لیست اختراعات با مالکیت محمد رضا حيدرطائمه
8 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1391/07/29
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، از جاذب نانو پرليت مغناطيسي توليد شده آماده‌سازي شده ، جهت حذف رنگزاهاي آلي خانواده بازي از پساب شبيه‌سازي شده، استفاده گرديد. براي بررسي فرآيند جذب و رنگبري و به منظور تعيين ميزان جذب رنگزا از دستگاه اسپكتروفتومتر مدل CECIL 2021، براي حذف كلوئيدهاي موجود در نمونه‌ها از دستگاه سانتريفوژ مدل Hettich EBA20 و براي اندازه‌گيري pH محلول از دستگاه pH متر مدلMetrohm 713 مجهز به سنسور دما و از دستگاه صفحه داغ با همزن مغناطيسي براي همزدن محلول رنگي استفاده گرديد. نتايج نشان داده است كه نانو پرليت مغناطيسيي به‌طور مؤثر به‌عنوان يك جاذب عمل نموده است، به طوري كه بيش از 77 % از رنگزا پس از گذشت دو ساعت از فرآيند جذب سطحي از فاز آبي در pH برابر 6 بازاي غلظت برابر ppm 20حذف گرديد.

تاریخ ثبت: 1392/07/27
خلاصه اختراع:

امروزه تصفيه پسابهاي توليد شده از صنايع مربوط به صنايع فرآوري مواد معدني و پساب هاي حاصل از تجمع باطله هاي مواد معدني به دليل سميت و آلوده نمودن محيط زيست در منطقه اهميت بسيار زيادي دارد، بنابراين گسترش روشهاي موثر و اقتصادي براي برطرف كردن اين آلاينده ها ضروري است. حذف فلزات از يكديگر و پسابهاي صنعتي به يك مشكل جهاني تبديل گرديده‌است و در شرايطي كه آلودگي رنگي نيز وجود داشته باشد، بدليل ظاهر نامطلوب و همچنن كاهش توانايي نفوذ نور به لايه‌هاي پاييني آب، اين معضل دو چندان مي‌گردد. پسابهاي صنعتي بطور معمول حاوي انواع آلاينده‌هاي سمي و خطرناك هستند كه بايد پيش از ورود به طبيعت با استفاده از روشهاي متنوع تصفيه، رفع آلودگي گردند و با كيفيت و ظاهري مناسب در طبيعت تخليه شوند و در صورت امكان مواد موجود در اين پساب ها را تفكيك و به چرخه توليد برگرداند. يكي از اين روشها فر‌آيند جذب سطحي است. در اين روش با استفاده از يك ماده با سطح تماس بالا نسبت به وزن آن، تلاش مي‌گردد كه فرآوري فلزات از يكديگر و از پساب هاي صنعتي و مواد آلاينده محلول موجود در پساب جذب و جدايش به سهولت انجام گردد.

تاریخ ثبت: 1390/04/20
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ، جاذب معدني پرليت طي فرآيند سايش خشك و در سيستم آسياب ماهواره اي مدل EQ-PCI-12 در حد نانو خرد گرديده است. سپس قطعات درشت از ريز موجود در مخلوط بوسيله سانتريفوژ عدل Hettich EB20 جداسازي شده و بخش حاوي نانوذرات با استفاده از خشك كن پاششي خشك مي گردد و پودر نانوي حاصل جهت فرايند جذب سطح در جاي خشك نگهداري مي شود. از جاذب نانو پرليت توليد شده، جهت حذف رنگزاهاي آلي خانواده بازي از پساب شبيه سازي شده استفاده گرديد براي بررسي فرآيند جذب ور نگبري و به منظور تعيين ميزان جذب رنگزا از دستگاه اسپكتروفوتومتر مدل CECH2021 براي حذف كلوئيدهاي موجود در نمونه ها از دستگاه سانتريفوژ و براي اندازه گيري PH محلول از دستگاه Phمتر مدل Metrohm مجهز به سنسور دما و از دستگاه صفحه داغ با همزن مغناطيسي براي همزدن محلول رنگي استفاده گرديد. نتايج نشان داده است كه نانو پرليت به طور موثر به عنوان يك جاذب عمل نموده است به طوري كه بيش از 64/93% از رنگزا از محلول 12 ppm پس از گذشت دو ساعت از فرآيند جذب سطحي از فاز آبي در PH برابر 6 حذف گرديد. ميزان نانو جاذب در اين فرآيند در محدوده 05/0 به ازاي هر ml 25 از پساب شبيه سازي تعيين شد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/29
تاریخ ثبت: 1391/12/29
مخترع/مخترعان: محمدرضا حيدرطائمه
خلاصه اختراع:

 در اين اختراع، از جاذب نانو پرليت و پرليت توليد شده ، جهت فرآوري و استحصال فلزات در صنايع فرآوري مواد معدني و پساب هاي صنعتي، استفاده گرديد. براي بررسي فرآيند جذب و به منظور تعيين ميزان جذب از دستگاه اسپكتروفتومتر مدل CECIL 2021 و دستگاه جذب اتمي AAS ، براي حذف كلوئيدهاي موجود در نمونه‌ها از دستگاه سانتريفوژ مدل Hettich EBA20 و براي اندازه‌گيري pH محلول از دستگاه pH متر مدلMetrohm 713 مجهز به سنسور دما و از دستگاه صفحه داغ با همزن مغناطيسي براي همزدن محلول رنگي استفاده گرديد. نتايج نشان داده است كه جاذب مفروض به‌طور مؤثر به‌عنوان يك جاذب عمل نموده است، به طوري كه حدود 100 % از فزات پس از گذشت دو ساعت از فرآيند جذب سطحي از فاز آبي حذف گرديد. بطوريكه مشاهده مي شود براي غلظت محلول فلزات 15، 5 ppm ميزان درصد حذف % 100 بدست آمده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/31
تاریخ ثبت: 1392/01/01
مخترع/مخترعان: محمدرضا حيدرطائمه
خلاصه اختراع:

زمينه فني كه اين اختراع به رفع آن مي‌پردازد در استحصال فلزات به روش فيزيكي مي باشد كه بسيار از لحاظ اقتصادي مقرون به صرفه مي باشد. در اين راستا، براي استحصال و فرآوري فلزات از پالپ ها و پساب هاي صنعتي چه در معادن و چه در صنايع ديگر در صورت مغناطيسي نمودن پرليت و نانو پرليت، بطور كلي جاذب ها و نانو جاذب هاي كامپوزيتي مغناطيسي بعنوان آكنه هاي مغناطيسي ( بستر متحرك مغناطيسي) در اين رآكتورها و مغناطيسي نمودن داخل راكتور بدليل آنكه مواد ما نيز مي توانند در غالب مغناطيس موقت ساخته شوند مي تواند در جدايش نقش بسيار بالايي داشته باشد استفاده گرديده است. اختراع حاضر با هدف بررسي خواص پرليت و نانو پرليت و تركيبات كامپوزيتي آنها با ساير جاذب ها در حالت مغناطيسي در اين دسته از راكتورها در جهت حذف و فرآوري انواع فلزات سنگين، آلاينده‌هاي آلي، تركيبات رنگي و جدايش فيزيكي مواد از يكديگر امجام گرديده است. پديده جذب به شرايط و عوامل موجود در سيستم تصفيه پساب بستگي دارد. هدف ما در اين اختراع در نحوه جدايش جاذب از پالپ ها و پساب ها مي‌باشد، به‌طوري‌كه بتوان در شرايط صنعتي در سيستم‌هاي پيوسته با حداقل هزينه جاذب را از پساب جدا نمود كه اختراع حاضر اين توانايي را محقق مي‌سازد. در اين اختراع با استفاده از روش هاي فيزيكي مغناطيسي جدايش اين كار انجام مي گردد كه اساس ساخت رآكتور هاي بستر متحرك مغناطيسي و مغناطيسي و رآكتورهاي بيو فيلمي با بستر متحرك مغناطيسي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/30
تاریخ ثبت: 1391/12/30
خلاصه اختراع:

همانطور كه مي دانيم در حدود 20درصد هر معدن سنگ بعنوان باطله در محلي دپو مي گردد كه ناشي از درزه و شكاف ها، لب پر شدن ها، خورد شدن سنگ ها مي باشند در نتيجه اگر بتوان با تكنولوژي روز اين مواد را فرآوري نمود، مي توان يك منبع جديد سودده براي بخش معدن ايجاد كرد. همانطور كه در ساختمان هاي با طراحي هاي جديد مي بينيم، استفاده از كامپوزيت ها در نما هاي ساختمان ها، ويترين مغازه ها، محيط هاي تفريحي _ ورزشي و هتل ها، نقوش خوشايندي را آفريده است كه اين مواد چيزي جز كاربرد نانو مواد در كامپوزيت ها نمي باشد. در اين اختراع و پژوهش با توليد اين تركيبات كامپوزيتي و نانو كامپوزيتي جديد بعنوان مواد اوليه و بستر و همچنين رنگزا، بالاخص در سنگ هاي مصنوعي سعي داريم نگرشي جديد در بين معادن ايجاد كرده و اين علم جديد و پر بازده را به مهندسان، معدنكاران و سرمايه گزاران معرفي كرده تا با حمايت سازمان هاي مسئول و همكاري محققان، علاوه بر تأمين مصالح داخل، دستي بر صادرات از طريق شهرهاي مرزي نيز داشته باشيم.

تاریخ اظهارنامه: 1391/06/30
تاریخ ثبت: 1391/12/30
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، با استفاده از مواد كامپوزيتي و نانو كامژوزيتي جديد تواتسته ايم چاه هاي كم عمق را جهت كار در پروژه هاي عمراني و معدني فراهم سازيم. مشكل اصلي در نحوه كار در شرايط زمين شناسي مختلف مي باشد كه بر حسب آن در بعضي شرايط حتي امكان كندن در عمق بيش از 1 متر در سنگ هاي سخت و داراي جريان مغناطيسي وجود ندارد كه وقتي در پروژه ها و صنعت بحث قيمت و امكان پذيري مطرح شود مزاياي اين برتري خود را به خوبي نشان مي دهد و در چاه مقدار مقاومت اهم كمتر از 2 ايجاد مي گردد.

موارد یافت شده: 8