لیست اختراعات با مالکیت ایمان شریفی
11 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1396/05/26
تاریخ ثبت: 1398/06/23
خلاصه اختراع:

سطوح مرزي سيال ها مقاومتي در برابر بزرگ شدن از خود نشان مي دهند. اين مقاومت همان كشش سطحي است. كشش بين سطحي به عنوان يك ويژگي مهم در علومي كه با سيالات ارتباط دارند (مانند علوم فني، علوم پايه، كشاورزي، پزشكي و ...) مورد استفاده قرار مي گيرند. به عنوان مثال اين خاصيت مهم براي فرآيندهاي زيادي مانند ازدياد برداشت نفت توسط تزريق گاز يا سيال ديگر در محيط متخلخل، انتقال جرم و انتقال حرارت است و به عنوان يك پارامتر مهم و پايه اي در آزمايش هاي ازدياد برداشت از مخازن نفتي محسوب مي شود. روش قطره آويزان يك از رايج ترين روش براي محاسبه كشش بين سطحي سيالات مي باشد. در اين روش قطره از يك روزنه بسيار كوچك (مانند سوزن تزريق) آويخته مي گردد. براساس نيروهاي بين سطحي و بين مولكولي، قطره تمايل دارد براي به حداقل رساندن سطح تماس با فاز دوم شكل كروي پيدا كند. نرم افزار طراحي شده براي اندازه گيري كشش بين سطحي با استفاده از تكنيك پردازش تصوير، به صورت خودكار سطوح قطره را با دقت بالا تشخيص مي‌دهد و به منظور تجزيه و تحليل سطح انتخاب شده با روابط تجربي مشخص، مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مبناي كار نرم افزار استفاده از پارامترهاي هندسي و ابعاد قطره شكل گرفته از سيال فاز پراكنده درون سيال فاز پيوسته (قطره) مي باشد. در هر دو حالت قطره آويزان شده به سمت پايين يا بالا، نرم افزار قادر است كه كشش بين سطحي سيال قطره (فاز پيوسته) را با سيال توده (پراكنده) اندازه گيري نمايد. داده هاي خروجي نرم افزار در قالب يك فايل اكسل علاوه بر كشش بين سطحي سيالات (IFT)، شامل بزرگترين قطر قطره آويخته (De)، قطر قسمتي از قطره كه در آستانه جداشدن از مجرا مي باشد (Ds)، سطوح مختلف قطره (Surface Ds, Surface De)، حجم قطره (V)، ضرايب شكل قطره (S و (1/H براي هر عكس تحليل شده مي باشد. بر اساس خروجي اين نرم افزار مي توان ميزان تنفر دو سيال نسبت به هم يا نقطه تعادلي دو فاز سيال را مشخص نمود. محدوده اندازه گيري كشش بين سطحي براي اين نرم افزار بين 0/1 تا 72 ميلي نيوتن بر متر مي باشد. نرم افزار مذكور با زبان C# و با استفاده از نرم ‌افزار Visual Studio پياده سازي و اجرا شده است.

تاریخ ثبت: 1395/02/20
خلاصه اختراع:

هدف از اين اختراع، طرحي است كه جايگذين سيستم فعلي و قديمي كاغذي مربوط به ارزيابي بيمار توسط پرستار باشد . در اين سيستم تمام اطلاعاتي كه در فرم هاي كنوني وجود دارد از قبيل علائم حياتي، وضعيت، نوع بيماري و ... مربوط به هر بيمار در يك كامپيوتر مركزي كه سرور ناميده مي شود نگهداري مي شود . اين كامپيوتر به يك فرستنده wifi متصل است كه امواج آن به وسيله يك يا چند تقويت كننده سيگنال، كل محيط بيمارستان را پوشش مي دهد. اين سيستم شامل يك برنامه آندرويدي نيز مي باشد كه در هر بخش از بيمارستان بر روي يك تب لت نصب مي باشد. شيوه استفاده از اين سيستم به اين صورت مي باشد كه پرستار با در دست داشتن تب لت به بالين بيمار مراجعه مي كند و با وارد كردن شماره تخت بيمار يا نام و نام خوانوادگي او در برنامه آندرويدي تمام اطلاعات بيمار از جمله نام و نام خانوادگي و علائم حياتي گذشته و ... كه در سرور ذخيره شده است را بر روي تب لت مشاهده مي كند و با اضافه كردن يك رديف جديد مي تواند وضعيت فعلي بيمار را ثبت كند و با اشاره به يك دكمه اطلاعات جديد را در سرور ذخيره كند.

تاریخ ثبت: 1397/03/19
خلاصه اختراع:

عنوان اين اختراع، دستگاه موبيلايزر مفصل زانو مي باشد. زمينه فني اين اختراع بهداشت و سلامتي مي باشد. اين دستگاه از دو بخش الكترونيكي و مكانيكي تشكيل شده است. بخش الكترونيكي اين دستگاه شامل قسمت تغذيه الكتريكي، قسمت اندازه گيري، قسمت كنترل كننده موتور خطي، قسمت پردازنده مركزي، قسمت ارتباط با نرم افزار، قسمت كنترل كننده موتور دوراني مي باشد. قسمت مكانيكي اين دستگاه شامل چهارچوب دستگاه، محل قرار گيري ساق و مچ پا، محل قرارگيري ران پا، موتور خطي جهت اعمال نيروي كششي، موتور دوراني و يك شفت و تفلون مي باشد. اين دستگاه مي تواند استخوان هاي ران و ساق را در محل مفصل زانو از هم دور و همچنين به سمت قدام و خلف متحرك نمايد. اين دو عملكرد دستگاه مي تواند منجر به بهبود درد و عملكرد بيماران مبتلا به آرتروز زانو شود. با توجه به اينكه پيش از اين اختراع، اين اعمال توسط دست درمانگران اعمال مي شد، با اين دستگاه مي توان انتظار داشت كه عوارض شغلي ناشي از اين مداخلات در درمانگران كاهش يابد. همچنين بوسيله اين دستگاه مي توان بصورت كمي پارامترهاي اعمال نيرو به مفصل زانو را كنترل نمود.

تاریخ ثبت: 1399/04/07
خلاصه اختراع:

يكي از معضل‌هايي كه از ابتداي تاريخ تا به كنون انسان با آن مواجه بوده است درمان بيماري‌هاي مختلف است. يكي از بيماري‌هايي كه در سال‌هاي اخير به دليل افزايش دغدغه‌هاي ذهني، افزايش استرس و تغذيه نامناسب بسيار افزايش يافته، سكته مغزي است. سكته مغزي در سيستم عصبي مغز اختلال ايجاد مي‌كند و مغز قابليت خود را در خصوص هدايت بعضي از اعضاي بدن از دست مي‌دهد، كه در اين اختلالات معمولا ماهيچه‌هاي كوچك آسيب پذيرترين نقاط بدن هستند. از جمله اعصابي كه آسيب مي‌بينند اعصاب ماهيچه‌هاي فك، انگشتان و... است. البته علاوه بر سكته مغزي، عوامل بسياري باعث آسيب رساندن به انگشتان مي‌شود، شكستگي، قطع اعصاب، پارگي عضلات و تاندون‌ها كه بر اثر دستگاه‌هاي مختلف در انگشتان ايجاد مي‌شود. بعد از ترميم اين آسيب‌ها انگشتان نياز به توانبخشي دارند تا به حالت اوليه خود برسند، معمولا دوره درمان و توانبخشي انگشتان بسيار طولاني است. به اين منظور امروزه ساخت ابزاري براي توانبخشي افراد بسيار مورد توجه قرار گرفته است. از جمله اين ابزار‌ها مي توان به اگزواسكلتون‌ها اشاره كرد، كه البته در اين موارد هم ربات‌هاي پوشيدني بيشتر مورد توجه است كه كوچك و قابل حمل باشند كه بيمار بتواند در منزل نيز از آن استفاده كند. از اين رو در اين اختراع يك ربات پوشيدني براي انگشتان دست طراحي شده است، كه درجه آزادي براي انگشت شست و يك درجه آزادي براي4 انگشت در نظر گرفته شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/22
مالک/مالکان: آقاي ايمان شريفي
تاریخ ثبت: 1399/06/24
مخترع/مخترعان: ايمان شريفي
خلاصه اختراع:

پازل با طرح دلخواه با استفاده از دايره هاي متحدالمركز چرخان يك اسباب بازي است كه هدف آن وادار كردن شخص بازيكن به طرح و نه فقط حل كردن مي باشد؛ بدين منظور در اين پازل با استفاده از گوي هايي رنگي كه قابليت جا به جايي و لغزيدن در جايشان دارند انواع چينش و حالات متصور ممكن بنا به خواست بازيكن چيده مي شود و توسط خود او بعد از به هم ريختن مجددا حل مي شود. نياز كودكان قرن 21 م تنها تقويت توانايي آنان در حل كردن مسائل نيست؛ بلكه يادگيري اصول طراحي و يافتن جسارت طراحي از همان كودكي است.

تاریخ ثبت: 1389/09/17
خلاصه اختراع:

‏خلاصه: تهيه فرمولاسيون قرص حشره كشي (بر پايه عماره گياهي Eucalyptol ‏و پليمر PVA ‏) ‏استفاده از قرص هاي حشره كش شيميايي براي كنترل آفات انباري، مشكلات عديده اي از جمله مقاومت آفات و سميت براي انسان را د ‏ر پي داشته است. از اين رو در سال هاي اخير استفاده از مواد گياهي همچون عصاره ها به عنوان مواد جايكزين رونق چشم گيري يافته است. اين مواد به شكل مايع در بازار موجو ‏بوده و استفاده از آنها در توده غلات امكان پذير نمي باشد به علاوه اين مواد مشكلات كاربردي ديگري نيز دارند. در طرح حاضر براي رفع مشكلات كاربردي اين تركيبات نظير فشار بخار پايين و قدرت نفوذ كم اين تركيبات يكي آنها را ( Eucalyptol ‏) بر روي يك پليمر زيست تجزيه پذير ( PVA ‏) بارگذاري كرده و به صورت فرمولاسيون قرص درآورده و در توده محصولات به كار برده ايم كاربرد‏اصلي اين قرص د‏ر انبارها و سيلوهاي غلات و مواد غذايي مي باشد. بر اساس منابع موجود، اين كار براي اولين بار در ايران و جهان انجام شده است. ‏

تاریخ اظهارنامه: 1385/02/11
مالک/مالکان: ايمان شريفي
تاریخ ثبت: 1385/08/10
مخترع/مخترعان: ايمان شريفي
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 11