لیست اختراعات با مالکیت
توسعه امور نخبگان اتكا
1 عدد
در ابتدا ذرت هاي شسته و پوست گيري شده، رنده و داخل آب ريخته شد .مخلوط به مدت يك ساعت هم زده و سپس الك شد تا قسمت هاي فيبري و نامحلول آن جدا شود . مخلوط الك شده به مدت 12 ساعت به حال سكون رها شد تا نشاسته رسوب كند. نشاسته رسوب كرده، جمع آوري و در آون خلأ در دماي50 خشك شد . نشاسته خشك شده، آسياب و با استفاده از الك با مش 40 الك شد. پس از تهيه نشاسته ذرت مراحل تهيه پلاستيك بسته بندي به شرح ذيل است: ابتدا مقدار 20% نشاسته ذرت توليد شده به مدت 25 دقيقه در 100 ميلي ليتر آب مقطر 80 درجه سانتي گراد توسط هم زن مخلوط شد. سپس با توجه به شكننده بودن آن، پلاستي سايزر گليسرول در مقدار 50 درصد ماده خشك افزوده شده و مجددا در همان دما و مدت 30 دقيقه عمل اختلاط انجام شد. آنگاه مقدار 2 درصد از اسانس آويشن شيرازي به محلول پليمري توليد شده افزوده شده و سپس توسط هموژنايزر با سرعت 13500 دور بر دقيقه به مدت 3 دقيقه هموژن گرديد. محلول مورد نظر بر روي يك سطح تفلوني كاملا تراز ريخته شد و پس از 24 ساعت پوشش خوراكي زيست تخريب پذير از سطح جدا شد.
موارد یافت شده: 1