لیست اختراعات با مالکیت
هادي اكبري
8 عدد
دستگاه هاي كاليبراسيون موجود متشكل از يك فلومتر كوريوليس با قابليت اندازه گيري جرم حجمي گاز عبوري از خود ميباشد(كه غالبا بدليل عدم كاليبراسيون فاقد دقت كافي ميباشد)سيستم پيشنهادي در دستگاه كاليبراسيون مطرح شده شامل يك برد الكترونيكي است كه با دريافت ميزان فشار گاز ورودي به مخزن و جرم كلي آن ،جرم حجمي گاز را محاسبه مينمايد. با اجراي اين طرح انجام كاليبراسيون ديسپنسرهاي جايگاه هاي CNG – با دقت بسيار بالاتر نسبت به نمونه هاي موجود خواهد بود و موجب جلوگيري از كم فروشي يا ضرر بهره برداران جايگاههاي CNG ميگردد. همچنين كاليبراسيون ديسپنسرهاي مادر ( كه با توجه طول عمر بالاي اين تجهيز ممكن است خود نيز كاليبره نباشد) در داخل امكانپذير خواهد شد
خلاصه جك هاي تمام اتوماتيك در گذشته جك ها اكثرا به صورت مكانيكي بوده و بيشتر از چرخ دنده ها و يا مهره استفاده مي شد كه در اين صورت اصطكاك در حدود 60% بوده كه بايد قبل از استفاده امتحان مي شد. استفاده از جك هاي قبلي به صورت پي در پي باعث خوردگي رزوه و چرخ دنده ها مي شد كه اين عاملي بسيار مهم براي عدم ايمني بودن جك در زير بار مي شد. با استفاده از پيستون كه به انتهاي ميله آب كاري شده بسته مي شود و پكينيگ روي پيستون قرار مي گيرد سپس فنر آب كاري شده دور اين ميله فولادي قرار مي گيرد. اين اجزا داخل سيلندر جاسازي مي شود. بعد بوش فولادي را در انتهاي فنر قرار مي دهيم سپس به انتهاي سيلندر مهره را مي بنديم (درپوش داراي مهره به ابتداي سيلندر جوش داده مي شود) . توسط شلنگ هاي فشار قوي به پمپ هيدروليك وصل مي شود پمپ هيدروليك نيز توسط يك موتور روغن را به داخل جك فشار مي دهد و توسط يك ربع گرد جك به حالت اول برمي گردد. اين جك ها به صورت ثابت وبه عنوان يك سيستم تمام اتوماتيك بر روي بدنه خودرو نصب مي شود كه از لحاظ فيزيكي، مقاومتي و استاتيكي كاملا محاسبه شده قرار مي گيرد و در صورت نياز به جك فقط كافي است با چرخاندن يك ربع گرد و كليد مربوط به هر چرخ همان چرخ مورد نظر به طور اتوماتيك بالا مي رود حتي در صورت نياز به استفاده از دوجك به طور همزمان مي توان هر دو كليد مربوطه را به طور همزمان استفاده كرد. براي تمامي خودروهاي سبك ونيمه سنگين و سنگين و به عنوان تنظيم پايه هاي اجسام سنگين كاربرد دارد.
در سال¬هاي اخير نوعي از تمرينات پويا، بنام تمرينات عملكردي مورد توجه قرار گرفته است. يكي از اين وسيله¬ها، كيسه آبي (تيدال تانك ) مي باشد. به منظور تمرين با آن، ابتدا ورزشكار آن را به اندازه مورد نظر، آب كرده و الباقي فضاي كيسه را با هوا پر مي¬نمايد. سپس، با بلند نمودن كيسه آب و حركت دادن آن در زوايا و حركات مختلف، اقدام به انجام فعاليت عملكردي مي¬كند. در هنگام جابجايي، آب درون آن از يك طرف به طرف ديگر حركت مي كند. اما جابجايي سريع كيسه آبي از يك اندام به اندام ديگر خصوصا در مفاصلي كه دچار آسيب ديدگي شده اند، ورزشكار يا فرد استفاده كننده را در معرض ساييدگي غضروف مفصلي قرار مي دهد. بر اين اساس، يافتن راه حلي براي حل اين مشكل ضروري مي باشد. در طرح مورد نظر با ايجاد صفحه داراي منافذ متعدد در وسط وسيله كانال هايي جهت سوق دادن جريان آب در جهت هاي خاص در داخل كيسه آبي بوجود مي آيد كه از تغيير سرعت ناگهاني آب درون كيسه ممانعت بعمل مي آورد.
استفاده از معيارهايي كه بتواند زخم بستر را پيش بيني كند مي تواند به تشخيص زودهنگام و جلوگيري از پيشرفت اين عارضه كمك نمايد. هدف در اين اختراع طراحي سيتم تحليلگر تغييرات جريان خون بافت تحت فشار به منظور دستيابي به يك الگوي مشخص در شكل گيري زخم بستر است. تغييرات جريان خون در لايه هاي مختلف توسط يك سيستم نوري ثبت گرديد. ثبت سيگنال هاي جريان خون با استخراج مولفه هاي زماني و فركانسي توسط سيستم استخراج و تحليل مي شود. بر اساس ثبت تغييرات جريان خون مشاهده مي شود كه با افزايش فشار الگوي تغييرات زمان فركانس جريان خون تغييرات معناداري داشته است ضمن آنكه با افزايش عمق نيز تغييرات معنادار بوده اند (05/0P<). محتواي سيگنال با اعمال فشار هاي بيش از 30 ميليمتر جيوه از نظر دامنه و فركانس نسبت به حالت مرجع بسيار متفاوت بوده و تغيير الگوي ايجاد شده ناشي از اختلال در خونرساني آن ناحيه مي باشد. بنابراين با اندازهگيري تغييرات جريان خون در لايههاي مختلف بافت و آناليز آن مي توان الگويي براي شكل گيري زخم بستر شناسايي نمود و بر اين اساس راهكاري براي ارزيابي رفتار بافت تحت فشار ارائه داد.
يكي از مشكلات عمده بشر، عوارض ناشي از عدم خونرساني كافي به بافت و ايجاد زخم هاي فشاري در تماس پيوسته و تحت فشار نقاطي از بدن با تكيهگاه است. هدف از اين اختراع ساخت سيستم مراقبت از بافت تحت فشار مبتني بر اندازهگيري تغييرات جريان خون در لايههاي مختلف بافت بود. در ساخت سيستم از 3 فرستنده نوري مادون قرمز كه در فواصل 5 و 10و 15 ميليمتري گيرنده قرار گرفتهاند، استفاده شد، تا امكان اندازهگيري تغييرات جريان خون در 3 عمق مختلف از بافت تحت فشار فراهم گردد. سيستم طراحي شده با متصل شدن به كامپيوتر قابليت ثبت داده ها به صورت طولاني مدت را داشته و مي توان در كامپيوتر داده ها را نيز پردازش نمود. سنسور ساخته شده براي مانيتورينگ جريان خون در لايه هاي مختلف بافت را مي توان در بخش هايي از تخت يا در ديواره مكان هايي كه به عنوان تكيه گاه دائمي براي بيماران است قرار داد و از آن براي پيش بيني از ايجاد زخم هاي فشاري و زخم بستر قبل از وقوع آن سود جست.
موارد یافت شده: 8