لیست اختراعات با مالکیت
بهزاد نعمتیان
3 عدد
پنجره ورودي هوا يا همان اينلت وسيله ايست كه در سالن هاي پرورش مرغ و مرغداري ها مورد استفاده قرار مي گيرد (و يا تمامي پنجره ها و ورودي هاي هواي صنعتي در سالن هاي صنعتي). تهويه سالن از طريق دريچه هاي اينلت،يكي از جديد ترين و پركاربرد ترين شيوه هاي تهويه مرغداري در سراسر دنيا است. موضوع مهمتر در استفاده از اينلت ها ،كنترل ميزان ورودي هوا در درچه ورودي اينلت ها است يعني دريچه اينلت به چه اندازه ايي باز باشد تا در زمان و شرايط خاص خود بهترين عملكرد را داشته باشد. در روش سنتي از نيروي انساني براي باز و بسته شدن اينلت ها استفاده ميشود كه در اين روش كارگر تك تك اينلت ها را به مقدار تقريبي خود باز يا بسته ميكند تا ورودي هوا تنظيم شود . در اين روش مشكلت زيادي وجود دارد كه به اختصار بيان ميكنيم: 1-\tورود هر چه بيشتر كارگر به فضاي مرغدتري باعث افزايش خط بيماري و تلفات در مرغداري ميشود 2-\tزمان انجام اين تغيير در ميزان باز بودن اينلت،به دليل خطاي نيروي انساني كموزياد ميشود و اين اختلافزمان باعث ايجاد مشكلات جدي در تهويه مرغداري و در كل سلامت مرغداري ميشود. 3-\tمقدار باز و بسته بودن اينلت ها بدليل خطاي دقت نيروي انساي با هم تفاوت دارد كه باعث عدم تهويه مناسب سالن ها ميشود 4-\tمقدا باز بودن و بسته شدن اينلت ها با دقت تنظيم نميشود كه در كل تهويه نامناسب را براي سالن مرغداري فراهم ميكند . براي مشكل و نياز بيان شده در اين اختراع دستگاهي با نام \\" سنسور زاويه سنج اينلت مرغداري \\"معرفي مي شود كه با استفاده از مكانيسم خاص خود،وضعيت درچه اينلت را با دقت و در دوره زماني كوتاهي مي سنجد و گزارش ميدهد. اين دستگاه بنا به ساختار دروني و حساسيت بالا در سنس كردن موقعيت دريچه هاي اينلت بايستي با در نظر گرفتن موقعيت مكاني و شرايط ساختماني مرغداري ها به نحوي مناسب و اصولي نصب گردد، در واقع اين دستگاه شامل دو قسمت مي باشد؛ قسمت اول صرفا شامل يك سنسور خطي مي باشد كه بايستي به صورت دقيق بر روي دريچه اينلت نصب شود و به گونه ايي با شد كه قمست جكي اين سنسور همزمان با باز و بسته كردن اينلت ، تغيير موقعيت دهد و با درجه آزادي مناسب توانايي انتقال اطلاعات را به بدون تاخير به پردازنده اصلي داشته باشند. با نصب صحيح دستگاه بر روي ديچه ، در اين حالت با روشن كردن دستگاه سنسور به صورت پيش فرض ميزان باز و بسته بودن به صورت درصد نشان مي دهد.
مشكل و نياز زمينه ساز اين اختراع: اكنون در مرغداريها از سنسورهاي وزن سنجي مرسوم S استفاده ميكنند كه اين سنسورها به سقف اويزان ميشود و يك كفه ترازو دارد كه مرغ و جوجه ها بر روي اين كفه ميروند و وزن را ميسنجد . ولي خطاي اين ترازوها به دليل ناتواني در تشخيص تعداد جوجه ها زياد است و اين امر باعث ميشود اطلاعات نامناسبي از وزن مرغها براي سيستم كنترل مرغداري ايجاد شود. هدف اصلي اين اختراع ساخت سيستمي براي وزن كشي در مرغداري بدون خطاي اندازه گيري است. همه اين مشكلات بيان شده حاكي از آن است كه اين روش اعتماد مرغدارها را جلب نمي كند و كم كم به سمت روش سنتي و دستي رجوع ميكنند. اين مشكلات و نياز موجود در صنعت مرغداري زمينه ساز پي ريزي اين طرح شده است. براي مشكل و نياز بيان شده در اين اختراع دستگاهي با نام \\" سيستم وزن كشي مرغداري با استفاده پردازش تصوير \\"معرفي مي شود كه با استفاده پردازش تصوير تعداد مرغهاي بر روي كفه ترازو را تشخيص مي دهد. و به طور كلي ورود كارگر به داخل سالن را جهت وزن كشي گله حذف و خطاي انساني را به طور محسوس كاهش مي دهد و با نمايش وزن گله، ميزان دان مصرفي گله در طول 24 ساعت، وزن و تعداد دقيق تلفات در طول 24 ساعت، اطلاعات دقيقي را در اختيار كاربر قرار ميدهد كه خود باعث افزايش توان مديريتي و افزايش راندمان مي شود. با توجه به اينكه تعداد 3 ترازو در داخل سالن نصب مي شود و هر ترازو در طول هر24 ساعت 3 بار تغيير مكان ميدهد، بنابراين ميانگين وزني كه سيستم مركزي نشان ميدهد دقيق مي باشد.
در كيفيت حمل و شرايط حمل جوجه يك روزه از كارخانه جوجه سازي تا محل مرغداري مشكلات زيادي وجود دارد، اعم از : سنتي و قديمي بودن ماشينهاي حمل جوجه و همچنين سنجش پارمترهاي حياتي در امر حمل جوجه توسط پرسنل و بصورت دستي و خطاهاي زياد انساني– احتمال جود آلودگي براي كانكس ماشين و تاثير مستقيم بر حيات و سلامت جوجه-عدم وجود ثبت گزارش بريا شرايط حمل جوجه و عدم وجود بايگاني براي كنترل بيماري و پيگيري و .... كليه اين مشكلات بيان شده باعث شده است كه رفع اين مشكلات و كنترل شرايط بصورت بهينه، زمينه ساز هدف اصلي اين اختراع شود. اين اختراع بصورت لحظه اي كليه پارامترهاي محيطي اعم از دما، رطوبت، گازهاي سمي و مضر و ساير پارمترها و همچنين موقعيت جغرافياي ماشين حمل جوجه را اندازه گيري و ثبت ميكند، و بصورت كاملا هوشمند وضعيت شرايط محيطي(دما، رطوبت و تهويه مطلوب) داخل كانكس حمل جوجه را كنترل و مديريت ميكند و از طريق دوربين هاي متصل به سيستم ،لحظات مسير حمل را ضبط و ثبت ميكند، و از طريق اينترنت و پيامك با كاربر(مرغدار مورد نظر) در ارتباط ميباشد و در نهايت كاربر ميتواند كليه اطلاعات ذخيره شده را از طريق چاپگر تعبيه شده چاپ و مشاهده كند.
موارد یافت شده: 3