لیست اختراعات با مالکیت جمال اشرفي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1389/09/22
مالک/مالکان: سیدجمال اشرفی
تاریخ ثبت: 1389/12/24
مخترع/مخترعان: ایوب عادلی‌کودهی
خلاصه اختراع:

خلاصه نانو ذرات به عنوان يكي از پايه هاي اصلي در نانو تكنولوژي محسوب مي شوند. براي توليد نانوذرات روش هاي فيزيكي و شيميايي زيادي وجود دارد كه همگي اغلب نياز به استفاده از تركيبات احيا كننده و پايدار كننده داشته و در فرايند توليد انرژي زيادي مصرف مي شود و به دنبال آن نيز گرما زياد ومواد باقي مانده بيشتري به وجود مي آيد. كه اين موارد مغاير با اصول شيمي سبز و محيط زيست مي باشد. روش توليد زيستي نانوذرات يكي از جديدترين روش هاي توليد نانوذرات مي باشد. در اين روش نانوذرات به كمك طبيعت (استفاده از ميكروارگانيسم ها و ماكروارگانيسم ها) توليد مي شوند. ولي در طي ده سال اخير اين روش محدود به توليد ازمايشگاهي بوده و هنوز به صنعت راه پيدا نكرده است. كه دلايل آن مشكلاتي از قبيل يافتن روش توليدي كه در آن راندمان توليد بالا و مقرون به صرفه و قابليت رقابت با روش هاي توليد شيميايي و فيزيكي از لحاظ كيفيت ذرات (اندازه ، شكل , توزيع اندازه و ... ) تكرار پذيري روش توليد و حتي كنترل اندازه ذرات بوده است. در اين اختراع براي اولين بار تمام مشكلات مذكور حل شده و ذراتي با كيفيت حتي در بعضي موارد بالاتر از روشهاي شيميايي و فيزيكي توليد گرديده است. در اين روش توليد از قارچ خوراكي AGARICUS BISPORSUS و كلريد طلا استفاده مي شود. سنتز در دماي اتاق و شرايط نوري معمولي در هشت ساعت انجام مي شود . نانوذرات توليد شده كوچكتر از ده نانومتر با شكل كروي، پايداري طولاني مي باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/10
تاریخ ثبت: 1389/09/22
خلاصه اختراع:

‏خلاصه اي از توصيف اختراع: ‏نانو ذرات به عنوان يكي از پايه هاي اصلي در نانو تكنولوژي محسوب مي شوند. براي توليد نانو ذرات روش هاي فيزيكي و شيميايي زيادي وجود دارد كه همگي اغلب نياز به استفاده از تركيبات احياء كننده و پايدار كننده داشته و در فرايند توليد انرژي زيادي مصرف مي شود و به دنبال آن نيزگرما زياد و يا مواد باقي مانده بيشتري به وجود مي آيد. كه اين موارد ‏مغاير با اصول شيمي سبز و محيط زيست مي باشد. روش توليد زيستي نانو ذرات يكي از جديد ترين روش هاي توليد نانو ذرات مي باشد . در اين روش نانو ذرات به كمك طبيعت (استفاده از ميكرو ارگانيسم ها و ماكرو ارگانيسم ها ) توليد مي شوند. ولي در طي ده سال اخير اين روش محدود به توليد آزمايشگاهي بوده و هنوز به صنعت راه پيدا نكرده است. كه دلايل آن مشكلاتي از قبيل يافتن روش توليدي كه در آن راندمان توليد بالا و مقرون به صرفه و قابليت رقابت با روش هاي توليد شيميايي و فيزيكي از لحاظ كيفيت ذ رات (اندازه، شكل ، توزيع اندازه و ... )، تكرار پذيري روش توليد و حتي كنترل اندازه ذرات بوده است. در اين اختراع براي اولين بار تمام مشكلات مذكور حل شده و ذراتي با كيفيت حتي در بعضي موارد بالاتر از روش هاي شيميايي و فيزيكي توليد گرديد. در اين روش توليد از قارچ خوراكي Agaricus bisporus ‏ و نيترات نقره استفاده مي شود. سنتز در دماي اتاق و شرايط نوري معمولي در مدت هشت ساعت انجام مي شود. نانو ذرات توليد شده ا تا ۵ ‏نانو متر با شكل كاملا كروي پايداري طولاني مدت حتي در شرايط نوري و دماي بيش از ١٢٠ ‏درجه و به شكل AgO ‏مي‏باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1393/01/20
تاریخ ثبت: 1393/07/12
مخترع/مخترعان: حسين سوخت سرائي
خلاصه اختراع:

يكي از مهمترين مباحث مطرح شده در صنعت خودروسازي، كاهش مصرف سوخت وكاهش آلاينده هاي حاصله از احتراق در موتورهاي احتراق داخلي، بخصوص موتورهاي ديزلي مي باشد. استفاده از افزودنيهاي سوختي يكي از روشهاي انجام اين امر ميباشد. مفهوم اضافه كردن موادي براي بهتر سوختن بيش از 30 سال قدمت دارد. اما علم پيشرفت كرده و در حال حاضر مي‌توانيم افزودنيهاي فوق العاده ريزتري بسازيم.لذاميتوان از نانوتكنولوژي براي در هم شكستن افزودني و پخش يكنواخت آن در سوخت بهره گرفت. در اين ميان فلزات به دليل داشتن انرژي احتراقي بالا، گزينه مناسبي براي استفاده ميباشند. يك تركيب سوختي نانويي شامل يك سوخت مايع ، ذرات فلزي يا اكسيد فلزي يا تركيب آنها در غلظت0.01 تا ppm500 ودر اندازه 1 تا 100نانومتر و مساحت سطح 50 تا 1000 و 0.001 تا 0.5 درصد وزني سورفكتانت مي باشد. سورفكتانت ها وظيفه معلق كردن ذرات در تركيب سوخت، جلوگيري از بهم چسبيدگي ذرات و افزايش سازگاري بين ذرات و سوخت مايع را ايفا كرده و به دسته هاي يوني(كاتيوني،آنيوني،آمفوتري) و غير يوني تقسيم مي شوند تحقيقات انجام گرفته در بخش احتراق نشان داد كه نانو ذرات در فرآيندهاي احتراقي نيز مي توانند مورد استفاده قرار گيرند. نانو افزودني ها علاوه بر داشتن خاصيت مساحت سطح مخصوص بالا، از طريق كاهش مرحله تاخير در اشتعال ،كاهش زمان سوختن،كمك به انجام احتراق كامل تر و كاهش آلاينده ها از طريق واكنش با آنها به بهبود عملكرد سوخت كمك مي كنند.ويژگي هاي تاثير گذار سوخت روي آلودگي از قبيل فراريت، چگالي و محتواي سولفور در سوخت با افزودن نانو ذرات تغيير مي كنند.نانو ذرات را ميتوان بصورت پودر و كلوييد مورد استفاده قرار داد اما حالت كلوييدي، كه توانايي مخلوط شدن با سوخت را داشته باشد و تشكيل يك سوسپانسيون پايدار دهد ما را از برخي فرايند ها و دستگاههاي تهيه مخلوط بي نياز مي كند. ابتدا مواد مورد نظر كه شرايط استفاده را داشتند مورد بررسي قرار گرفت، سپس ماده مورد نظر در مقياس نانو تهيه وپس از تعيين صحت مشخصات و گذشتن از مرحله آماده سازي و قابليت افزودن به سوخت با استفاده از وسايلي نظيرsonicator ultra، در غلظت واندازه هاي مورد نظر و اضافه كردن سورفكتانت به سوخت افزوده شد و عملكرد آن در اتاق تست موتور مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت.كه اين كار توسط دستگاه هاي اندازه گيري و سنسورهاي موجود در اتاق تست صورت پذيرفت . در اين راستا ، از نانو ذرات اكسيد سريم بعنوان ماده اصلي و اكسيد آهن و DDSA به عنوان سورفكتانت جهت ساخت اين تركيب سوختي نانويي استفاده گرديد. كاهش گازهاي آلاينده خروجي از اگزوز و همچنين كاهش مصرف سوخت در بارگذاريهاي مختلف ، بيانگر توانايي تبديل اين تركيب سوختي به يك اختراع و محصول تجاري مي باشد.

موارد یافت شده: 3