لیست اختراعات با مالکیت امين عليزاده
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1397/12/26
خلاصه اختراع:

اختراع " دستگاه رسم آسان " ، در زمينه فني مكانيك مي باشد. اين اختراع به منظور: حل مشكل فني: ابتدايي و محدود بودن ابزار هاي ترسيمي در صنعت طراحي و نقشه كشي. اساس راه حل ارائه شده: طراحي دستگاهي چند منظوره و چند كاره به منظور استفاده در سطوح مختلف با دقت بالا و با كمترين ضريب خطا . كاربرد اين اختراع: رسم اشكال هندسي در مقياس بالا و با دقت و كيفيت مطلوب براي نقشه هاي مهندسي، نقشه هاي آموزشي، ترسيمات هندسيه معماري و...

تاریخ ثبت: 1399/05/04
خلاصه اختراع:

اين اختراع در زمينه الكترونيك است و 2 معضل اساسي لحيم كاران را چاره نموده است. معضل اول لحيم كاران، استنشاق دود حاصل از لحيم كاري است كه بسيار سمي بوده و اثرات بدي را بر بدن ميگزارد. در جهت رفع اين مشكل مكانيزمي طراحي شد تا با هدايت دود از نقطه جوشكاري به محلي ديگر و تصفيه آن، كاربر از تنفس هواي پاك حين عمل لحيم كاري برخوردار گردد. دومين معضلي كه بر سر راه لحيم كاران است، مشغول شدن هر دو دست در حين انجام عمل لحيم كاري است كه از دقت و بهره وري زماني و تواني مي كاهد. در جهت رفع اين مشكل، دستگاهي اختراع شد كه به طور نيمه اتوماتيك، روال لحيم كاري را انجام و تسهيل مي دهد. اساس كار اين اختراع، هدايت خودكار سيم لحيم به سمت محل جوش كاري است. اين 2 مكانيزم به صورت مجتمع در ابعاد كوچك به طوري طراحي و پياده سازي شد، كه به راحتي بر هر هويه موجود در بازار سوار شود. در اين اختراع امكانات ديگري براي بهينه كردن عمل لحيم كاري مدنظر قرار گرفته است (امكان ديجيتالي شدن دستگاه، استفاده از مواد نانو تكنولوژي جهت تسويه هر چه بهتر محيط، كانال مكش دود داراي انعطاف و داراي قابليت فرم‌گيري و تغيير مكان قرارگيري، نصب لامپ LED بر سر كانال مكش دود جهت روشن كردن محيط جوشكاري). با توجه به مصارف شخصي، تعميراتي و كارگاه هاي صنعت الكترونيك، اين دستگاه قابليت تجاري شدن را دارد و به دليل مجتمع بودن، سادگي و سهولت استفاده، مي-تواند توسط تمامي افراد مبتدي و متخصصان اين زمينه، جهت امر آموزش در دانشگاه‌ها، مدارس، موسسات آموزشي مورد استفاده قرار گيرد. از طرفي براي افرادي كه از ناحيه يك دست معلول هستند كارگشا خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/06/26
مالک/مالکان: امين عليزاده
تاریخ ثبت: 1393/10/15
مخترع/مخترعان: امين عليزاده
خلاصه اختراع:

اختراع "موتور سيكلت با دو محور جلو و عقب محرك" ، در زمينه فني مكانيك مي باشد. اين اختراع به منظور: حل مشكل فني: پايين بودن بازده قدرت موتوره موتورسيكلت، بالا رفتن مصرف سوخت، ايمن نبودن استفاده كوهستاني، شتاب كم در لحظه حركت. اساس راه حل ارائه شده: طراحي موتور سيكلتي با دو محور جلو و عقب محرك ميباشد. كاربرد اين اختراع: براي تمامي انواع موتورسيكلتها قابليت اجرا دارد.

تاریخ ثبت: 1390/01/22
خلاصه اختراع:

‏ ‏اين دستگاه با دو هدف 1- افزايش عمر شيرآلات ساختماني 2- بهينه سازي مصرف آب مشكلاات فني و واه حل هاي ارائه شده براي هر يك از آنها بهينه سازي مصرف آب ‏اين مشكل به خاطر خرابي شيرآلات ساختماني پيش مي آيد. اين نوع شير با مندرج بودن مي تواند از خرابي زودهنگام شيرآلات جلوگيري كند. - خرابي مغزي شيرآلات در بسيار از مواقع در اثر پيچاندن زياد مغزي شير شيرآلات زود خراب مي شوند و موجب هدر رفتن آب و ايجاد هزينه زياد براي مصرف كننده مي شود اين مشكل با درجه بندي شدن پوسته و سيستم فنر و ساچمه از وارد شدن فشار اضافه به مغزي شير جلوگيري مي كند. - زمان تنظيم بندي دماي آب شخص مصرف كننده براي تنظيم آب با درجه دماي مورد نياز بايد ميزان آب گرم و سرد را با چرخاندن پوسته ها چندين بار امتحان نمايد ولي با استفاده از پوسته مندرج شير مي تواند دركوتاه ترين زمان دماي آب مورد نظر خود را تنظيم نمايد كاربردهاي اختراع از اين سيستم مي توان در شيرهاي مخلوط براي ساختمان هاي مسكوني تجاري اداري براي شيرهاي آب شستشوي دست و صورت در مراكز صنعتي همچنين در سرويس هاي بهداشتي عمومي در شهرها پارك ها و دانشگاه ها استفاده كرد

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/15
تاریخ ثبت: 1390/10/16
خلاصه اختراع:

تاكنون براي رسم دايره ها و كمان ها از نخ طناب كه قبلا با متر اندازه مورد نظر را جدا كرده اند استفاده مي شد و يا از پرگارهاي بزرگ جايگز چوبي و يا فلزي استفاده مي شد براي رسم خطوط راست از ريسمان يا خط كش هاي بزرگ و جاگير استفاده مي شد براي رسم دو خط با زاويه مشخص از گونياهاي بزرگ و نخ و ريسمان استفاده مي شد. ابتدا وسيله ترسيم را درون نگهدارنده مهار كرده سپس دستگاه را روي سطح مورد نظر گذاشته (به طوريكه پايه هاي زير صفحه مدرج بر روي سطح مورد نظر قرار گيرند در اين حالت نوك وسيله ترسيمي نيز بر روي سطح قرار دارد حال با يك دست متر و صفحه مدرج را نگه داشته و با يك دست ديگر نگهدارنده را گرفته و به مقدار مورد نظر آن را كشيده (نوار متر اندازه را به ميليمتر نمايش مي دهد) تا به اينجا موفق به ترسيم يك خط راست با اندازه مشخص شده ايم. در مرحله بعد نوار متر را در همين اندازه قفل كرده و با هماهنگي هر دو دست و با توجه به صفحه مدرج و نمايشگر انتهاي متر متر و نگهدارنده وسيله ترسيم را به مقدار 60 درجه دوران داده ايم و تا بين مرحله به علاوه خط راست با اندازه مشخص كماني با شعاع و درجه مشخص نيز رسم كرده ايم حال مي توان از راس دوم كمان خطي منتهي به مركز كمان رسم كرد و موفق به ترسيم دو خط و يك كمان با اندازه ها و درجه مشخص شد. در صنعت معماري و مراكز آموزشي قابل استفاده مي باشد.

موارد یافت شده: 5