لیست اختراعات با مالکیت حسین قنبری
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1398/03/27
تاریخ ثبت: 1398/12/13
خلاصه اختراع:

كاربرد زيست مواد در پزشكي رو به افزايش است به ويژه در توسعه ايمپلنت ها، كاشتني ها، تجهيزات پزشكي و لوازم يكبار مصرف. بنابراين توسعه زيست مواد جديد با قابليت هاي ويژه و با كاربردهاي مختلف در حوزه پزشكي و حوزه نوين درحال رشد مهندسي بافت ضروري است. در مهندسي بافت با تلفيق سلول هاي بدن و داربست هاي مناسب به بازسازي بافت آسيب ديده كمك مي شود كه در نهايت بافت جديد جايگزين شده و يا ترميم را تسهيل و تسريع مي كند. اما هنوز هم استفاده از بافت هاي مهندسي شده بسيار محدود مي باشد. راه حل موثر بر رفع اين محدوديت ها در مهندسي بافت در دست داشتن طيف وسيعي از داربست ها با طراحي ها و شيمي متفاوت و مناسب براي رشد و تكثير سلول با توجه به نوع بافت است كه نه تنها خواص فيزيكي و مكانيكي مشابه بافت مورد نظر داشته باشند بلكه زيست سازگار هم باشند تا حتي الامكان داربست ماتريس خارج سلولي را تقليد مي كند. بدين ترتيب در اين اختراع، با استفاده از روش الكتروريسي داربست هاي نانوالياف بر پايه پليمر پلي مانيتول سباسات (PMS) طراحي و ساخته شده است و با توجه به خواص فيزيكي و شيميايي، زيست سازگار و زيست تخريب پذير بودن گزينه مناسبي براي كاربرد در ايمپلنت ها، كاشتني ها و لوازم يكبار مصرف به ويژه مهندسي پزشكي و مهندسي بافت مي باشد

تاریخ ثبت: 1395/03/01
خلاصه اختراع:

زخم هاي پوستي حاصل از سوختگي، زخم بستر، ديابت و ... مشكلات فراواني براي اين بيماران ايجاد كرده است. در زخم هاي شديد، وجود يك جايگزين مناسب پوستي براي ترميم كامل پوست الزامي مي باشد. با توجه به شباهت فراوان پرده آمنيون جنين انسان به پوست، اين پرده گزينه مناسبي براي ترميم پوست آسيب ديده مي باشد. مهمترين محدوديت استفاده از پرده آمنيون به عنوان جانشين پوستي خواص مكانيكي پايين، زيست تخريب پذيري بالا و دشواري استفاده از آن مي باشد. در اين اختراع، پروتئين فيبروئين پس از استخراج از پيله كرم ابريشم، بصورت ريز رشته هايي بر روي پرده آمنيون پوشانده شد تا محدوديت هاي ذكر شده مربوط به پرده آمنيون را از بين ببرد. در اين اختراع، جايگزين پوستي مناسبي حاصل از پرده آمنيون جنين انسان و پروتئين پيله كرم ابريشم طراحي و ساخته شد. اختراع حاضر در ترميم زخم هاي مختلف پوستي كاربرد دارد. فرمول: پرده آمنيون + پروتئين پيله كرم ابريشم ====== ضمایم(شرح و توصیف،ادعانامه،نقشه)شرح و توصیف : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدادعانامه : برای دانلود فایل اینجا کلیک کنیدنقشه : فایلی برای دانلود وجودندارد

تاریخ اظهارنامه: 1400/01/29
تاریخ ثبت: 1400/07/17
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع عنوان:" دستگاه سله شكن-وجينكن الكترومكانيكي و اتوماتيك محصولات كشاورزي" در مزرعه محصولات كشاورزي مانند چغندرقند، كاهو، كلم، كرفس و ...، علف هاي هرز نه تنها باعث كاهش عملكرد و كيفيت محصول مي شوند بلكه هزينه كارگري و تلفات محصول را بالا مي برند. در زراعت رديفي چغندرقند سلهشكني و وجينكاري در كشور با روش دستي انجام مي گيرد. در اين تحقيق طراحي، ساخت و ارزيابي يك نمونه سله شكن- وجينكن مجهز به فن آوري پردازش تصوير اجرا شده است. بدين صورت عمل سله شكن- وجينكني توسط دستگاه با دقت بسيار بالا و به طور اتوماتيك انجام مي شود. استپ موتور محرك تيغه، با تصاوير ارسال شده از دوربين به برد پردازنده رزبري پاي و پردازش تصاوير در رزبري پاي و گرفتن دستور از آن تحريك مي شوند. استپ موتور محرك تيغه يك چرخش 180 درجه به دور چغندرقند مي زند تا بدون صدمه زدن به بوته چغندرقند عبور كرده و بين بوته ها براي سلهشكني و وجين با زمين درگير شود. براي شبيه سازي واقعي دستگاه ساخته شده از يك زمين مصنوعي سرخود به طول 190 سانتي متر استفاده شده است. در اين زمين مصنوعي با استفاده از يك استپ موتور و برد ارديونو اين زمين مصنوعي دوار كنترل مي شود. بدين صورت با ساخت اين زمين مصنوعي عملكرد دستگاه خود را مورد بررسي قرار گرفته است و از صحت عملكرد آن اطمينان حاصل شده است.

تاریخ ثبت: 1383/10/02
خلاصه اختراع:

ابداع حاضر كلونينگ و تهيه سلولهاي E.coli BL21 تراريخته است كه قادر هستند اينترلوكين 2-- انساني را در سيتوپلاسم خود بيان كنند سلول هاي تراريخته تهيه شده محتوي پلاسميد pEThIL هستند كه اينترلوكين 2-- انساني را تحت كنترل پروموتور T7 كد مي كند اين سلول ها به آمپي سيلين مقاوم بوده دو در حضور اين آنتي بيوتيك رشد كرده و به اين طريق از سلول هاي فاقد پلاسميد قابل جدا سازي هستند بيان اينترلوكين 2-- انساني در اين سلول ها بصورت القايي شيميايي بوده و در حضور IPTG (اپزوپروپيل تيو گالاكتوزيد ) انجام ميپذيرد مطالعات نشان داد كه ميزان پروتئين بيان شده در باكتري هاي تراريخته تهيه شده تابعي از غلظت IPTG و ميزان OD(اپتيكال دانسيته) است. بيشترين مقدار پروتئيننو تركيب توليد شده توسط اين سلول ها پس از 2 ساعت انكوباسيون با OD اوليه برابر 0/5 در غلظت هاي IPTG برابر 1 ميلي مولار يا بيشتر انجام مي گيرد (شكل2) اين باكتري ها بيشترين مقدار اينترلوكين 2-- انساني را در حضور IPTGبه مقدار 0/25 مولار در OD هاي برابر 0/25 تا 1 توليد مي كنند ( شكل 3) وجود Tag T7 در ناحيه بالادست cDNA كد كننده اينترلوكين 2-- باعث مي شود كه پروتئين بيان شده در ناحيه -N ترمينال خود محتوي پپتيد T7 Tag باشد كه اين امر موجب مي گردد پروتئين نو تركيب بيان شده علاوه بر آنتي بادي هاي ضد اينترلوكين 2-- با آنتي بادي هاي ضد T7 Tag نيز قابل شناسايي و همچنين قابل جداسازي باشد.

تاریخ ثبت: 1383/10/02
خلاصه اختراع:

ابداع حاضر يك وكتور بيان كننده جديد به نام PETHIL-2 است كه توانايي بيان اينترلوكين 2-- انساني در سيتوپلاسم سلول هاي پرو كاريوتيك محتوي T7 RNA Polymerase از قبيل BL21 E. coli را دارد وكتورPETHIL-2 يك وكتور پرو كاريوتيكي به اندازه 5839 جفت باز است كه در آن cDNA ي كد كننده اينترلوكين 2-- انساني توسط پروموتور T7 رانده مي شود. PETHIL-2 داراي كاست بيان كننده lacI است كه رپرسور lac را بيان ميكند وجود اپراتور lac در پايين پروموتور T7 بيان اينترلوكين 2-- را از حالت هميشه روشن به حالت القائي در آورده است القاء بيان اينترلوكين 2-- تحت كنترل عوامل شيميايي مانند IPTG (ايزوپروپيل تيوگالاكتوزيد ) قرار دارد در حضور اين عوامل شيميايي رپرسور lac غير فعال شده و T7 RNA Polymerase توانائي اتصال به پروموتور شروع نسخه برداري و در نهايت بيان اينترلوكين 2-- را خوتهد داشت اين پلاسميد همچنين ژن مقاومت به آنتي بيوتيك آمپي سيلين را كد مي كند لذا باكتري هاي ترانسفكت شده با پلاسميد مزبور را مي توان در حضور آمپي سيلين از باكتري هاي فاقد پلاسميد جدا سازي نمود و تكثير داد اين پلاسميد همچنين داراي F1 origin و PBR322 است (شكل3)

موارد یافت شده: 5