لیست اختراعات با مالکیت
سجاد جوانشیر
3 عدد
ژل سفيد كننده دندان حاوي 40% هيدروژن پراكسايد و 1% فلوروهيدروكسي آپاتيت جهت استفاده در مطب و كلينيك دندانپزشكي كه در سفيد كردن دندان كاربرد دارد. يكي از رايج ترين و محافظه كارانه ترين روش هاي سفيد كردن دندان، بليچينگ است كه در آن از يك ماده اكسيد كننده همانند هيدروژن پراكسايد استفاده مي شود. هيدروژن پراكسايد و ديگر مواد اكسيد كننده علاوه بر مزاياي سفيد كنندگي خود داراي عوارض ناخواسته اي همچون حساسيت حين و پس از درمان و التهاب لثه مي باشد. از جمله راه حل هاي برطرف كردن اين عوارض استفاده از مواد ديگر همراه با ژل هيدروژن پراكسايد مي باشد. در روش بليچينگ در مطب از غلظت بالايي از هيدروژن پراكسايد استفاده ميشود. در اين محصول از غلظت 40% هيدروژن پراكسايد و همچنين از ماده رمينراليزه كننده فلوروهيدروكسي آپاتيت استفاده شده است. طبق پژوهش هاي انجام شده، ژل ساخته شده علاوه بر كفايت در سفيد كردن دندان ها و قابل رقابت بودن با نمونه هاي مشابه خارجي، عوارض گفته شده را نيز به حداقل رسانده است و همچنين داراي خواص ضد پوسيدگي نيز مي باشد.
اختراع ژل سفيد كننده دندان حاوي 3% هيدروژن پراكسايد و 1% سديم هگزامتافسفات براي استفاده در منزل كه در زمينه سفيدكردن دندان كاربرد دارد. يكي از رايج ترين و محافظه كارانه ترين روش هاي سفيد كردن دندان، بليچينگ است كه در آن از يك ماده اكسيد كننده همانند هيدروژن پراكسايد استفاده مي شود. 2 نوع روش بليچينگ موجود است. يكي بليچينگ در مطب كه از غلظت بالاي هيدروژن پراكسايد استفاده ميشود و يكي هم بليچينگ در منزل كه از غلظت كمتري در حدود 3 تا 10 درصد استفاده ميشود. هيدروژن پراكسايد و ديگر مواد اكسيد كننده علاوه بر مزاياي سفيد كنندگي خود داراي عوارض ناخواسته اي همچون حساسيت حين و پس از درمان و التهاب لثه مي باشد. از جمله راه حل هاي برطرف كردن اين عوارض استفاده از مواد ديگر همراه با ژل هيدروژن پراكسايد مي باشد. در اين محصول از ماده رمينراليزه كننده سديم هگزامتافسفات استفاده شده است. طبق پژوهش هاي انجام شده، ژل ساخته شده با داشتن pH خنثي علاوه بر كفايت در سفيد كردن دندان ها، عوارض گفته شده را نيز به حداقل رسانده است و همچنين داراي خواص ضد پوسيدگي نيز مي باشد.
اختراع پچ مخاطي دو لايه با قابليت حمل دارو كه در زمينه بيماري هاي دهان و فك و صورت كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه امكان درمان ضايعات موجود در حفره دهان با استفاده از داروهاي سيستميك ممكن است عوارض داشته باشد و همچنين بدليل وجود بزاق و بافت نرم مخاط امكان استفاده از دارو بصورت موضعي مشكل است با اين راه حل توليد پچ مخاطي دو لايه كه قابليت چسبندگي به هر قسمت از مخاط حفره دهان را دارد و همچنين امكان دارورساني بصورت موضعي را تسهيل مي كند انجام گرديده است.
موارد یافت شده: 3