور آسيايي از جمله ايران درصد افراد مبتلا به پوكي استخوان بسيار افزايش يافته، بالا بودن ميزان كلسيم در اين محصول در مقايسه با حجمي برابر از دوغ مايع اثر درماني براي افراد مبتلا به پوكي استخوان دارد اما از آنجا كه بسياري از افراد عام جامعه مايل به استفاده از داروهاي شيميايي كلسيم براي درمان پوكي نيستند و يا اينكه به دليل مشكلات گوارشي تمايلي به خوردن دوغ و ديگر محصولات تخميري ندارند مي توانند از قرص هاي جويدني دوغ غني شده با ويتامين D استفاده كنند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/01
تاریخ ثبت: 1391/06/14
خلاصه اختراع:

توليد پودر ماست پروبيوتيك با استفاده از فرآيندهاي خشك كن پاششي و انجمادي

موارد یافت شده: 2