لیست اختراعات با مالکیت محسن منصوری
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1391/08/28
خلاصه اختراع:

سامانه شبيه ساز خورشيدي شامل تعدادي لامپ در چيدمان هاي مناسب براي تامين حرارت تابشي دقيقا منطبق بر شرايط مورد نياز تست مي¬باشد. مجموعه لامپ ها (12 لامپ) در قاب بزرگي به ابعاد 290 در250 سانتي متر مربع كه از جنس آهن است سوار شده اند. اين صفحه نيز روي يك پايه عمودي فولادي به گونه اي نصب شده كه قابليت تغيير ارتفاع و زاويه جهت تغيير نوع و كميت تابش لازم براي آزمايش بصورت الكترونيكي وجود دارد. بخش افقي دستگاه نيز شامل يك كلكتور است كه روي يك صفحه نگهدارنده فولادي به ابعاد290 در250 سانتي متر مربع سوار شده و اين مجموعه روي يك ريل افقي به گونه اي نصب گرديده كه قابليت حركت افقي و عمودي براي كلكتور يا هر نمونه مورد آزمايش كه قابليت نصب روي اين صفحه نگهدارنده را دارد، داشته باشد. زاويه اين صفحه را مي توان بطور دستي تغيير داد. سيستم تهويه طراحي شده با استفاده از يك سيستم كنترلي ميزان دماي محيط و سطوح منبع هاي نوري را كنترل و نمايش داده و در زمان مناسب دستور لازم جهت ايجاد برودت جهت حفظ دما و پيشگيري از آسيب سيدن به دستگاه را مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/21
تاریخ ثبت: 1392/08/20
خلاصه اختراع:

دستگاه مورد نظر يك بدن شوي ثابت و كوچك است كه به شكل يك صندلي ارگونوميك طراحي شده تا فردي كه از آن استفاده مي نمايد كاملاً راحت و بدون مشكل، در كمترين زمان ممكن، بدن خود را به بهترين نحو شست و شو نمايد. درطراحي اين دستگاه سعي بر آن شده است كه تمامي فرو رفتگي ها و برآمدگي هاي موجود در بدن تحت شستشو قرار گرفته و نشستن در آن براي شخص، نه تنها ايجاد خستگي ننمايد، بلكه بعد از اتمام شستشو، احساس سبكي و آرامش را به همراه آورد. همچنين ميتوان از اين دستگاه به عنوان يك جكوزي تك نفره هم استفاده كرد. زيرا قطرات آب با فشار به طرف بدن پرتاب مي شوند كه اين امر خود باعث ايجاد يك ماساژ نرم و آرامش بخش شده و از بين برنده كوفتگي و خستگي بدن مي شود. همچنين مي توان در مراحل آينده و توليد انبوه تمهيداتي اتَخاذ نمود و قابليت انجام غسل را هم به آن اضافه كرد، زيرا در كشور اسلامي همچون ايران و ساير كشور هاي مسلمان امري قابل توجه بوده و باعث ترغيب كشور هاي مسلمان براي سرمايه گذاري بر روي اين دستگاه مي شود. بدنه اين دستگاه از جنس فايبرگلاس مي باشد كه اين ماده در كنار سبكي از استحكام بسيار بالايي برخوردار است و حمل و نقل آن به همين واسطه بسيار راحتتر صورت مي پذيرد. در واقع با احتساب كاركرد اين دستگاه جديد، در صورت توليد انبوه آن، در كنار ماشين هاي لباسشويي و ظرف شويي، "ماشين بدن شوي" نيز خواهيم داشت. طرح هاي اين دستگاه به صورت سه بعدي به وسيله نرم افزارSolid Works اجرا شده است كه كارايي آن را به صورت تصويري بيان مي نمايد.

تاریخ ثبت: 1386/03/07
خلاصه اختراع:

به منظور افزايش كيفيت محصولات خشك شده و كاهش ضايعات مرحله خشكاندن مي بايد پارامترهاي اساسي سيستم براساس مقادير محاسبه شده به صورت مداوم در طول فرآيند خشك شدن كنترل گردند. كنترل دقيق اين پارامترها با استفاده از سيستم هاي كنترل خودكار ممكن است. خشكاندن اضافي و بدون كنترل علاوه بر مصرف بيهوده انرژي افزايش ضايعات را نيز به دنبال دارد. به منظور بهينه سازي بازده انرژي در خشك كن هاي خورشيدي همرفت اجباري يك كنترلر طراحي و ساخته شد. دور فن خشك كن به عنوان متغير كنترلي در نظر گرفته شد. بازده خشك كن با توجه به روابط تعيين شده و پايش دماهاي هواي ورودي به جمع كننده، هواي خروجي از جمع كننده و هواي خروجي از محفظه خشك كن با استفاده از 3 حسگر دما به دست آمد. با استفاده از نرم افزار كنترل خشك كن بازده فعلي و بازده بهينه خشك كن محاسبه و با يكديگر مقايسه شد. در صورت برابر نبودن اين دو بازده، پس از محاسبات لازم دور موتور به گونه اي تغيير مي يافت كه بازده كنترلي خشك كن با بازده بهينه برابر شود. به منظور ارزيابي سيستم كنترل خودكار، آزمايش هايي در 3 تكرار انجام شد و نتايج نشان داد كه سيستم كنترل خودكار فن قادر است به خوبي دور فن را به دور كنترلي مورد نظر براي تامين بازده بهينه برساند. هم چنين با استفاده از اين سيستم، بازده كنترلي دقيقا برابر با بازده بهينه خشك كن مي شود به طوري كه در طول يك روز كاري خشك كن همواره با بالاترين بازده خود، كار مي كند. با استفاده از نرم افزار SPSS12 آزمون نمونه هاي جفتي براي دو بازده كنترل شده و بازده كنترل نشده با توزيع t-student انجام شد و نتايج نشان داد كه با اطمينان 99% بازده كنترل شده به طور بسيار معني داري بيشتر از بازده بدون كنترل است.

تاریخ اظهارنامه: 1402/01/10
مالک/مالکان: آقای محسن منصوری
تاریخ ثبت: 1402/06/13
خلاصه اختراع:

هدف اين مطالعه ارزيابي عملكرد تزريق آب هوشمند (SMW) با شوري خاص با نانوذرات ZnO-γAl2O3 در ازدياد برداشت نفت (EOR) است. عملكرد SMW حاوي نانوذرات ZnO-γAl2O3 توسط زاويه تماس (CA)، كاهش كشش سطحي (IFT) و توليد نفت با آزمايش‌هاي سيلابزني مغزه كربناته مورد بررسي قرار گرفت. الگوهاي XRD و EDX تشكيل نانوذرات ZnO و گاما آلومينا را تأييد كردند. تصاوير SEM نشان داد كه ذراتZnO به طور يكنواخت در روي سطح آلومينا توزيع شده اند. آزمايش ZP نتايج آزمايش‌هاي پايداري نانوسيال‌هاي توسعه‌يافته در محلول‌هاي مبتني بر آب را تأييد كرد. زماني كه نانوذرات و يون‌ها در سيستم وجود داشتند، IFT كاهش بيشتري پيدا كرد. در غلظت SW+300 ppm ZnO-γAl2O3، مقدار IFT از 27.24 به mN/m 11 رسيد. نتايج آزمايش‌هاي CA نشان داد كه بهبود قابليت‌هاي آب نمك در حضور نانوذرات منجر به كاهش بسيار مؤثري شده است. همچنين در اين راستا ترشوندگي بسيار آبدوست با استفاده از SMW با نانوذرات پايدار حاصل شد. همچنين محلول SW+300 ppm ZnO-γAl2O3 ازدياد برداشت در مغزه‌هاي مختلف 15 و 24 درصد بهبود بخشيد. اين تحقيق نشان داد كه امكان توسعه و پياده‌سازي نانوذرات ZnO-γAl2O3 با تركيب SMW براي مديريت ترشوندگي سنگ مخزن كربناته و به حداكثر رساندن OR از مخازن كربناته وجود دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1402/08/12
مالک/مالکان: آقای محسن منصوری
تاریخ ثبت: 1403/01/25
خلاصه اختراع:

با توجه به كاهش منابع نفت و گاز، افزايش توليد از مخازن موجود با معرفي فناوري‌هاي جديد امري ضروري است. اين اختراع يك نانوسيال تركيبي جديد را براي مخازن نفتي ارائه مي‌كند كه تركيبي از آب سازندي و نانوذرات است. به طور كلي هدف از اين اختراع ساخت نانوسيالي موثر سنتز شده اي است تا بتوان از آن در فرآيند ازدياد برداشت نفت استفاده نمود. به طور كلي كاربرد هاي گسترده نانوسيالات موجب شده كه در فرآيندهاي بازيافت نفت توجه زيادي رو به خود معطوف نمايند. ساختار نانوسيال تهيه شده با طيف‌سنجي پراش انرژي پرتو ايكس (EDX)، اسپكترومتري مادون قرمز تبديل فوريه (FT-IR)، ميكروسكوپ الكتروني روبشي (SEM) و پراش اشعه ايكس (XRD) مشخص شد. الگوهاي XRD و EDX پوشش تركيبات بر روي ساختار محلول سنتزي را تأييد نمود. تصاوير SEM نشان مي‌دهد كه ذرات MgO و كربومر به طور يكنواخت بر روي سطح Al2O3 توزيع شده اند. با استفاده از با استفاده از تست پتانسيل زتا پايداري محلول هاي مورد بررسي قرار گرفت. نتايج آزمايش‌هاي پتانسيل زتا پايداري نانوسيال‌ها را تأييد نمود. در ادامه كشش سطحي آب-نفت در حضور نانوسيال كاهش يافت. نتايج نشان داد كه در غلظت بهينه يعني ppm60 از نانوسيال مقدار كشش سطحي از مقدار mN/m 22 به mN/m 6 رسيد. علاوه بر اين، نتايج زاويه تماس نشان داد كه غلظت بهينه ppm60 از نانوسيال مقدار زاويه تماس از 160 درجه به 22 درجه رسيد. همچنين در فرآيند سيلابزني مغزه ميزان بازيافت توسط نانوسيال بهينه داراي ميزان درصد چشمگيري مي باشد. در اين اختراع ساخت نانوسيال با استفاده از تكنيك هم افزايي آب كم شور و نانوكامپوزيت داراي مزاياي موثري در راستاي تغيير ترشوندگي سنگ مغزه از شرايط نفت دوستي به سمت آبدوستي و بازيافت بيشتر نفت است.

موارد یافت شده: 5