لیست اختراعات با مالکیت مهدي وحدتي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/06
تاریخ ثبت: 1391/02/05
مخترع/مخترعان: جابر نصرالله گاوگاني
خلاصه اختراع:

دستگاه لرزاننده ي مكانيكي مينياتوري غربال (Mechanical Miniature Sieve Shaker) از سه قسمت عمده تشكيل مي گردد: ۱. قسمت لرزاننده ۲. قسمت بالاي لرزاننده يا همان طبقات ۳. پايه هاي لرزه گير كه در زير دستگاه نصب شده است. جنس طبقات اين دستگاه از PMMA مي باشد، اين دستگاه با نرم افزار Auto CAD طراحي شده و برش اجزاي دستگاه با دقت بسيار بالايي با ليزر انجام شده است. دستگاه مورد نظر با اينكه براي كار با گستره ي وسيعي از مواد مختلف طراحي شده، داراي يك نوع مخزن دو طبقه اي نيز مي باشد. لازم به ذكر است در اين دستگاه از محدوده ي وسيعي از غربال ها براي تفكيك ذرات در حد ميكرو و نانو استفاده شده است. اين دستگاه با داشتن مجموعه اي متنوع از غربال ها با اندازه ي منفذ مختلف، كه به ترتيب از بزرگ به كوچك چيده شده اند، قادر است ذرات سوسپانسيوني، محلولي و جامد را در مقياس ميكرو در محدوده اندازه هاي مشخص تفكيك كند. اين دستگاه با توجه به وزن بسيار كم و تناسب اندازه ي آن با آزمايشهاي ميكرو بازده بالايي دارد و ساخت و طراحي آن با قيمت پاييني انجام مي شود. كوچكي اين دستگاه باعث مي شود كه بتوان آن را به صورت قابل حمل هم در آناليز خاك و در محل كار استفاده كرد و از طرفي فضاي كمتري از آزمايشگاه را اشغال مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/10/21
مالک/مالکان: آقاي مهدي وحدتي
تاریخ ثبت: 1394/04/09
خلاصه اختراع:

در فرآيند شكل دهي تدريجي ورق فلزي (ISMF) نيروي اِعمالي نسبتاً بالا به ابزار شكل دهي (ناشي از نيروي مصرفي لازم براي شكل دهي نمونه به ويژه در ارتباط با قطرهاي كوچكتر ابزار و شكل دهي ورق هاي فلزي با استحكام و ضخامت بالا) و فرسايش دماغه ابزار (ناشي از تماس موضعي و پيوسته ابزار با ورق فلزي به ويژه در وضعيت بدون روانكار و موثر بر كيفيت سطح نمونه) از جمله مهمترين مشكلات موجود در مسير اجراي صحيح و دقيق فرآيند مي باشند. همچنين توليد محصولات فرآيند ISMF همراه با خطاي هندسي و ابعادي مي باشد و پديده برگشت فنري به عنوان يكي از مهمترين عوامل موثر بر اين موضوع مي باشد. از اين رو در اختراع ارائه شده، طراحي و ساخت ابزار مرتعش دوراني (با تحريك ارتعاش اولتراسونيك)، علاوه بر حل مشكلات مذكور، منتج به توسعه فرآيند ISMF خواهد شد. تحقق اين اهداف به ويژه در ارتباط با فرآيند شكل دهي تدريجي قطعات سبك وزن آلياژي و مستحكم سازه هاي هوا فضا به صورت صحيح و دقيق، در دماي اتاق، با سطح انعطاف پذيري بالاي هندسي و ابعادي و بدون نياز به طراحي و ساخت تجهيزات گران قيمت فرآيندهاي تجاري شكل دهي، حائز اهميت مي باشد.

تاریخ ثبت: 1393/10/27
مخترع/مخترعان: هرمز اسلامي
خلاصه اختراع:

در اين پروژه بر مبناي ساخت مواد جديد در مقياس ميكرو و نانومتري كه قابليت بهبود خواص مكانيكي، الكتريكي، نوري و ... در ساير مواد را داشته باشند، اقدام به سنتز نانوذرات هيبريدي بر اساس مواد بيولوژيكي نموديم. زمينه فني اختراع، مهندسي شيمي مي باشد. ما در اين پروژه در وهله ي اول مواد آبزي را پس از شناسايي و آناليز، خالص‌سازي كرده و فرايند پليمريزاسيون را بر روي پلانكتون هاي دياتومه انجام داديم. فرايند جداسازي و خالص سازي گونه هاي مختلف با استفاده از دستگاه لرزاننده مينياتوري مكانيكي غربالي صورت گرفت. بعد از اين مرحله، به واسطه‌ي اسيدشويي با سولفوريك اسيد و نيتريك اسيد، اسكلت سيليسي پلانكتون ها بدست آمد. در مرحله آخر با پليمريزاسيون پلي متيل متاكريلات، نانوذرات هيبريدي بر پايه مواد بيولوژيكي تهيه شد. نتايج حاصل از ميكروسكوپ نوري بيانگر اين مي باشد كه پليمر بر روي اسكلت سيليسي پلانكتون قرار گرفته است. ذرات هيبريدي بيولوژيكي سنتز شده به دليل ساختار غيركروي، نسبت سطح به حجم بالا، خصوصيات فلوئورسنتي و توزيع اندازه ذرات كم درزمينه هاي مختلفي همچون، تحويل دارو، تخريب سلول هاي سرطاني، اصلاح پليمرها، پايه كاتاليست ها، سلول هاي سوختي و كريستال هاي نوري كاربردهاي متنوعي خواهند داشت.

موارد یافت شده: 3