لیست اختراعات با مالکیت
حمیدرضا تقیان
1 عدد
اين اختراع روشي متشكل از 4 مرحله به منظور توليد پودر صفرا است. ابتدا فرايند هيدروليز و سپس فرايند اكسيداسيون انجام مي گردد و پس از فيلتراسيون، مايعي (Supernatant) حاصل مي شود كه اين مايع فيلتر شده (Supernatant) به دستگاه اسپري دراير منتقل و محصول نهايي به دست مي آيد. فرايند هيدروليز: سود (هيدروكسيد سديم) به مقدار 0.3 الي 0.5 برابر وزن مايع صفرا و آب مقطر به مقدار 6-8 برابر مايع صفرا اضافه شود و در دماي 98 – 102 درجه سانتي گراد به مدت 4 الي 8 ساعت نگهداري شده تا فرايند هيدروليز كامل گردد. فرايند اكسيداسيون: رسوبات پاييني و ذرات معلق در آب نيز به وسيله فرايند اكسيداسيون جدا مي شوند. اين فرايند حدود 10– 12ساعت طول ميكشد. فرايند فيلتراسيون: از طريق غشاء ميكروسكوپي عمليات فيلتراسيون انجام مي شود. فرايند خشك كردن: دماي ورودي دستگاه 120 – 150 درجه سانتي گراد و دماي خروجي دستگاه 60-80 درجه سانتي گراد در نظر گرفته مي شود. تركيب نهايي پودر آلي صفرا مي باشد كه فاقد هر گونه آلودگي هاي ميكروبي، قارچي و ويروسي بوده كه به صورت افزودني در صنايع غذايي به عنوان امولسيفاير و همچنين در توليد داروها، مكمل هاي غذايي و انواع خوراك دام كاربرد دارد.
موارد یافت شده: 1