لیست اختراعات با مالکیت
بهروز محمدی خوشرج
5 عدد
استفاده از مواد هوشمند تغيير فاز دهنده به عنوان منابع پاك تجديد پذير و با صرفه اقتصادي موضوع روز بسياري از مراكز پيشرفته تحقيقاتي و صنعتي در جوامع پيشرفته و توسعه يافته است در اين اختراع براي اولين بار در جهان از اين مواد هوشمند تغيير فاز دهنده جديد وبا كمك فناوري هاي نانو ميكرو و ماكرو براي توليد مواد و تركيبات جديد هوشمند و با قابليت ذخيره سازي صورت هاي مختلف انرژي استفاده كرده ايم اين مواد هوشمند تغيير فاز دهنده جديد براي اولين باد در جهان دراين اختراع طراحي و ساخته شده اند كه داراي قابليت ذخيره و آزادسازي انرژي با ظرفيت بالا را به صورت هوشمند مي باشند موارد مصرف و كاربردهاي بسيار فراواني در زمينه هاي مختلف فني مهندسي الكترونهيكي علوم پزشكي كشاورزي خدماتي صنعتي و خانگي مي باشند اين اختراع با هدف 1- ايجاد يك منبع انرژي پاك و غير آلاينده محيط زيست 2- بهينه سازي مصرف انرژي با ذخيره سازي انواع انرژي هاي طبيعي و غير طبيعي و آزادسازي آن در مواقع نياز 3- صرفه جويي در مصرف منابع انرژي تجديد ناپذير مخصوصا نفت و گاز به عنوان سرمايه ملي 4- كاهش آلودگي هاي زيست محيطي از طريق كاهش نياز به منابع فسيلي و ساير منابع آلاينده محيط زيست 5- كمك به اقتصاد از طريق صرفه جويي و بهينه سازي منابع و مصارف انرژي 6- ارتقا و بهبود كيفيت زندگي از طريق مديريت مصرف انرژي صورت گرفته در سامانه هاي ذخيره ساز انرژي 7- كاهش مصرف انرژي تجهيزاتي مانند يخچال فريزر و تاسيسات حرارتي مانند شوفاژ و بخاري 8- ساخت لباسهاي خنك كننده و گرم كننده 9- ساخت انواع كلاههاي خنك كننده
بتن نانوكامپوزيت هوشمند نوعي بتن جديد است كه با بهره گيري از فناوري هاي نوين از جمله نانوتكنولوژي و علوم پليمر، علاوه بر حفظ و ارتقاي استحكام ساختاري، از قابليت ذخيره سازي و آزادسازي هوشمند دماي محيطي نيز برخوردار است. در ساختار اين كامپوزيت بتن از تركيب منحصر بفردي از مواد تغيير فاز دهنده ريزكپسوله و نانوذرات معدني استفاده شده است كه ضمن كاهش وزن مخصوص كامپوزيت نهايي، استحكام سازه اي بتن را حفظ نموده همچنين موجب صرفه جويي چشمگير در مصرف انرژي سازه هاي ساختماني و حفظ محيط زيست مي شود.
خلاصه توصيف اختراع همه موجودات زنده از جمله گياهان براي رشد و توليد محصول نياز به تغذيه مناسب دارند. خاك منبع اصلي تامين مواد و عناصر مورد نياز گياه براي تغذيه است. به غير از عناصر كربن، اكسيژن و هيدروژن كه از طريق هوا و بعضا آب تامين مي شوند، منبع اصلي ساير عناصر مورد نياز گياه، خاك مي باشد. آهن نيز يكي از عناصر مهم در رشد و نمو گياه است. كمبود آهن در خاك براي گياه مشكلات زيادي به وجود ميآورد كه به تبع آن، مشكلات ناشي از كمبود آهن در تغذيه انسان و دام نيز پيش مي آيد. كمبود آهن در خاك بيشتر در خاكهاي آهكي و قليايي ظاهر مي شود. گياهان براي جبران كمبود آهن، در داخل ريشه خود آهن سه ظرفيتي را به آهن دو ظرفيتي تبديل مي كند كه بيشتر براي گياه قابل جذب است. در اختراع براي ساخت كود آهن فعال دو ظرفيتي (II) از كولين 60 درصد، اوره و آب به نسبت هاي مولي 1:1:2 استفاده شد. سولفات آهن دو ظرفيتي به نسبت مولي 1 به 4 به اين مايع اضافه شده و در نهايت مونو اتانول آمين به مايع سبز رنگ حاصل اضافه شده و مايعي شفاف به رنگ سبز تيره با محتواي 6-5 درصد آهن فعال دو ظرفيتي بدست مي آيد كه نسبت به تغييرات pH در محدوده 2 تا 12 پايدار بوده و در خاك هاي قليايي و آهكي بهترين كارايي و جذب توسط ريشه را خواهد داشت.
موارد یافت شده: 5