لیست اختراعات با مالکیت جاويد زارع
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1392/06/30
تاریخ ثبت: 1392/10/30
خلاصه اختراع:

در ساخت كلكتورهاي خورشيدي تخت، صفحه جاذب از اهميت ويژه اي برخوردار است و چه در بحث كيفيت و چه در بحث هزينه مهم‌ترين سهم را داراست. جنس، ساختار و پوشش روي صفحه جاذب عوامل تعيين كننده بازدهي و قيمت آن مي باشند. جاذب خورشيدي دوسويه با جذب پرتوهاي خورشيد بر روي پوشش سياه رنگ مخصوص خود از يك سو و جذب سيال گرم شونده از سوي ديگر خود، راهكاري نوين براي گرمايش خورشيدي ارائه مي‌كند كه علاوه بر افزايش بازدهي بويژه در دماهاي پايين‌تر، موجب كاهش هزينه‌ها و ساده‌ شدن فرآيند ساخت آن مي‌شود. آبگرمكن خورشيدي موضوع اين اختراع مبتني بر جاذب خورشيدي دوسويه طراحي شده است و علاوه بر دارا بودن تمام مزاياي استفاده از اين جاذب، ساختار و پارامتر هاي عملكردي آن بگونه اي طراحي و انتخاب شده اند كه با مشخص نمودن فاكتور هاي ذيل كارايي آن در بهينه ترين حالت ممكن باشد: - سرعت بهينه‌ي جريان سيال گرم شونده - قطر بهينه‌ي سوراخ هاي لوله ي ورودي - مكان يابي لوله‌ي خروجي - فرمولاسيون نوين رنگ مخصوص صفحه‌ي جاذب لازم به ذكر است كه اين اختراع بهره گيري، ارتقاء و توسعه ي كاربردي اختراع «جاذب ارزان و پربازده آبگرمكن خورشيدي» به شماره ي ثبت 61431، اداره ي‌ كل ثبت شركت ها و مالكيت صنعتي، مهر 88، مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/12/28
مالک/مالکان: جاويد زارع
تاریخ ثبت: 1388/06/10
مخترع/مخترعان: جاويد زارع
خلاصه اختراع:

تعيين غلظت مولكولها و يون ها در محلول از مهمترين دغدغه هاي دانشمندان شيمي تجزيه بوده است و بدين خاطر تلاش شده است. روشها و ابزارهاي متفاوتي به منظور دسترسي به اين هدف ارائه گردد؛ كه از جمله مهمترين آنها مي توان به انواع كروموتوگرافي، انواع تيتراسيون و انواع روشهاي الكتريكي اشاره نمود. با وجود تعدد روش هاي موجود هر يك از آنها به دليل ويژگي هاي خاص خود جايگاه خود را حفظ كرده اند. آنچه كه در ميان اين روشها بدان كمتر توجه شده است بهره گيري از زمان واكنش هاي شيميايي در تعيين غلظت مي باشد. به عبارتي تا كنون تعادل ترموديناميكي يا نقطه ي پايان سينتيك شيميايي مبناي سنجش غلظت به شمار مي آمده است. و علت اصلي آن اين بوده است كه روش و ابزار استانداردي براي بررسي زمان سينتيكي واكنشها ابداع نشده بود. حال آنكه در اين روش نوين با تلفيق كردن علم راكتور و تجزيه امكان آن فراهم شده است كه زماني متانسب با زمان واكنش اندازه گيري شود. كه با مبنا قرار د ادن آن زمان مي توان غلظت مواد را اندازه گرفت. در مورد كاربرد آن بايد گفت هرجا كه نياز به اندازه گيري غلظت در مايعات باشد با ايجاد شراي استاندارد و بهره گيري از اين روش مي توان غلظت مواد را اندازه گرفت. اساس كار اين روش به تفصيل در توصيف آمده است اما با جمال آنكه در اكثر واكنشهاي شيميايي (به جز واكنش هاي درجه صفر) سرعت سينتيكي كه معرفش زمان است خود وابسته به غلظت است و غلظت در هر لحظه وابسته به درصد تبديل و غلظت اوليه است. با اين نظريه ي علمي اثبات مي شود كه زمان سينتيكي مي تواند در شرايط استاندارد معرف غلظت باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/12/28
مالک/مالکان: جاويد زارع
تاریخ ثبت: 1388/06/10
مخترع/مخترعان: جاويد زارع
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات اساسي شناساگرهاي الكتريكي اتصال، پيچيدگي ساختار كيت آن ها مي باشد، كه باعث افزايش قيمت نهايي اين وسايل مي گردد. از جمله اين شناساگرها مي توان به كيت هايي شامل سنسورهاي نوري، چيپ هاي حافظه و حتي مدارات هوشمند اشاره كرد. تشخيص اتصال كوتاه در صنعت كاربردهاي متعددي در سيستمهاي فرآيندي و كنترلي ايفا مي كند از جمله ي آن موارد مي توان به كنترل سطح سيالات، تشخيص هدر رفت سيالات، تشخيص رطوبت بالا و غيره اشاره نمود. در طراحي كيت مبدل اتصال كوتاه به قطع مدار تلاش شده است با بهره گيري از ساده ترين قطعات الكترونيكي كيتي طراحي شود كه قادر به تشخيص اتصال كوتاه باشد و در ادامه بتواند با قطع كردن مدار اصلي، سيگنال خود را به منظور استفاده ي مستقيم و يا غيرمستقيم در سيستمهاي فرايندي و كنترلي منتقل كند. اساس كار كيت مورد نظر بسيار ساده و جالب است بدين نحو كه بر سر يك مسير از ترانزيستور يك مقاومت مرجع قرار دارد. كه به زبان كنترلي كميت مرجع مي باشد. حال آنكه در سوي ديگر ميزان مقاومت اتصال كوتاه يكي ديگر از ورودي ها مي باشد. كار ترانزيستور آن است كه در صورت كمتر شدن مقاومت اتصال كوتاه از مقاومت مرجع، جريان را در مدار اصلي قطع كند؛ در مودر كارايي اين كيت بايد گفت كه در هر جايي كه نياز به شناساگر اتصال باشد كاربرد دارد

موارد یافت شده: 3