لیست اختراعات با مالکیت روح اله باقری
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1388/02/13
خلاصه اختراع:

پوشش پودري نانو كامپوزيت PP/MMt برروي فولاد ساده كربني بروش الكترواستاتيك پاششي

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/05
تاریخ ثبت: 1392/12/07
مخترع/مخترعان: هادی نجفی پژوه
خلاصه اختراع:

در اختراع پايلوت سنجش اثر ازون بر روي لاستيك ، يك قالب با اندازه مشخص ، جهت پخت و قالبگيري لاستيك خام ساخته مي شود. سپس نمونه لاستيكي در گيره ي مخصوص از پيش طراحي شده جهت رساندن ابعاد نمونه به كرنش هاي موردنظر بسته مي شود. گيره حاوي نمونه، درون اتاقكي از جنس گالوانيزه با نرخ ثابتي از ازون، دما،رطوبت و سرعت باد گذاشته و در زمان هاي مختلف از نمونه عكس برداري مي شود تا سطح اثر ازون مشخص گردد. البته مواد از جنس هاي ديگر نيز ميتواند در اين پايلوت مورد بررسي قرار گيرد.

تاریخ ثبت: 1393/01/26
مخترع/مخترعان: سید حمید سجادی جزی
خلاصه اختراع:

نانو ذرات كربنات كلسيم با كوپليمري از متيل متاكريلات و بوتيل آكريلات توسط فرآيند بسپارش امولسيوني به صورت ساختارهاي هسته-پوسته تبديل گرديده و اين ذرات به عنوان يك ماده پركننده به كامپوز يتهاي PVC اضافه مي گردد. افزايش اين ذرات هسته-پوسته به PVC باعث مي گردد استحكام ضربه پذيري PVC تا 18 برابر افزايش يابد در حاليكه خواص ديگر آن از جمله افزايش طول تا نقطه پارگي افزايش و استحكام كششي كاهش نيابد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/16
تاریخ ثبت: 1391/05/15
خلاصه اختراع:

چسب هاي ساختاري به چسب هاي گرما سخت گويند كه داراي استحكام مكانيكي و مقاومت شيميايي بالاتري نسبت به چسب هاي معمولي مي باشند و جايگزين روش هاي مكانيكي پيچ ها پرچ ها و جوش هاي نقطه اي در اتصال قطعات محصولات صنعتي محسوب مي شوند. اين چسب ها معمولا به صورت دو جزئي بوده كه جزء اول شامل مونومر عوامل چقرمه كننده آغازگرها عوامل شبكه اي كننده و در جزء دوم فعال كننده و شتاب دهنده ها هستند كه براي اولين بار به صورت جامد تهيه شدند. اين گونه چسب ها با انجام پليمريزاسيون زنجيره اي راديكالي و با استفاده از سيستم هاي ردوكس و در دماي محيط پخت مي شود. در چسب هاي ساختاري با مخلوط شدن دو جز پليمر شدن آغاز و گرانروي محيط افزايش مي يابد و با تشكيل اتصالات عرضي فرايند پخت انجام مي شود. براي افزايش كارايي اتصالات مي بايستي سطح سطوح جهت اتصال آماده شوند. از معايب اين چجسب ها ترد بودن آنها پس از فرايند پخت مي باشد بنابراين آنها را به وسيله ي عوامل چقرمه كننده مانند رابرها اصلاح مي كنند از ذرات رابر به عنوان متوقف كننده رشد ترك كه موجب افزايش انرژي شكست و استحكام ضربه اي است استفاده مي شوند.

موارد یافت شده: 4