لیست اختراعات با مالکیت نوردهر ركني
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1395/11/11
خلاصه اختراع:

به منظور تشخيص نگهداري گوشت در شرايط مناسب دمايي در قصابيها و شناسايي گوشت عودت داده شده از گوشت تازه كيت تشخيص سريع پوترسين و كاداورين به عنوان عوامل شاخص فساد گوشت طراحي شده است. براي دستيابي به اهداف آزمون، به لحاظ حساس بودن و فساد شيميايي گوشت و هم به لحاظ پيچيدگي و نياز به تجهيزات و زمان طولاني در كنترل روزمره چنين شاخصي در گوشت با مشكلاتي مواجه است. در كيت ساخته شده در اين پروژه، از يك محلول عصاره گيري بهينه (هيدروكلريك اسيد 1/0 مولار) براي آزاد كردن آمينهاي بيوژن از نمونه گوشت و محلول واكنشگر نيترو اسيد 01/0 مولار براي تبديل عوامل بيوژن به شكل قابل شناسايي و همچنين از محلول معرف شيميايي هيدروكسي نفتول به عنوان عامل كليدي در تشخيص مقادير اندك عوامل فساد گوشت استفاده شده است. گوشت آلوده پس از غوطه وري در محلول عصاره گيري در حضور عوامل واكنشگر به عوامل قابل تشخيص تبديل مي شود كه در گام بعدي با معرف آروماتيكي بصورت رنگي درخواهد آمد كه مبناي تشخيص خواهد بود. كليه محلولها، واكنشگرها و معرف هاي تعبيه شده در اين كيت بصورت فرموله شده در دوز بهينه داخل ظروف مخصوص در داخل كيت وارد شده است. براي اين كار حجم گوشت برداشتي با اسكالپل تعبيه شده در كيت حداكثر 5 گرم ميباشد كه مقدار بهينه آن در ويال مخصوص آزمايش وارد خواهد شد. در برگه راهنمايي كه براي استفاده از اين كيت تدوين شده است، مقدار مصرف (تعداد قطره و حجم) هر يك از عوامل عصاره گيري، واكنشگرها و معرف رنگي جهت راهنمايي كاربر درج شده است. اين كيت براي تشخيص پوترسين و كاداورين در گوشت قرمز براي ارزيابي تازگي گوشت براي اولين بار طراحي و معرفي مي شود.

موارد یافت شده: 1