لیست اختراعات با مالکیت محمد یوسفی گندشمین
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1399/09/26
تاریخ ثبت: 1399/04/23
خلاصه اختراع:

سيستم‌هاي مختلف و نويني براي توليد آب آشاميدني در سراسر جهان طراحي و ساخته شده است كه هر يك از آنها به نوبه خود داراي مزيت‌‌ها و نواقصي هستند. با توجه به اينكه دسترسي به آب شور و تصفيه نشده دريا به نوعي راحت و آسان است تمركز بيشتر اين سيستم‌ها بر روي شيرين سازي آب دريا مي‌باشد. در سيستم طراحي شده سعي شده است تا با مصرف بهينه انرژي و استفاده حداكثري از تابش خورشيدي آب تصفيه نشده را شيرين سازي و آماده شرب براي مصرف كننده كرد. اين سيستم شامل ترموالكتريك، ابزوربر، پنل خورشيدي، هيت‌سينك، ترنس پرنت، مسيرياب خورشيدي، ميكروكنترلر، پمپ آب، فن ديواري، فويل آلومينيومي و سيستم تصفيه است. كاركرد سيستم به گونه‌اي مي‌باشد كه قادر به توليد آب تصفيه شده با مصرف توان الكتريكي و بدون مصرف توان الكتريكي است. در اين سيستم با تابش نور خورشيدي به ترنس پرنت و عبور از آن به پنل خورشيدي و ابزوربر برخورد مي‌كند و باعث توليد توان در پنل خورشيدي و حرارت در ترنس پرنت و سطح پشت پنل مي‌شود كه اين حرارت با استفاده از هيت‌سينك به آب تصفيه نشده انتقال داده مي‌شود. انتقال حرارت باعث تبخير سطحي در آب تصفيه نشده شده كه اين بخار با برخورد با ترنس پرنت تبديل به آب شده و به سيستم تصفيه انتقال داده مي‌شود. بخش ديگر سيستم توليد آب از كانال آلومينيومي و ترموالكتريك كه با عبور جريان از آن دچار اختلاف دما در دو سطح خود مي‌شود تشكيل شده است. در اين طرح هدف ديگر استفاده از سمت سرد ترموالكتريك براي پايين آوردن دماي بخار آب تا نقطه‌ي شبنم و توليد آب است. به منظور بالا نگهداشتن راندمان كاري پنل خورشيدي و استفاده حداكثري از تابش خورشيدي و بخار ايجاد شده در داخل مخزن آب تصفيه نشده از مسيرياب خورشيدي و ميكروكنترلر كه داراي سنسور دما و رطوبت است استفاده شده تا در مواقع رسيدن دما و رطوبت نسبي داخل مخزن به اندازه‌ي مشخص سيستم ترموالكتريك، فن و پمپ آب خنك‌كننده سمت گرم ترموالكتريك شروع به كار كند و در غير مواقع خاموش باشد. با شروع به كار كردن فن بخار آب اضافي در درون مخزن به داخل كانال آلومينيومي كه داراي هيت‌سينك‌هاي متصل به ترموالكتريك است وارد مي‌شود و با پره‌هاي هيت‌سينك‌هاي سرد برخورد كرده و دچار كاهش دما مي‌شود كه در نتيجه‌ي آن عمل تقطير صورت گرفته و آب توليد مي‌شود كه به داخل سيستم تصفيه هدايت پيدا مي‌كند.

تاریخ اظهارنامه: 1398/08/22
تاریخ ثبت: 1399/07/08
خلاصه اختراع:

دستگاه آب شيرين‌كن خورشيدي با صفحات جاذب انرژي و ابزوربر شامل پنل خورشيدي، ترنس پرنت، ابزوربر، مخزن آب تصفيه نشده، هيت‌سينك، پمپ آب، سيستم تصفيه‌كن آب، عايق حرارتي، لوله‌هاي انتقال آب و پايه‌هاي چرخ‌دار براي جابجايي آسان سيستم مي‌باشد. كاركرد اصلي اين دستگاه استفاده از حرارت توليدي در پشت پنل و بر روي سطح ابزور در كنار استفاده از ترنس پرنت براي تصفيه آب غير آشاميدني است. در سيستم طراحي شده سعي بر اين است تا با مصرف حداقل‌ترين توان الكتريكي آب تصفيه نشده را در دو مرحله‌ي تقطير و اسمز معكوس تصفيه نمود. روند كاركرد اين سيستم بدين گونه است كه با تابش نور خورشيد به شيشه‌ي شفاف(ترنس پرنت) مخزن آب تصفيه نشده و عبور از آن به پنل خورشيدي و ابزوربر برخورد كرده و باعث افزايش دماي سطح ابزوربر و سطح پشت پنل خورشيدي مي‌شود. در اثر اين تابش در ترنس پرنت و پنل خورشيدي انرژي الكتريكي توليد مي‌شود، دماي سطح ابزوربر و سطح پشت پنل خورشيدي نيز در اثر اين تابش افزايش مي‌يابد. گفتني است حرارت توليد شده در پشت پنل خورشيدي و سطح ابزوربر توسط هيت‌سينك‌هاي تعبيه شده در زير آن‌ها به آب تصفيه نشده انتقال پيدا مي‌كند كه در اثر اين انتقال حرارت دماي آب افزايش مي‌يابد و تبخير سطحي بر روي آب رخ مي‌دهد. بخار آب بوجود آمده در اثر برخورد به سطح ترنس پرنت دچار كاهش دما شده كه در اثر آن بر روي سطح ترنس پرنت عمل تقطير صورت مي‌گيرد. اين آب تشكيل شده بر اثر وزن خود بر روي سطح شيبدار به سمت كانال تعبيه شده در قسمت انتهايي مخزن حركت كرده كه در نهايت توسط لوله به مخزن ذخيره آب جهت تصفيه انتقال پيدا مي‌كند. نوآوري صورت گرفته در اين دستگاه استفاده تركيبي از ابزوربر، پنل خورشيدي، ترنس پرنت و هيت‌سينك براي تصفيه آب جهت شرب سازي مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/29
تاریخ ثبت: 1400/03/12
خلاصه اختراع:

به دليل پايين بودن ميزان آب توليدي توسط آب شيرين‌كن‌هاي خورشيدي سيستم‌هاي مختلفي در كنار آن استفاده شده است تا مقدار آب توليدي افزايش يابد. در اين طرح در روشي نوين سعي شده است تا از تركيب سيستم صفحات متمركزكننده‌هاي سهموي خورشيدي قطبي و فرايند سيستم ترموسيفون جريان جوششي براي توليد آب آشاميدني استفاده كرد. نور خورشيد به ترنس پرنت و با عبور از آن به آب برخورد مي‌كند كه در اثر اين تابش دماي آب افزايش مي‌يابد. براي هر چه بيشتر كردن دماي اين آب و توليد آب آشاميدني بيشتر از فرآيند ترموسيفون جريان جوششي به همراه صفحات سهموي قطبي استفاده شده است. كاركرد اين سيستم بدينگونه است كه آب داخل مخزن با كمك وزن خود در لوله‌اي كه از مركز سهموي‌هاي متمركزكننده‌ي نور ميگذرد عبور مي‌كند كه در نتيجه‌ي آن دماي آب تا حد زيادي بالا مي‌رود و اين آب به داخل مخزن باز ميگردد و در نتيجه‌ي آن ميزان تبخير سطحي آب به مقدار زيادي افزايش يافته و همراه با آن مقدار آب آشاميدني توليد شده نيز افزايش مي‌يابد

تاریخ اظهارنامه: 1401/02/10
تاریخ ثبت: 1401/11/16
خلاصه اختراع:

اختراع مورد ادعا ديوار دو رويه با مصالح ساختماني متفاوت و بروز است. دو قابليت ارزنده در اين سيستم كاهش وزن ساختمان به منظور مقابله با بلايا و همچنين كاهش مصرف سرانه انرژي است. سيستم پيشنهاد شده به بصورت ساندويچ پنلي با رويه¬هاي متفاوتي طراحي شده است كه براي فضايي بيروني( نما) ساختمان و فضاي داخلي كاربرد دارد كه به¬لحاظ هزينه كل ساختمان بسيار مقرون بصرفه مي¬باشد. با حبس هوا(عايق¬ حرارتي) در بين دو رويه و حذف پل¬هاي حرارتي فضاي داخلي و بيروني ساختمان طبق آزمايش¬هاي مختلف انجام شده در دانشگاه نقش مهمي در مصرف انرژي در راستاي آيين¬نامه مقرراتي مبحث19 خواهد داشت. با توجه به سه نوع قفل¬بندي كاملا نوآورانه¬ي طراحي شده براي سيستم طبق بررسي¬هاي انجام شده بناي ساخته شده كاملادر برابر زلزله ايمن خواهد بود كه حتي مي¬توان واژه¬ي جديد"عايق زلزله"را براي اين سيستم ابداء كرد. به¬لحاظ زيست محيطي سيستم مورد ادعايي با مديريت انرژي در محيط داخلي ساختمان وكاهش مصرف سوخت¬هاي فسيلي كمك شاياني به كاهش آلايندگي¬هاي زيست محيطي مي¬كند. همچنين سنگ¬هاي نماي ساختماني از قبيل گرانيت درمقابل نور خورشيد تشعشعاتي دارد كه مضر سلامتي انسان است، اين طرح با ارايه و ساخت يك نوع جديدي از نماي ساختمان اين مشكل را برطرف مي¬كند.

موارد یافت شده: 4