لیست اختراعات با مالکیت مهدی وثوقی نیری
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1398/10/23
تاریخ ثبت: 1399/01/26
خلاصه اختراع:

كربن فعال به گروهي از مواد كربني با پوكي و سطح داخلي بالا اطلاق مي‌شود كه به‌دليل مساحت داخلي قابل توجه، ساختار پوك و منفذي و ظرفيت جذب بالا، داراي اهميت هستند كه در دماي بالا و غياب اكسيژن توليد مي شوند. راكتور توليد كربن فعال اختراع شده داراي يك استوانه فلزي با دو درب فلزي و دو نازل براي خروج هوا و دو درپوش نازل مي باشد. مواد خام از جمله چوب وارد مخزن استوانه اي مي شود دربها از هر دو طرف قابل باز و بسته شدن هستند كه محكم به صورت پيچي سفت مي شوند. نيتروژن براي ايجاد شرايط بي هوا از طريق نازل وارد استوانه ميشود و بعد از پر شدن در پوش نازل گذاشته مي شود و نيازي به عبور دادن پيوسته گاز نيتروژن نيست. خود راكتور بعد از اين مراحل در داخل كوره گذاشته مي شود. دماي بالا به راكتور مي رسد و باعث پيروليز مواد خام ميشود و در نهايت بعد از گذشت زمان مناسب كربن فعال با كيفيت در داخل راكتور تهيه مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1398/12/07
تاریخ ثبت: 1399/01/27
خلاصه اختراع:

آب آشاميدني سالم يكي از موثرترين فاكتور ها در تامين سلامت مردم مي باشد.يكي از روش هاي تامين آب آشاميدني سالم براي جامعه آب بطري شده مي باشداما دو مشكل اساسي در استفاده از آن وجود دارد ، اولي توليد زياد بطري هاي پلاستيكي و دومي آلودگي ثانويه آّب بطري مي باشد.براي جلوگيري از اين دو مشكل اين اختراع به ذهن محققين رسيد كه با تعبيه مواد گندزداي كلر و جاذب كربن فعال گرانوله در درب بطري بتوان از اين بطري ها بدون دغدغه در آلودگي ميكروبي چندين بار استفاده كرد. اين مواد توسز نايلوني در ردب بطري نگه داشته مي شوند كه در صورت استفاده مجدد يا در پر شدن مجدد نايلون كنده مي شود و مواد در برخورد با آب آشاميدني جهت گندزدايي و تصفيه قرار مي گيرد. اين اختراع مي تواند در شزايط بحران و شرايط معمول به كار گرفته شود.

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/06
تاریخ ثبت: 1399/02/06
خلاصه اختراع:

به منظور استفاده بهينه از اشعه خورشيدي و نيز گرماي آن راكتوري مقعر با شفافيت بالا تحت عنوان " منعكس كننده نور جهت گندزدايي آب با استفاده از فتوكاتاليست نانوكامپوزيت كربن فعال / اكسيد روي" طراحي شد كه كه تمركز نور و گرما در مركز جايي كه مخزن آب قرار دارد اتفاق ميفتد. براي جذب انرژي بيشتر خورشيدي يك ماده تيره نياز مي باشد، به اين منظور از كربن فعال به منظور جذب بيشتر گرما و نيز استفاده از قدرت خود تصفيه آن وسط مخزن آب استفاده شد. از طرفي به منظور بهره مندي بيشتر از قدرت باكتري كشي اشعه UV خورشيد به كربن فعال نانوذرات ZnO اضافه شد تا خاصيت فتوكاتاليستي آن به توليد راديكال¬هاي اكسيد كننده كمك كند. در مطالعات و يا مخازن ساخته شده قبلي از مواد مختلف شيميايي به منظور تسريع فرايند استفاده شده است كه اكثر انها داراي مخاطرات بهداشتي متعددي مي باشند. در اين فرايند نانوكامپوزيت بر روي بستر ثابت فيكس شده و در اب شناور نيست.در ادامه اين نانو كامپوزيت بر روي بستر پارچه اي نشانده مي شود تا قابليت استفاده در استوانه نازك مركزي را داشته باشد. در واقع استوانه اي كوچكتر با پوشش نانو كامپوزيت در مركز مخزن اب شفاف قرار ميگيرد تا از خاصيت هم جذب مواد آلاينده هم از خاصيت فتوكاتاليستي آن در انعكاس نور خورشيد استفاده گردد.

تاریخ ثبت: 1399/02/10
خلاصه اختراع:

قليان وسيله‌اي آبي براي كشيدن تنباكو است كه در خاورميانه، آسياي مركزي و شمال آفريقا متداول است مصرف قليان در ايران از نرخ بسيار بالايي برخوردار است و معمولا مصارف در قشر جوان بيشتر از تمام طبقات سني است. مصرف قليان بر سلامت افراد اثرات مضر بسياري دارد و باعث بيماري هاي متنوع دهان، دندان، ريه و معده ميشود.اختراع حاضر تحت عنوان " دهني قليان فيلتر دار و آنتي باكتريال بر پايه نانوذرات نقره متصل شده به كربن فعال و الياف سلولوزي " قطعه اي را ارائه ميدهد كه داراي فيلتر گرانول كربن فعال متصل شده به ذرات نانو نقره ميباشد كه به جهت حذف آلاينده هاي مضر و كاهش ميكروارگانيسم هاي بيماري زا مانند ويروس ها، باكتري ها و قارچ ها ميباشد.همچنين اين قطعه داراي 2 فيلتر در بالا و پايين فيلتر قبلي ميباشد كه از جنس پنبه متراكم متصل به ذرات نانو نقره ميباشد و به جهت جذف ذرات و قير (TAR) موجود در دود قليان تعبيه شده است.قطعه حاضر با كاهش دود مضر و حذف آلاينده هاي آلي و كاهش ميكروارگانيسم هاي بيماري زا و در عين حال بدون تاثير محسوس بر دود خروجي (به دليل گرانوله بودن كربن فعال) باعث كاهش ميزان آلودگي ها و بيماري هاي ناشي از قليان ميشود

تاریخ ثبت: 1399/04/03
خلاصه اختراع:

به جهت بررسي عملكرد انواع گاز/دود و بخاربر روي پوست، لازم است تا اين اثرات به صورت آزمايشگاهي سنجيده شود. اختراع حاضر تحت عنوان" محفظه مواجه مستقيم دود/گاز/بخار براي بدن موش آزمايشگاهي بدون درگيري مسير تنفسي" دستگاهي را ارائه مي دهد كه از آن در براي انجام آزمايشات مواجه مستقيم دود و گاز و بخار با پوست حيوانات آزمايشگاهي و بدون درگيري مسير تنفسي جهت تحقيق مشكلات ايجاد شده توسط آلاينده ها،دودها، گازها و بخارات مختلف استفاده ميشود. اين وسيله از جنس شيشه بوده و حيوان مورد آزمايش درون آن قرار ميگيرد.به دليل درگير نبودن مسير تنفسي اثرات مواجهه صرفا بر روي پوست صورت ميگيرد و در نتيجه خطاي تداخلي وجود ندارد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/17
تاریخ ثبت: 1399/12/09
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر با عنوان " ظرف بهداشتي براي برش عسل موم دار" از ظرفي شيشه اي هيتر، سطح شيب دار و شير تشكيل درست شده است. باتوجه به اين كه در بسياري از مناطق ايران صنعت پرورش زنبور عسل يكي از صنايع پر درامد و اساسي به حساب مي آيد بسياري از مردم به شغل توليد و فروش عسل مشغول هستند. يكي از مشكلات موجود در اين صنعت فروش سنتي اين محصول و برش آن در يك ظرف رو باز است. اين امر چندين مشكل را براي فروشنده و مصرف كننده ها ايجاد مي كند كه عمده ترين مشكل تجمع شيره در ظرف روباز و نشستن گرد و غبار ، اسپور قارچ ها و موارد آلوده كننده محيطي بر روي آن مي باشد. از طرفي هجوم زنبورهاي عسل باعث گير افتادن انها در ظروف رو باز مي گردد كه جدا كردن اجساد انها كاري مشكلي مي باشد. اين امر باعث ايجاد مشكلات بهداشتي و كاهش كيفيت ظاهري و بهداشتي عسل موم دار مي شود. با وجود وجه هاي شيشه اي جهت تعادل دمايي و شير استخراج جهت كاهش تماس غير بهداشتي و همچنين هيتر براي راحت بريده شدن عسل و ميكروب زدايي مي تواند در توليد و نگهداري و همجنين مصرف بهداشتي عسل بسيار كاربردي و كمك كننده باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1402/06/23
تاریخ ثبت: 1402/12/20
خلاصه اختراع:

راكتور توليد پيوسته ورمي كمپوست با برداشت معكوس و سيستم مديريت شيرابه بخش كشاورزي يكي از مهم ترين زير بخش هاي اقتصادي است كه درصد قابل توجهي از اشتغال را به خود اختصاص داده است با افزايش حجم پسماند هاي كشاورزي و دامي از يك سو تهديد كننده امنيت غذايي بوده و از سوي ديگر آلودگي محيط زيست را بدنبال دارد يكي از راه هاي مديريت پسماند ها توليد ورمي كمپوست مي باشد كه استفاده از ورمي كمپوست يكي از روش هاي افزايش رشد و كيفيت گياهان و محصولات زراعي مي باشد كه به دو ش توليد مي شود اولي روش سنتي و دومي روش راكتوري مي باشد در سيستم سنتي به دليل مكانيزه نبودن كار براي هوادهي و غذادهي و ايجاد رطوبت كافي براي كرم ها بستر را بهم زده و يا سبد هارا جابجا مي كند كه اين امر سبب وارد شدن وارد شدن تنش و صدمه به كرم ها مي شودولي در روش راكتوري كرم ها براي تغذيه به سطح مي آيند چون رطوبت و غذا بصورت روزانه تامين مي شود همچنين دراين دستگاه رطوبت،هوادهي ودما به صورت خودكار كنترل مي شود استفاده از دستگاه راكتور تهيه ورمي كمپوست تكثير كرم هارا چند برابر روش سنتي مي كند همچنين در اين دستگاه مخزني در قسمت پايين براي جمع آوري شيرابه حاصل از ورمي كمژوست تعبيه شده است.

موارد یافت شده: 7