لیست اختراعات با مالکیت
اسماعیل فلاح
9 عدد
توليد انرژي برق با استفاده از جاذبه زمين و قانون ارشميدس در آب
اختراع حاضركلاه (ماسك) جهت توانبخشي فلج عصب صورتي است كه مربوط به حوزه نيازهاي انساني زير بخش بهداشت و سلامت ميباشد. درمان اصلي در اين بيماري بمباران حسي نيمه ضعيف صورت است كه بعضا باعث مراجعه مكرر به كلينيكهاي فيزيوتراپي يا كاردرماني شده و هزينه زيادي را نيز متوجه فرد بيمار ميكند. لذا بر آن شديم تا تسبت به ساخت اين وسيله اقدام كنيم. اين اختراع مشخصا جهت درمان بيماري فلج محيطي عصب فاسيال ساخته شده است و در فلج مركزي ناشي از استروك نيز موثر ميباشد كه نياز به مراجعه مكرر بيمار مبتلا را جهت دريافت خدمات توانبخشي كاهش داده و علاوه بر كاهش هزينه ايشان به ارتقا وضعيت سلامتي وي نيز كمك شاياني ميكند. به نظر ميرسد افزايش جذب داروهاي پوستي از ديگر كاربردهاي اين وسيله باشد. براي فرد مبتلا در مراجعه اول ويبراتور ، سيستم گرم كننده و الكتريسيته توسط فرد درمانگر تنظيم شده و پس از آن فرد قادر خواهد بود از دستگاه استفاده نمايد.
جهان امروزه با سرعت باور نكردني در جهت توليد علم و فناوري هاي سازگار با محيط زيست پيش مي رود.توليد سوخت هاي پاك براي جايگزيني با سوخت هاي فسيلي، استفاده از انرژي هاي نو و توليد خودروهاي پاك از مهمترين محورهايي است كه به كمك حل مشكلات زيست محيطي آمده است. كشورهاي جهان از حدود ۴۰ سال پيش و پس از شوك نفتي ناشي از افزايش قيمت آن تصميم گرفتند وابستگي خود را تا جايي كه مي توانند به منابع فسيلي كم كرده و جانشين هايي براي آن دست و پا كنند.با پيشرفت صنعت خودروسازي و به كارگيري آن در بخش هاي مختلف مصرف سوخت هاي فسيلي از قبيل بنزين، گازوئيل و گاز به شدت افزايش يافته است كه تبعات اقتصادي و زيست محيطي زيادي را به همراه داشته است.گاز مونواكسيد كربن محصول فعاليت خودروهاي سواري و وانت ها است كه ۹۰ درصد كل آلودگي كلان شهرها را شامل مي شود.براساس گزارش سال ۲۰۱۴ سازمان جهاني بهداشت حدود ۷ ميليون نفر به صورت روزانه به علت آلودگي هوا جان خود را از دست مي دهند.از مهمترين عواقب استفاده از خودروهاي سوخت فسيلي در سطح ملي و جهاني افزايش گاز مونواكسيد كربن كه يك گاز گلخانه اي است مي باشد.اين گاز با قرار گرفتن در جو و اطراف محيط مانع از بازگشت انعكاس نور خورشيد و در نتيجه گرم شدن كره زمين مي شود كه به دنبال آن برهم زده شدن نظم آب و هوايي و وقوع سيلاب هاي غير منتظره ناشي از باران هاي پيش بيني نشده، تخريب سواحل در اثر بالا آمدن سطح آب درياها و اقيانوس ها مي شود. عواقبي كه آثار سو اقتصادي، كشاورزي و عمراني و اجتماعي را به دنبال خواهد داشت. امروزه تورم، قاچاق، آلودگي هاي زيست محيطي و در بعضي مواقع نبود سوخت كافي براي صنايع نمونه هايي از مشكلات افزايش مصرف سوخت براي خودروها مي باشد. با استفاده از موتور پيشران هيبريدي برق-هيدروليك سوخت فسيلي به طور كامل از خودروها و وسايل نقليه حذف شده و مشكلات فوق حل مي گردد. موتور پيشران با استفاده از علم هيدروليك و ويژگي هاي منحصر به فرد آن از جمله سادگي طراحي، قابليت افزايش نيرو انرژي لازم براي به حركت در آوردن خودروها و همچنين انرژي لازم جهت پمپاژ آب از چاه در عمق هاي زياد را در بخش كشاورزي فراهم مي كند.
تعداد قابل توجهي از دستگاه هاي پزشكي (خصوصا در حيطه تصوير برداري پزشكي) و همچنين ادوات موجود در آزمايشگاه هاي فيزيك پزشكي و آزمايشگاه ها و سايت هاي انرژي هسته اي از خود پرتوهاي يونيزه شده اي ساطع ميكنند كه اين پرتوها براي سلامت انسان مضر بوده و خطر زيادي براي كاربران و پرسنل مراكز فوق ايجاد مي نمايد. براي حفاظت از اشخاص در برابر اين پرتوها بايد پوشش هاي مناسبي در اطراف اين قبيل ادوات چه بصورت محافظ در اطراف فضاي اتاق و يا بصورت پوشش هاي مختلف براي دستگاه ها يا افراد اعم از ديوار پوش, روپوش, دستكش و ... قرار داده شود تا بتواند پرتوهاي مذكور را به خود جذب نمايد و از پرسنل محيط محافظت كند. پوشش جذب كننده پرتوهاي يونيزان (اين اختراع) با هزينه بسيار پايين تر داراي عملكرد بهتري در زمينه محافظت در برابر پرتو نسبت به روش هاي سنتي موجود براي محافظت (پوشش سربي) بوده كه ميتواند ارزش افزوده بيشتري را در كنار ايجاد رونق در توليد ملي و كاهش وابستگي به واردات, در راستاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي براي كشور رقم بزند.
موارد یافت شده: 9