لیست اختراعات با مالکیت
بهزاد رحمت زاده
1 عدد
افزايش روزافزون ضايعات نان در جهان امروزي و گذشته يكي از معضلات جامعه بوده است. امروز براي كاهش اين نوع مواد از پروپيرونات ها استفاده مي كنند ولي به دليل افزايش قيمت توليدي اين نوع ماده صرفه اقتصادي نداشته و نحوه ادغام آن با مشكل روبرو بوده است. ولي در اين طرح لاكتوباسيلوس هاي مورد نظر با مخمر ساكارومايسس سروزيه ادغام شده است كه همانند ميكروارگانيسم هاي مورد استفاده در توليد ماست همديگر را تقويت مي كنند (عمل سينرژيس) به طور مثال لاكتوباسيلوس مسئول توليد اسيد آلي (اسيد لاكتيك) مي باشد و اين اسيد آلي شرايط را براي فعاليت مناسب مخمرها فراهم مي كند و مخمر نيز مسئول توليد مواد معطر در نان و افزايش دي اكسيد كربن محصول كه نياز فعاليت لاكتوباسيلوس ها به ميزان (5%) است تأمين مي شود.
موارد یافت شده: 1