لیست اختراعات با مالکیت
ابوالفضل الياسي ايرائي
5 عدد
امروزه با وجود پيشرفت هاي بي نظير در علوم مختلف از جمله پزشكي و مهندسي اما هنوز هم نياز به اهدا عضو در جامعه احساس مي گردد با وجود درمان هاي دارويي نمي توان كمكي به از بين نرفتن عضو بيمار همچون كبد، قلب ، كليه ها و شش ها نمود و اين بيماران هميشه در انتظار دريافت اعضاي طبيعي جهت پيوند دوباره مي باشند تا حياتي دوباره پيدا كنند متاسفانه در ساخت دستگاه هاي جايگزين مانند ساخت دستگاه هاي جايگزين اعضاي پيوندي نيز بشر توفيق چنداني نداشته است و نياز به اعضاي طبيعي با وجود افزايش جمعيت و صنعتي شدن زندگي و افزايش بيماري ها بيش از پيش احساس مي گردد و نيز با وجود پيشرفت هاي چشمگير در زمينه زيست سلولي و توانايي شناسايي بسياري از ژن هاي كد كننده اعضا تعريف اين ژن ها و توليد آزمايشگاهي اعضا هنوز در ابتداي راه خود مي باشد. در اين دستگاه جهت حفظ حيات اعضاي پيوندي راه كارهاي موثري پيشنهاد مي گردد و سعي شده است با واقع بيني و دوري از هرگونه بلند پروازي هاي غير علمي دست به طراحي و ساخت اين دستگاه بزنيم اميدواريم با به انجام رسيدن اين چنين پروژه هاي علمي كمي از آلام و دردهاي بيماران نيازمند اعضا پيوندي و خانواده هاي آنان كاسته گردد و نيز آغازگر راهي پر اميد براي پژوهشگران و محققان اين زمينه باشد.
قلب يكي از اعضاي حياتي بدن است و اختلالات مربوط به آن سر دسته علل بسياري از مرگ و ميرها در جهان مي باشد كه چندين عامل در ايجاد آنها موثر است به طوريكه هم عوامل ژنتيكي و هم عوامل محيطي در بوجود آمدن آنها دخالت دارند. علي رغم فقدان اطلاعات دقيق مرگ و مير شواهد كافي بر شيوع فزاينده بيماري هاي عروق كرونر در ايران مانند ديگر مناطق خاورميانه دلالت دارد. ايست قلبي - ريوي بي گمان يكي از خطيرترين وضعيت هايي است كه نياز به اقدام فوري و سنجيده جهت حفظ حيات و پيشگيري از ضايعات جبران ناپذير سيستم هاي حياتي بدون از جمله مغز دارد. از آنجايي كه اين اقدامات براساس پروتكلهاي خاصي صورت مي گيرد لزوم اجراي درست و به موقع آن از ضرورت زيادي برخوردار است. دستگاه حاضر با ابداع روشي جهت تشخيص به موقع و درمان به موقع MI سعي در كاهش ضايعات و مرگ هاي ناشي از اين بيماري را دارد اميد است با به توليد انبوه رساندن از اين دست پروژه ها كمتر شاهد مرگ افراد بر اساس اين ضايعه باشيم.
امروزه با رشد سريع جوامع انساني و پيشرفت آن ها به سوي زندگي ماشيني با افزايش فشارهاي روحي و رواني و از بين رفتن توازن رژيم غذايي روبرو هستيم كه پيامدهاي آن بيماري هاي زيادي است كه يكي از آن ها بيماري هاي قلبي عروقي مي باشند بيماري هاي قلبي عروقي در مواقعي با استفاده روش هاي درمان دارويي، در مراحلي با استفاده از بالون زدن، در مراحلي با استفاده از جراحي باي پس قلب درمان مي شوند، اما در مرحله ي آخر نارسايي هاي قلبي كه ميزان آن نيز بسيار زياد مي باشد نيازمند پيوند قلب هاي طبيعي مي باشد. دانشمندان اين عصر به علت نبود قلب طبيعي كافي به ساخت و طراحي قلب هاي مصنوعي روي آوردند كه هيچ يك از آنها به طور كامل موفق آميز نبوده است و هنوز هم نياز به قلب هاي طبيعي در جامعه احساس مي شود از سوي ديگر مي دانيم كه بهترين موارد براي پيوند اعضا مثل قلب افرادي هستند كه دچار مرگ هاي ناشي از صدمات مغزي گرديده اند ولي به علت كافي نبودن امكانات و نبود افراد متخصص ميزان بسيار ناچيزي از اين اعضا پيوندي مورد استفاده قرار مي گيرد. طرح حاضر دستگاهي است با نام دستگاه نگهدارنده قلب انسان كه با قابليت نگهداري از ارگاني مهم چون قلب معرفي مي گردد. در اين دستگاه با ارائه راهكارهاي موثر و طبقه بندي امكانات آن سعي شده است تا شرايط را براي نگهداري موثر عضو پيوندي فراهم آورد.
موارد یافت شده: 5