لیست اختراعات با مالکیت ميثم نوبخت
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1394/08/04
خلاصه اختراع:

تهيه گرافن نيتروژن دار از روش سنتز يك مرحله اي از مواد پليمري. در اين روش ها علاوه بر سختي بالاي فرايند، داراي بازدهي پايين بوده و همچنين غير قابل صنعتي شدن مي باشند. ما در اين اختراع با تنظيم نسبت ها در كوپليمر، وزن مولكولي و غلظت در حالت محلول به گرافن هايي با كيفيت بالا دست پيدا كرديم. با استفاده از اين روش گرافن به صورت يك پارچه روي يك سطح سنتز شد كه در مقياس بالا نيز قابل انجام مي باشد.

تاریخ ثبت: 1394/09/15
خلاصه اختراع:

تغليظ كننده هاي يورتاني كاربرد گسترده اي در فرمولاسيون پوشش هاي امولسيوني براق و نيمه براق اكريليك-استايرن، وينيل اكريليك و وينيل استات دارند. ماهيت بالاي خواص برشي اين تغليظ كننده ها باعث شده است تا در كاربردهاي اسپري، برس و غلطك قابل كاربرد باشند. در اين اختراع، ابتدا پيش پليمر مورد نظر با استفاده از پلي‌اتيلن گلايكول، مونومر تري‏ال و دي ايزوسيانات حلقوي در شرايط محلول تهيه شد. دليل استفاده از اين نوع مونومرها، رسيدن به يك ساختار شاخه‏اي با وزن مولكولي مناسب مي‏باشد كه باعث افزايش قدرت تغليظ كنندگي در هنگام كاربرد مي‌شود. در مرحله بعد، با مطالعه بر روي ارتباط بين نسبت اجزاي آب دوست و آب گريز، و همچنان رسيدن به يك نسبت HLB مناسب ( بخش آب دوست به آب گريز) با حداكثر كارايي تغليظ كنندگي سيستم، از مونومر مونوالكل با زنجير آلكيل آب گريز استفاده نموديم. پس از اينكه پليمر حاصل سنتز شد، با استفاده از همزن با دور بالا، در مخلوطي از آب، كمك حلال و سورفاكتانت، به صورت يك پخش آبي پايدار با ويسكوزيته نسبتاً بالا و شفاف تهيه گرديد. براي مرتفع كردن مشكل ژل شدن در حين فرآيند، با طراحي يك راكتور مناسب، مانع از بروز مشكل در طي واكنش شديم. همچنين با استفاده از مواد پايداركننده در فرمول‌بندي نهايي اين تغليظ كننده‌ها، مقاومت به نور UV و راديكال بهبود بخشيده شد.

تاریخ ثبت: 1394/12/17
خلاصه اختراع:

رزين كربومر از جمله رزين‌هاي پر‌ مصرف مي‌باشد كه با وجود ميزان وزني كم در محصولات در گستره وسيعي از مواد كاربرد دارد و اين كاربرد به صورت فزاينده در آمده است. در اين اختراع در تلاشيم تا حد امكان از ورود مواد آلاينده زيست محيطي و سمي به محصول جلوگيري كنيم و از طرف ديگر فرايند خشك شدن را تسهيل كنيم. در روش حاضر با استفاده از عوامل شبكه اي كننده و آغازگر در حضور عامل انتقال زنجير مونومر غير اشباع اسيدي در محيط آبي پليمر شد. سپس با استفاده از دستگاه‌هاي اسپري دراير و در آون دراير خشك شدن محلول پليمري انجام گرفت.

موارد یافت شده: 3