لیست اختراعات با مالکیت بهنام آزموده
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1390/08/10
تاریخ ثبت: 1391/03/22
خلاصه اختراع:

استفاده از اكسيد قلع (SnO2) و اكسيد روي (ZnO) به عنوان وريستور به دليل ولتاژ شكست بسيار بالاي آن ها و همچنين تركيب تيتانات كلسيم - مس به دليل ضريب غيرخطي پايين آن براي كاربردهاي ميكروالكترونيك مطلوب نيست. براي رفع اين مشكلات برا ياولين بار در دنيا اكسيد كروم به تركيب تيتانات كلسيم مس كه به روش مقرون به صرفه سينترينگ در حالت جامد ساخته شده است افزوده شد كه در اثر ان خواص وريستوري و سينترپذيري آن بهبود يافت. اين تركيب با توجه به خواص مطلوبش مي تواند در صنعت ميكروالكترونيك به عنوان ميكرو وريستور (برقگير) براي دفع ولتاژ اضافي مدار به كار برده شود.

تاریخ اظهارنامه: 1391/09/14
تاریخ ثبت: 1391/09/14
خلاصه اختراع:

فرول¬هاي سراميكي به لحاظ خواص دما بالا به عنوان يكي از پر مصرف¬ترين قطعات اين صنايع مي¬باشد نبود و يا عدم تأمين آن¬ها ضربه¬ي شديدي را به صنايع داخلي وارد مي¬سازد. در اين اختراع سعي شده است با بررسي¬ خواص مورد نياز اقدام به ساخت فرول¬هاي سراميكي با شكل و ابعاد متفاوت شده است. تأمين داخلي اين قطعات با توجه به تجهيزات موجود در داخل كشور مانع از خروج ارز شده و بازارهاي خارجي در كشور¬هاي همسايه را نيز جذب مي¬كند. يافتن فرمولاسيون و دانه بندي مناسب با نگاه كاهش هزينه¬ها مهم¬ترين عامل در نظر گرفته شده در ساخت اين دسته از قطعات مي¬باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/13
تاریخ ثبت: 1391/04/13
خلاصه اختراع:

ظروف سراميكي مورد استفاده در صنايع ذوب و ريخته گري دقيق به لحاظ شرايط كاري بسيار حائز اهميت مي باشند. توليد اين ظروف با به طور معمول با استفاده از روش پرس ايزواستاتيك صورت مي گيرد و از هزينه ي بسيار بالايي برخوردار است. از طرفي در توليد به روش پرس ايزواستاتيك با محدوديت ها يابعادي مواجه هستيم (قطعات توليد شده به اين روش از نظر قطر و ارتفاع داراي يك حداكثر مي باشند). با توجه به اينكه در صنايع ذوب و ريخته گري دقيق با توجه به اينكه يكسان بودن تركيب براي تمامي قطعات بسيار مهم مي باشد نياز به ظروف با ابعاد بسيار بزرگ مي باشد كه در اين اختراع سعي شده است تا با كم ترين هزينه توليد ظروف با ابعاد دلخواه به روش پرس ارتعاشي ميسر گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/08
تاریخ ثبت: 1391/03/09
خلاصه اختراع:

پوشش هاي حرارتي دما بالا با ايجاد مقاومت در برابر تنش هاي مكانيكي و حرارتي خواص كاركردي زيرلايه ها را بهبود بخشيده و به دنبال آن عمر مفيد زيرلايه را نيز به طور چشمگيري افزايش مي دهد. تا كنون كارهاي متفاوتي در اين زمينه انجام شده است كه از آن جمله مي توان به تغيير نوع پوشش، روش پوشش دهي و زيرلايه اشاره كرد. پوشش هاي دما بالاي به كارگرفته شده از قيمت بسيار بالاي برخوردارند و همين موضوع در بسياري از موارد عامل مهمي محسوب مي شود. در اين اختراع سعي بر اين بوده است تا با در نظر گرفتن امكانات موجود و صرف كم ترين هزينه پوشش هايي را براي قطعات نسوز مورد كاربرد تا دماي 1050 درجه سانتي گراد طراحي كرد. از مزيت هاي بارز اين اختراع استفاده از مواد قابل دسترس و ارزان داخلي مي باشد كه با در نظر گرفتن هزينه ي توليد پوشش و زيرلايه، به مقدار 50 درصد كاهش هزينه دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/13
تاریخ ثبت: 1391/04/13
خلاصه اختراع:

پرس ايزواستاتيك از جمله فرآيندهاي شكل دهي مي باشد كه در مبحث توليد قطعات با حساسيت بالا از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. عدم وجود و يا محدوديت در راه اندازي پرس ايزواستاتيك از مشكلات عمده ي تمامي صنايع وابسته به قطعات با خواص مناسب مي باشد. در اين اختراع با در نظر گرفتن كم ترين هزينه و امكانات موجود اقدام به طراحي پرس ايزواستاتيك با استفاده از پرس تك محوره شده است. كاربرد عمده ي اين طرح مربوط به قطعات حساس در شرايط كاري به خصوص مي باشد كه از آن جمله مي توان به توليد قطعات مورد نياز در ريخته گري دقيق اشاره كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/10
تاریخ ثبت: 1391/04/11
خلاصه اختراع:

قالبهاي پرس ايزواستاتيك از اصلي ترين اجزاي روش پرس ايزواستاتيك به شمار مي آيد. علاوه بر اين ساخت و يا خريد دستگاه پرس ايزواستاتيك به شدت هزينه بر است و در بسياري از موارد به خصوص زماني كه ابعاد قطعه ي مورد نظر بزرگ است رو به خريد قطعه از منابع خارجي و يا انصراف از ادامه ي كار مي آوريم. اين اختراع براي حل مشكل مذكور بر روي طراحي قالب هاي پرس ايزواستاتيك متمركز شده است. قالب طراحي شده متشكل از دو جداره داخلي و خارجي مي باشد كه فضاي خالي موجود بين اين دو جداره با سيال پر مي شود و دوباره يك لايه از جنس خود قالب به روي كل قالب يا محل تزريق سيال براي آب بندي كردن و عدم خروج سيال از مجموعه كشيده مي شود. بدين ترتيب فشار وارد شده پرس از طريق سيال ميان دو جداره به كل قطعه اعمال مي شود. با اين طراحي شكل دهي قطعات استوانه اي توپر و توخالي بسيار آسان مي شود.

موارد یافت شده: 6