لیست اختراعات با مالکیت
احسان ابوئی مهریزی
3 عدد
دستگاه استريل پايين تنه انسان با تلفيق پرتودهي و مه پاش فراصوت مجموعه اي است كه دو نوع گندزداي Aniosyme DD1 و گيگاسپت را به صورت مه پاشي با تلفيق پرتوي ماورابنفش جهت زدايش جرم ميكروبي از كفش و شلوار آلوده افراد در محيط هاي پرخطر به كار مي رود. هموژن ساختن تركيبات گندزدا توسط دستگاه و تزريق همزمان دو گندزدا به دليل ايجاد كردن اثر سينرژيستي براي حذف آلودگي ها، تلفيق فرايند با UV براي كاهش مصرف گندزداي شيميايي و همچنين اختصاصي بودن طرح براي پوشش پايين تنه از نوآوري هاي اختراع است. از نظر فني اين مجموعه بدون پيچيدگي با ايمني بالا و سهولت كاربرد و انعطاف در شكل و اندازه متشكل از يك دستگاه آلتراسونيك براي توليد مه گندزدا، مجموعه پرتودهي، شير شستشوي دست با الكل و چشم الكترونيكي براي تزريق خودكار و همچنين كف پوش اسفنجي تشكيل شده است. كاربرد اين طرح در محيط هاي پر خطر از نظر انتقال عامل بيماري زا هم در مواقع اپيدمي و هم غير اپيدمي نظير بيمارستان ها، مطب ها، مراكز بهداشتي، آزمايشگاهها، فروشگاهها و ... مي باشد.
ايستگاه سترون سازي پوشش افراد با استفاده از نبولايزر، متشكل از يك دستگاه نبولايزر، راهروي عبوري افراد مجهز به چشم الكترونيكي و هم چنين كف پوش اسفنجي مي باشد. مهمترين تمايز طرح پيشنهادي حاضر با ساير طرح هاي مشابه ، انعطاف در بهره برداري از جهت ارتفاع راهرو و تغيير شكل راهرو با توجه به موقعيت بكارگيري مي باشد. ديگر مزاياي شامل نوآوري در نحوه تزريق گندزدا با توجه به طراحي منحصربفرد و تزريق همزمان دوگندزدا با هدف اثر سينرژيستي مي باشد. هدف اصلي اين اختراع، به كار بردن ايستگاه مورد نظر در تمامي بيمارستان ها و هم چنين مراكز با حجم انبوه مراجعه كنندگان براي جلوگيري از اشاعه بيماري ها مي باشد.
افزايش نگراني هاي مرتبط با عواقب بيولوژيك احتمالي ناشي از ميدان هاي الكترومغناطيسي و اثرات منفي بر سلامتي افراد جامعه بهعنوان يكي از خطرات عمده محيطي، منجر به ارائه راهكاري براي كاهش اثرات اين امواج در قالب اختراع جاذب امواج الكترومغناطيسي گرديده است. اختراع سپر نانو كامپوزيت NCB/Fe3O4 بر پايه رزين اپوكسي بهمنظور كنترل امواج الكترومغناطيسي در دامنه فركانس 8 تا 5/12 گيگاهرتز نسبت به نمونه هاي موجود برتري هاي زيادي دارد. از مزاياي آن ارزان، سبك و نازك بودن، قابليت استفاده به صورت پوشش ، خاصيت جذب در محدوده فركانسهاي گسترده، مقاومت در برابر خوردگي ، عدم ايجاد آلودگي مجدد در اثر بازتاب امواج الكترومغناطيس، مقاومت در برابر تداخلات الكترومغناطيسي، كاربرد همزمان در كنترل مواجهه شاغلين بهعنوان سپر حفاظتي، و محافظ در تجهيزات الكتريكي و الكترونيكي و دارا بودن توام خواص دي الكتريكي و مغناطيسي، و نيز سازوكارهاي اتلاف مرتبط با آنها ، اشاره كرد. از اين نوع جاذب ها به منظور كاهش اثرات زيانآور احتمالي ميدانهاي الكترومغناطيسي بر سلامتي افراد در تماس شغلي و غير شغلي مي توان بهره برد.
موارد یافت شده: 3