لیست اختراعات با مالکیت پژمان سليمي نادم
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1396/01/26
خلاصه اختراع:

در اختراع سل سكه اي به عنوان محفظه باتري هاي ليتيمي، نوعي سل طراحي شده است كه متشكل از يك محفظه جهت قرار گيري آند و محفظه اي ديگر جهت قرار گيري كاتد مي باشد. يكي ازمحفظه¬هاي آندي يا كاتدي بايد داراي يك گودي باشد تا بتوان آند يا كاتد را در آن به خوبي قرار داد و يك حلقه عايق از جنس تفلون نيز روي لبه آن قرار داده شود تا از اتصال كوتاه آند و كاتد كه در سل¬هاي قبلي مشاهده مي¬شد، جلوگيري به عمل آيد. بر خلاف سل¬هاي تجاري موجود، اين طراحي جديد به گونه¬اي است كه مونتاژ آن به سهولت انجام مي¬پذيرد. جنس محفظه هاي آندي و كاتدي نيز فولاد ضد زنگ است تا بتواند در برابر تنش هاي حرارتي و مكانيكي از خود مقاومت نشان دهد. از ديگر موارد موجود در اين طرح در نظر گرفتن لبه¬هايي براي دو محفظه آندي و كاتدي است تا بتوان سل را به خوبي توسط كريمپر آب بندي كرد. اين نوع سل مي¬تواند به عنوان محفظه باتري¬هاي ليتيمي در انواع وسايل الكترونيكي قابل حمل استفاده گردد.

تاریخ ثبت: 1396/07/16
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر مايع يوني1-بوتيل 3-متيل ايميدازوليم هگزافلوئوروفسفات سنتز شده و از آن به عنوان افزودني الكتروليت در باتري ليتيم يون بهره برده شده است. به جهت ارزيابي اثر افزودني مايع يوني به الكتروليت آلي اندازهگيريهاي الكتروشيميايي از طريق آناليزهاي شارژ و دشارژ و تكنيك طيفسنجي امپدانس الكتروشيميايي صورت پذيرفت. باتري شامل افزودني مايع يوني بعد از 50 سيكل شارژ و دشارژ در دماي عملياتي 60 درجه سانتيگراد تنها 3% افت ظرفيت از خود نشان داده است. اين در حاليكه مقدار افت ظرفيت باتري در صورت عدم افزودن مايع يوني به الكتروليت، 27% ميباشد. اندازهگيريهاي مربوط به تكنيك طيفسنجي امپدانس الكتروشيميايي نيز افزايش ضريب نفوذ يون ليتيم در حضور مايع يوني را ثابت ميكند. بررسينتايج بدست آمده از آناليزهاي SEM و TGA نيز نشان ميدهد كه افزودن مايع يوني1-بوتيل 3-متيل ايميدازوليم هگزافلوئوروفسفات به الكتروليت باتري، سبب افزايش كارايي باتريهاي ليتيم يون در دماهاي عملياتي بالا ميشود.

تاریخ ثبت: 1396/10/17
خلاصه اختراع:

تهيه سوخت از جلبك دريايي كلادوفورا گلامراتا و بهره¬برداري از خاكستر آن به عنوان پيش ماده براي ساخت كاتاليزور، باتري و ابرخازن، در اين بررسي مورد مطالعه قرار گرفته است. اين جلبك، معظلات زيست محيطي بسياري در نواحي ساحلي درياي خزر و همچنين براي گياهان و جانوران اين منطقه ايجاد مي¬نمايد كه بهره¬وري بهينه از آن تا حد زيادي به برطرف ¬سازي اين مشكلات كمك مي¬كند. نمونه مشتق شده از زيست توده دريايي براي توليد مواد كاتاليستي و الكترودي ارزان، تجديدپذير و سازگار با محيط زيست در اين كار بررسي شده است. دماي پيروليز˚C 500، به عنوان دماي بهينه توليد مواد نفتي زيستي، براي توليد خاكستر اين گونه به عنوان كاتاليزور جهت تهيه سوخت و به عنوان الكترود در باتري ليتيم-يون و ابرخازن مورد استفاده قرار گرفته است. آناليز¬هاي ساختاري، سطح مقطع مناسب، وجود فلزات قليايي و قليايي خاكي و همچنين وجود فلزات گروه¬هاي مختلف را در خاكستر زيست توده نشان مي¬دهد كه آن را تبديل به گزينه¬اي مناسب براي بكارگيري در صنعت توليد و ذخيره انرژي مي¬سازد.

تاریخ ثبت: 1397/08/15
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت باتري سازگار با محيط زيست برپايه زيست توده دريايي به نام كلادوفورا گلاموراتا و مايع يوني جهت افزايش ايمني و بهبود عملكرد الكتروشيميايي باتري ليتيم-يون در دماي بالا هدف اصلي اين اختراع مي باشد. با توجه به اينكه اين گونه، معظلات زيست محيطي بسياري در نواحي ساحلي درياي خزر و همچنين براي گياهان و جانوران اين منطقه ايجاد مينمايد؛ بهره وري بهينه از آن تا حد زيادي به برطرف نمودن اين مشكلات كمك مي نمايد. خاكستر مشتق شده از زيست توده دريايي براي تهيه الكترودي ارزان، تجديدپذير و سازگار با محيط زيست بررسي شده است. سطح مقطع مناسب، وجود فلزات قليايي و قليايي خاكي و همچنين وجود حفرات با اندازه بهينه در خاكستر زيست توده، آن را تبديل به گزينه اي مناسب براي بكارگيري در صنعت توليد و ذخيره انرژي مي سازد. با اين وجود مقاومت حرارتي كمتر آن نسبت به گرافيت، تا حد زيادي استفاده از آن را در دماي بالا با محدوديت مواجه مي كند. بدين سبب، مايع يوني به كار رفته در اين اختراع به دليل ويژگي هاي منحصر به فرد، نه تنها سبب بهبود ايمني و عملكرد الكتروشيميايي باتري برپايه زيست توده در دماي بالا ميگردد، بلكه سبب سازگاري بيشتر اين باتري با محيط زيست نيز مي شود.

موارد یافت شده: 4