لیست اختراعات با مالکیت علیرضا صدیقی انارکی
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1397/07/04
خلاصه اختراع:

عمر تجهيزات توزيع بويژه ترانسفورماتورها مهم ترين پارامتري است كه در بحث تعمير ونگهداري حائز اهميت مي باشد . تعيين عمر ترانس ها مي تواند راه كار هاي مناسبي را ، به منظور افزايش عمر مفيد ترانس ها مشخص نمايد و از بسياري از خسارات پيش¬بيني¬نشده جلوگيري مي¬كند.در اين اختراع با عكس برداري حرارتي از بدنه¬ي¬ ترانس در حال كارو همچنين تحليل آن با نرم افزار ويژه دوربين هاي ترموويژن با لحاظ كردن رطوبت و دماي محيط، اختلاف بيشترين و كمترين دما در بدنه¬ي ترانسفورماتور به عنوان شاخصي جهت تعيين عمر ترانس معرفي مي گردد. اين مهم بدون خارج كردن ترانس از مدار انجام مي¬گيرد. جهت تحليل معيار اختلاف دماي بدنه-ي ترانس، با استفاده از روش فاصله اطمينان و با توجه به اختلافات بدست آمده، ترانس ها را در گروه هاي سه ساله عمر دسته بندي كرده كه سطح خطاي اين روش 0.05 مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/24
تاریخ ثبت: 1390/05/08
خلاصه اختراع:

‏اين مدار با استفاده از كنترل چندگانه توسط كاربر قابل مديريت مي باشد كه كار با آن را بسيار ساده و مديريت آن را بهينه مي كند. مدار هوشمند قطع جريان در حالت آماده به كار با تشخيص اينكه دستگاه در حالت آماده به كار مي باشد، به عبارتي زماني كه كاربر دستگاه را با كنترل از راه دور خاموش مي كند ، مدار ، آن را تشخيص داده ‏و جريان دستگاه را قطع مي كند و در هنگام نياز دو باره ‏مدار بوسيله يك جريان دستگاه ‏را وصل مي كند مي باشد ، و دستگاه به حالت آماده به كار مي گردد كه با استفاده ‏از ريموت كنترل خود دوباره ‏مي تواند روشن شود. توان مصرفي دستگاه‏ بسيار پايين بود.توانايي كاهش توان مصرفي يك كاربر خانگي تا حدود 20% را دارا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/21
تاریخ ثبت: 1391/06/29
مخترع/مخترعان: كاووس هژبري
خلاصه اختراع:

طراحي و ساخت ترانسديوسر بدون هسته اندازه گيري ولتاز بر پايه مقسم هاي خازني ميراشونده ولتاژ

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/21
تاریخ ثبت: 1391/06/29
مخترع/مخترعان: كاووس هژبري
خلاصه اختراع:

معمولترين روش براي اندازه گيري جريان يك سيستم قدرتمند كه در ايران هم بسيار رايج است، استفاده از ترانسفومرهاي جريان (Current Transformer) براي اندازه‌گيري جريان ميباشد؛ كه با محدوديت هاي بسياري از قبيل اشباع، تلفات توان اكتيو، حساسيت زياد به ميدان مغناطيسي AC سرگردان و ... مواجه اند. در روش هاي پيشرفته امروزي ترانسفورماتورهاي مختلف جاي خود را به ترانسديوسرها داده اند. ترانسديوسرهايي از قبيل ترانسديوسر بر پايه سنسورهاي اثرهال، سنسورهاي فيبر نوري، شانت مقاومت پايين و سنسورهاي كويل روگوفسكس. در مسير تحقيقاتي اين اختراع با انجام بررسي ها و مطالعات گسترده، ترانسفورماتورها و ترانسديوسرهاي جريان از نظر كيفيت و درجه مقبوليت مورد مقايسه واقع شدند. نتيجه اين بررسي ها اثبات نمود كه استفاده از كويل روگوسفكي در يك ترانسديوسر جريان ميتواند در بسياري از اين ارامترها نسبت به رقيبان خود موفق تر عمل كرده و مناسبترين انتخاب براي اندازه گيري جريان باشد. دقت، پاسخ فركانسي، قيمت تمام شده، رنج جريان قابل اندازه گيري، مشكلات اشباع و افست، ايزولاسيون، آساني نصب، خطي بودن، سختي تكنولوژي ساخت و پيش بيني تكامل پارامترهاي مورد بررسي در اين مطالعه بودند. ترانسديوسر كويل روگوفسكي به استناد مراجع و مقالات معتبر موجود در مباحث سيستمهاي قدرت مناسبترين انتخاب براي اندازه‌گيري جريان فشارقوي است كه با اين اختراع تمامي مراحل طراحي و ساخت آن براي نخستين بار در كشور انجام پذيرفته است. همچنين بررسي هاي انجام شده در راستاي امكان سنجي توليد انبوه اين ترانسديوسرها در كشور بيانگر آن است كه جايگزيني ترانسفورماتورهاي ولتاژ با ترانسديوسرهاي كويل روگوسفكي در كشور ميتواند بدون تحميل هزينه اضافي عملكرد بهتر با كيفيت مطلوب را فراهم سازد.

موارد یافت شده: 4