لیست اختراعات با مالکیت
امين سيديعقوبي
1 عدد
امروزه سطح آگاهي مصرف كنندگان و توليدكنندگان در ارتباط با مشكلات ناشي از مصرف غذاهاي ناسالم رو به افزايش است، مطالعات بسياري نشان داده كه دريافت برخي مواد غذايي ارتباط مستقيم با كاهش برخي از بيماريها دارد، استفاده از اين نوع اقلام غذايي و افزودن آن به ساير مواد غذايي در صنعت غذا رويكرد جديدي است كه تحت عنوان غذاهاي فراسودمند نامگذاري شدهاند. غذاهاي فراسودمند افزون بر ارزش تغذيهاي پايه، دست كم داراي يك خاصيت مشخص و به اثبات رسيده ارتقا سلامت، پيشگيري كننده و يا كاهش دهنده بيماري هستند و شامل مجموعه متنوعي مانند غذاهاي فرمول بندي شده ميباشند. بنابراين تقاضا براي مواد طبيعي بهبود دهنده سلامت روز به روز افزايش يافته است. از جمله گياهاني كه در سالهاي اخير به دليل وجود مواد موثره طبيعي و ايمن بسيار مورد توجه واقع شده است گياه زردچوبه ميباشد. امروزه مطالعات مختلف نشان دادهاند كه كوركومين زردچوبه داراي ويژگيهاي عملكردي چشمگيري است و در تحقيقات محققان خواص متفاوتي از اين تركيب گزارش شده است. در حال حاضر پاستا به عنوان يكي از مقبولترين غذاها در دنيا مصرف ميشوند و جايگاه اين محصول در سبد غذايي خانوادههاي ايراني نيز تا حدود زيادي تثبيت شده است. با توجه به اثرات سلامتي بخش چشمگير كوركومين و مصرف بالاي ماكاروني در سبد غذايي خانوارهاي ايراني، با رويكرد بهبود ارزش تغذيهاي و همچنين بهبود ويژگيهاي حسي محصول نهايي، اقدام به توليد پاستاي كوركومين شد.
موارد یافت شده: 1