لیست اختراعات با مالکیت
سیدصدرا مدنی
4 عدد
عنوان اين اختراع ظرف مصرف و نگه داشتن مايعات جهت جلوگيري از ورود هوا با قابليت تخليه هواي داخل ظرف،بدون استفاده از پمپ و قفل هوا و شير يكطرفه مي باشد. اكثر ظرفهاي موجود در بازار براي مايعات پس از استفاده از مقداري از مايع يك فضاي خالي بين ظرف و مايع ايجاد مي شود كه در آن محل هوا پر مي شود و اين عامل باعث فساد مايعات ميشود.از قفل هوا در مواردي كه مايه از خود گاز توليد ميكند مناسب مي باشد كه به صورت يكطرفه هواي داخل كه ناشي از گاز ايجاد مي شود تخليه مي شود و از ورود هوا جلوگيري مي كند ولي پس از كمترين استفاده از مايع هيچ كاري براي فضاي خالي ايجاد شده بخصوص در مايعات بدون گاز نمي كنددر ساير موارد از دستگاه هاي ايجاد خلا استفاده مي شود كه بسيار گران قيمت بوده و در منازل كاربردي ندارد.اين وسيله با كمترين هزينه مشكل مصرف و نگه داشتن همزمان مايعات را بدون ورود هوا حل مي كند
با توجه به ميزان بالاي علاقه مندي به مصرف غذاهاي سوخاري، اين اختراع با هدف توليد پودر سوخاري گياهي با خواص كاهش تركيبات سرطانزا و مضر و كاهش جذب روغن، به مرحله اجرا درآمده است. در تهيه اين پودر سوخاري از تركيبات گياهي و طبيعي استفاده شده است كه نه تنها مضرات مصرف غذاهاي سوخاري شده را كم مي كند بلكه حاوي تركيبات مفيد و مغذي نيز مي باشد. از برگ سبز چاي كه حاوي تركيبات فنلي و پلي فنلي و آنتي اكسيدان است به منظور كمك به كاهش اكسيدشدن روغن سرخ كردني و همچنين كاهش و حذف تركيبهاي سرطانزاي موجود در غذاهاي سوخاري استفاده شده است. همچنين با استفاده از صمغ گياهي و طبيعي عربي در اين پودر باعث كاهش جذب روغن در فراورده هاي سوخاري شده و با استفاده از سورنجان و سماق در جلوگيري از ابتلا به نقرس و درمان آن با عوارض جانبي كمتر(در مقايسه با مصرف داروهاي نقرس) كمك شده است. در اين پودر از جوانه و سبوس گندم به منظور بالا بردن ارزش تغذيه اي و افزايش فيبر نيز استفاده شده است. تركيبي از افزودني هاي طعم دهنده از جمله (( حبه سير رنده و خشك شده، پونه كوهي، آويشن، نمك و فلفل)) براي بهبود طعم پودر سوخاري استفاده شد. همچنين از ((دماي كم و مدت كم با استفاده از روش هاي تلفيقي)) در پخت نان استفاده شده است كه كيفيت نان و در نتيجه پودر سوخاري را افزايش داده است. اين پودر سوخاري، پس از تهيه، از نظر بررسي تاثيرات بيان شده مورد آزمايش قرار گرفته و نتايج آن ارائه شده است.
خميردندان گياهي خوراكي، يك خميردندان باكيفيت و كارآمد جهت حفظ سلامت دهان و دندان ميباشد؛ اين خميردندان، فاقد مواد شيميايي است و بر پايهي محصولات گياهي ساخته شده است؛ خميردندان ميتواند باعث حفظ سلامتي دندانها، از بين بردن بوي بد دهان، حفظ رطوبت دهان، جلوگيري از پوسيدگي دندانها، فعاليت ضد ميكروبي و استحكام ساختمان دندان شود. نسبت تركيبات در فرمولاسيون مواد موثره شامل: محلول عصاره گل ميخك15% + آب ليمو 15% + عصاره سيب درختي 15% + عرق گل محمدي 15% + عرق تركيبي نعنا (ترجيحا تركيبي از منتول ، روغن نعنا فلفلي و عصاره نعنا) 10% + عصاره بره موم 5% و نمك دريا 5% و عسل 5% +تركيبات مكمل(املاح و ويتامين ها و اسيد هاي مجاز، اسانس و..) 5% + و آب دئونيزه 5% با تعديل دوز±5% نسبت ها متناسب با تركيب مي باشد.
معمولا اكثر مصرف كنندگان پنيرهاي فله اي سنتي و صنعتي، به منظور جلوگيري از رشد كپك بر سطح پنير و يا خشك شدن پنير، اين محصول را در آب نمك نگهداري مي كنند؛ اينكار علاوه بر از دست دادن طعم اصلي پنير، باعث ايجاد مشكل مصرف بالاي نمك در مصرف كننده مي شود. مصرف ناخواسته بالاي نمك، سبب بيماري مي شود. بهترين راه جهت جلوگيري از رشد كپك و مخمر و عدم نياز به استفاده از نمك زياد در نگهداري پنير، استفاده از پوشش سطحي بر روي پنير بدون غوطه وري در آب نمك مي باشد. در اختراع حاضر، پوشش دو لايه كاغذ-پلاستيك نانو مناسب براي استفاده در انواع پنير هاي صنعتي و سنتي، طراحي شده است كه مي تواند با وجود ذرات نانو اكسيد روي جلوي كپك زدگي پنير را بگيرد. پوشش پنير با يك لايه داخلي در تماس با پنير كه از كاغذ مومي ساخته مي شود به پنير اجازه تنفس مي دهد. لايه خارجي، يك غشاي پلاستيكي پلي اتيلني و محافظ در برابر رطوبت بيش از حد است كه به اندازه كافي متخلخل است و امكان تبادل اكسيژن را فراهم مي آورد و محيطي غار مانند براي طولاني كردن ماندگاري پنير ايجاد مي كند.
موارد یافت شده: 4