لیست اختراعات با مالکیت
حامد حسینی
13 عدد
اختراع مورد نظر در ارتباط با پناهگاه جهت اسكان موقت در شرايط بحراني است .در اين اختراع ، روابط مناسب فضاهاي داخلي از منظر معماري ، تامين تأسيسات بهداشتي، مباحث صرفه جويي در انرژي ، به صرفه بودن هزينه ساخت ، مقاومت بالا در برابر حوادث طبيعي از جمله زلزله ، سهولت و سرعت در اجرا ، قابليت تبديل به اسكان دائم ، انعطاف پذيري در داخل فضا و خارج بنا ، حمل و نقل بسيار اقتصادي ، قابليت سازگاري با اقليم هاي مختلف به طور كاملا مناسب و بهينه طراحي شده است. اين سازه به دليل قابليت هاي زياد در تغيير ابعاد ، مساجت مفيد و اضلاع آن و نيز صرفه اقتصادي زياد آن مي تواند براي پناهگاه ها در شرايط بحراني طبيعي ، جنگ ، فضاهاي موقت براي نمايشگاه ها ، كارگاه هاي موقت ساختماني ، فضاي نگهباني در سايت هاي عمومي ، سرويس هاي بهداشتي پرتابل ، كيوسك هاي پليس ،جايگزين مناسب براي كانكسها و .... باشد.
در واحد¬هاي توليد پودر ماهي، پساب خروجي پخت حاوي روغن ماهي بوده و اين روغن به علت بوي نامطلوب ماهي در حجم زياد به عنوان يك فرآورده جانبي با مصارف غير انساني عرضه مي¬گردد. بنابراين مراحل خالص¬سازي، تغليظ اسيد¬هاي چرب ضروري و پوشش¬دهي براي تبديل آن به يك محصول خوراكي با مصرف انساني توصيه مي¬گردد. خالص سازي روغن ماهي شامل حذف فلزات و كاهش نسبي بوي ماهي با 5 درصد وزني كربن فعال و 3 درصد وزني سيليكاژل انجام شده و از صافي¬ جهت جداسازي ناخالصي¬ها از روغن ماهي استفاده مي¬گردد. عمل تغليظ اسيد¬هاي چرب ضروري با 2 درصد آنزيم ليپاز كانديدا روگوزا به مدت يك ساعت تحت اتمسفر ازت انجام مي¬شود. پوشش دهي روغن نهايي توسط كازئينات سديم و پودر آب پنير (نسبت يك به چهار) انجام مي¬گردد. ماده خروجي هر يك از مراحل فوق مطابق نياز صنايع مختلف غذايي قابل استفاده هستند. روغن خالص شده را مي توان به صورت روغن مايع بسته بندي شده در بطري به شكل تغليظ شده يا غير تغليظ شده توليد و به مصرف مستقيم رساند. پودر حاصل در صنايع مختلف شامل شير خشك، شكلات، بيسكوئيت و كيك و كلوچه مي¬تواند به عنوان بخشي از فرمولاسيون جهت افزايش ارزش غذايي آن¬ها مصرف گردد.
سيستم كمك فنر مغناطيسي خود تنظيم شونده
يك نوع محافظ براي نگاه داشتن پنجره باز در زواياي مختلف (قابل انتخاب) به منظور جلوگيري از سقوط كودكان و همچنين اتلاف بيهوده انرژي و گرما مي باشد.
با توجه به مطالعات انجام شده و همچنين تاييديه اساتيد مربوطه در اين زمينه تاكنون مطالعاتي در فرايند هشدار اوليه بيابان زايي (براساس فاكتور آب و ...) صورت نگرفته است. همچنين براساس سابقه تحقيق موجود در برخي از كشورها به صورت پايلوت و جزئي مطالعات مرحله سخت افزاري صورت گرفته و طرح آنها فايد سيستم كامپيوتري همراه براي اطلاع رساني و ذخيره اطلاعات به صورت آنلاين و كامپيوتري و صدور هشدار لازم مي باشد. طرح پيشنهادي براي اولين بار است كه در ايران مطرح مي شود و در كشورهاي ديگر نيز تاكنون به اين صورت مطرح نشده است در اين فرايند بر طبق مطالعات علم IMDPA كه مدل كاليبره شده در ايران است شاخص ها و معيارهاي موثر در روند بيابان زايي كشور شناسايي شد و سپس در مناطق حساس اين پارامترها و توسط سيستم طراحي شده كامپيوتر از راه دور به صورت آنلاين به بهره بردار مي رسد و با تغيير آستانه هشدار لازم را صادر مي نمايد اين اختراع قابليت جمع آوري اطلاعات و ذخيره دائمي آنها را دارد و با توجه به اهميت مسئله آب در كشور ما افت آب را جلوتر اطلاع مي دهد و از ضررهاي اقتصادي و اجتماعي فراوان آن جلوگيري مي كند و اين سيستم امكان كاهش هزينه هاي آمارگيري و تخريب هاي احتمالي را تا حد زيادي دارا مي باشد. و اطلاعات و داده هاي دقيق و كاملي را به ما مي دهد اين فرايند قابل استفاده براي افراد و ادارات و ارگانهاي ذيربطر مي باشد. در كليه زمينه هاي مربوط به كشاورزي و منابع طبيعي و بيابان ها همچنين قابل استفاده براي تمامي كشاورزان و بهره برداران از چاه ها مي باشد و قابل استفاده در وزارت نيرو مي باشد.
موارد یافت شده: 13