لیست اختراعات با مالکیت حامد مرادي
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1396/07/14
مالک/مالکان: آقاي حامد مرادي
تاریخ ثبت: 1396/11/01
مخترع/مخترعان: حامد مرادي
خلاصه اختراع:

سيستم كنترل از راه دور با رابط هاي راديويي آبشاري در زمينه ي الكترونيك و كنترل قرار مي گيرد . از كاربرد هاي ويژه ي اين سيستم خاموش و روشن كردن پمپ هاي استفاده شده در آبنماهاي موجود در فضاهاي سبز و كنترل روشنايي معابر مي باشد . مشكلاتي كه هم اكنون وجود دارد كنترل اين وسايل به صورت دستي توسط عوامل انساني است كه خطر برق گرفتي دارد و كاري زمان بر است . در صورتي كه در اين طرح اين مشكلات برطرف شده و به علاوه امكاناتي نظير خاموش يا روشن بودن هميشگي ؛ كنترل دستي و اتوماتيك ؛ قطع ارتباط دسته اي پمپ ها وجود دارد . از برجستگي هاي اين طرح اين است كه مي توان هر تعداد سيستم را فقط توسط يك پيامك خاموش و روشن و كددهي كرد .

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/25
مالک/مالکان: حامد مرادي
تاریخ ثبت: 1390/06/05
مخترع/مخترعان: حامد مرادي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/13
مالک/مالکان: حامد مرادي
تاریخ ثبت: 1389/09/27
مخترع/مخترعان: حامد مرادي
خلاصه اختراع:

خلاصه همچنين مي توان از كاربرد هاي آن در دستگاه هاي جوجه كشي .سيستم را به تنهايي در قسمت محيط پرورش حيوانات قرار داد كه ميزان رطوبت - دما ( گرما و سرما ) و به نوعي دماسنج اتوماتيكي مي باشد و با استفاده از صفحه كليد مي توان مقدار دما را تعيين نمود و با استفاده از دستگاهاي ديگرميتوان اين مقدار رطوبت و دما را بوجود اورد. اين مقدار رطوبت و دما ايجاد شده در محيط . سيستم مي تواند بطورخودكار اندازه گيري و نمايش دهد و مقدار آن را كنترل نمايد. ‏ويژگي اين سيستم : هزينه كمتر – كاربرد فراوان در همه عرصه ها ضريب خطاي خيلي كم با راندمان بالا- هزينه ساخت و نگهداري و تعميير آن خيلي كم مي باشد –از انژي برق با توان پايين استفاده مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/17
مالک/مالکان: حامد مرادي
تاریخ ثبت: 1389/03/11
مخترع/مخترعان: حامد مرادي
خلاصه اختراع:

با استفاده از مدارات و المانهاي الكترونيكي مداري طراحي شده است. مي توان با استفاده با آن، نيروي الكترومغناطيس را ايجاد نمود و باعث مي شود كه شيء فلزي را در فضا معلق كرد. با اين روش مي توان چندين مزيت كاربردي را براي اين مدار محسوب كنيم. مدار طراحي شده از طريق آداپتور يا مدار تغذيه مي توان آن را تغذيه الكتريكي نمود. كه جريان آن در 500 ميلي آمپر و ولتاژ آن 12 ولت است. با قرار دادن ترانزيستورهاي تقويت كننده و آي سي هاي تقويت كنننده عملياتي در مدار مقدار جريان مورد نياز سيم پيچ را تهيه مي كنيم كه بتوانيم از طريق آن نيروي الكترومغناطيسي براي معلق نمودن شيء فلزي استفاده نماييم. از طريق پتانسيومتر استفاده شده در مدار مي توانيم مقدار جريان اعمال شده به سيم پيج را كنترل كنيم. به كمك ديود نور دهنده IR و فتوترانزيستور مي دانيم مقدار جريان كشي پتانسيومتر را از طريق نور كنترل كنيم، طوري كه شيء در قسمت وسط اين دو قطعه قرار مي گيرد و باعث مي شود ميزان نوردهي فرستندئه و گيرنده نوري را بر مقدار نيروي ايجاد شده الكترومغناطيس سيم پيچ تأثير بگذارد. ديود D3 براي تنظيم دقيق پتانسيومتر است كه با تنظيم صحيح آن اين ديود روشن مي شود. نوع اين ديود LED است. ترانزيستورهاي Q2-Q3-Q4-Q6 و مقاومت هاي R3-R4-R5-R6-R7 به عنوان مدار زوج دالينگتون، براي تقويت جريان استفاده مي شود. نيز مقاومت هاي R3-R6 براي تغذيه بيس ترانزيستور Q2 استفاده مي شود. آي سي U1 براي تثبيت و رگولاتور خطي جريان مدار به كار برده شده است. آي سي U2 براي اين كه ساختار داخلي آن زوج Op-Amp است، براي تقويت جريان و نيز كنترل بر روي مقدار جريان دهي پتانسيومتر و فتوترانزيستور مي باشد. اين آي سي از طريق مقاومتم هاي R11-R15 و خازن C3 مدار فيلتر RC را براي ايجاد نويزگيري و ايجاد پهناي باند صحيح براي آي سي طراحي شده و نيز اين آي سي به عنوان مدار انتگرال گير نيز به كار گرفته شده است. و از خانواده Op-Amp مي باشد. تزانزيستور Q7 براي تقويت نهايي جريان است كه به سيم پيچ مي دهد. ديود D2 براي جلوگيري از اضافه بار بر روي اين تزانزيستور طراحي شده كه با سيم پيچ L1 به صورت موازي قرا رگرفته است. كه به نام ديود هرزگرد ناميده مي شود. كاربرد مدار: لابراتورها و آزمايشگاه هاي فيزيك و الكترونيك و ... به صورت آموزشي نيز براي دانشجويان و دانش آموزان و ... در مكانهاي مذكور به كار برد كارخانه ها و مكان هايي كه نياز به جابه جايي قطعات مي باشد كه براي نيروي انساني مشكل است يا مقرون به صرفه نباشد جابه جايي قطعاتي كه بدون نياز به فشار نگهدارنده براي جابه جا نياز دارند. كاربردهاي صنعتي اين دستگاه را بااستفاده از نگهدارنده يا بازوي روبات صنعتي در مكانهاي مورد نياز به كاربرد مي توان در كمك فنرها استفاده نمود، كه قطعه يا دستگاهي كه به كمك فنر متصل است در هنگام حركت تكان نخورد و به راحتي و بدون هيچگونه تكان خوردن اضافي حركت كند. در بازوهاي ربات صنعتي مي توان براي قرار دادن دو شي فلزي كه كمترين فاصله را با هم دارند و نبايد به هم بخورند استفاده نمود. در مكان هايي كه نياز به نور است. دستگاه مي تواند با تغيير نور مقدار نيروي الكترومغناطيس آن تغيير نمود، و مورد استفاده كاربرد قرار گيرد. در آينده نيز مي توان با اضافه كردن مدارات كنترلي ديجيتال مقدار متغيير نوري آن را تغيير داد و بتوان در فضاهاي مناسب از اين شيوه به طور خودكار استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/05
مالک/مالکان: حامد مرادي
تاریخ ثبت: 1390/12/08
مخترع/مخترعان: حامد مرادي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/13
مالک/مالکان: حامد مرادي
تاریخ ثبت: 1390/01/16
مخترع/مخترعان: حامد مرادي
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1403/03/26
خلاصه اختراع:

به طور كلي هدف از اين اختراع بررسي تأثير فناوري پلاسما بر روي عملكرد نانوفتوكاتاليستAg3O4/CuO-CuFe2O4 در حذف آلاينده رنگي كريستال ويوله مي¬باشد. در اين راستا، نانوفتوكاتاليست مزو/ماكروحفره¬ي CuO-CuFe2O4 با استفاده از فرآيند تك-مرحله¬اي احتراقي-مايكروويو سنتز و پس از كلسينه براي اصلاح سطح بر روي آن تخليه كرونا در ولتاژهاي مختلف صورت گرفت. بعد از تعيين بهترين ولتاژ، فتوكاتاليست Ag3O4 بر روي آن رسوب داده مي¬شود. سپس عملكرد نانوفتوكاتاليست سه تايي با اتصال ناهمگون در فرآيند حذف فتوكاتاليستي آلاينده رنگي كريستال ويوله مورد ارزيابي قرار گرفت. شايان ذكر است خصوصيات نانوفتوكاتاليست¬هاي سنتزي و اصلاح شده با فناوري پلاسما با استفاده از آناليزهاي مختلف از قبيلXRD ،DRS،TEM،FESEM ،BJH-BET، PLوVSMمورد بررسي و تحليل قرارگرفت .آناليزهاي XRD تشكيل و سنتز صحيح نانوفتوكاتاليست¬ Ag3O4/CuO-CuFe2O4 را تاييد كردند. آناليز BET-BJH نيز نشان داد كه نانوفتوكاتاليست هاي سنتزي داراي ساختارهاي مزو و ماكرو حفره مي باشند. همچنين با توجه به بررسي آناليزهايDRS و PL به ترتيب توانايي جذب در ناحيه مرئي و كاهش نرخ باز تركيبي الكترون-حفره هاي نمونه هاي منتخب را نشان داده اند.سپس عملكرد نانوفتوكاتاليست منتخب در تخريب آلاينده هاي رنگي كريستال ويوله و اسيداورانژ از محلول آب آلوده ي مورد نظر،تحت تابش تابش نور شبيه سازي شده به نور خورشيد مورد ارزيابي قرار گرفت،كه قادر به تخريب %2/96 رنگ كريستال ويوله و % 88 اسيداورانژ با مقدار بارگزاري g/L5/1 و غلظت آلاينده mg/L 10در محلول آبيML 100 پس از 270 دقيقه تابش بوده است. در نهايت پارامترهاي گوناگوني از قبيل غلظت آلايندهmg/L) 10،mg/L20وmg/L 30( و ميزان بارگزاري فوتوكاتاليستg/L) 1،g/L 5/1و g/L 2 ( بوده است. كه بالاترين ميزان حذف فرآيند حذف فتوكاتاليستي در شرايط غلظت آلاينده mg/L10و ميزان بارگذاري نانوفتوكاتاليست g/L5/1حاصل شد.

موارد یافت شده: 7