لیست اختراعات با مالکیت
حسين رحماني
8 عدد
اختراع در شاخه ي علوم پزشكي بوده و توانايي جلوگيري از خشكي چشم طي بيهوشي عمومي و بيماران با سطح هوشياري پايين در بخش مراقبت هاي ويژه و همچنين جلوگيري از اختلال خواب و نمايش درجه حرارت بدن بيمار بدون بيدار كردن بيمار را دارا مي باشد.ضعف در روش هاي قديمي نياز به ساخت اين اختراع را ايجاد نمود.
دستگاه فرز نجاري چند كاره اتوماتيك با قابليت تنظيم سرعت متغير كه در صنعت چوب كاربرد دارد كه متشكل از يك ميز گرد در ابعاد 120 *120 هست كه بازوي متحرك روي ان قرار گرفته به همراه تابلوي برق و سيستم كنترلي كه دستگاه اختراع شده ميزان ضريب وقوع حادثه را بسيار كم و در حد صفر ميرساند زيرا شابلون ثابت است و شفت دستگاه است به قطعه كار نزديك ميشود ، و تمامي بخش هاي خطر افرين آن حذف شده است . جمع اوري خرده چوب ها در يك محفظه جدا از مزاياي ديگر و بديع اختراع بوده ، امكان استفاده از يك كارگر ساده به جاي كارگر حرفه اي در نمونه هاي موجود در بازار ، افزايش سرعت كار و تغيير سرعت بنا به دلخواه قطعه كار اختراع فوق نمونه بارزي از اقتصاد مقاومتي در صنعت ميباشد .
اختراع مورد اشاره سيستمي است در راستاي تحقق بيشتر امنيت و رفاه در خودرو به نحوي كه وجود چنين سيستمي در خودروها علاه ه بر افزايش ايمني در خودرو باعث كاهش احتمال سوانح شديد مي گردد. اين اختراع براي رفع برخي مشكلات ناشي از عده اطلاع دقيق رانندگان ديگر خودروها از تغييرات سرعت خودروي جلو است، مفيد است. همچنين اين اختراع مي تواند با پردازش تغييرات سرعت، اخطارها و دستورات لازم را جهت رفاه و امنيت بيشتر سرنشينان خودرو ارائه دهد، در اين اختراع تعداد از امكانات كه در ادامه ذكر خواهد شد، در يك مدار ساده الكترونيكي و بصورت يكجا با دقت و حساسيت بسيار بالا و ديگر قابليتهاي منحصربه فردي تجميع شده است. در اين سيستم از يك پردازشگر كه حاوي يك الگوريتم قوي پردازشي طراحي شده است، جهت پردازش و اعمال فرامين خروجي لازم استفاده شده است. برخي از اين امكانات عبارت اند از: نمايش شدت كاهش سرعت خو درو به صورت پويا و با اعمال هيسترزيس (پسماند) زماني، فعال شدن هوشمند فلاشرهاي خودرو و غير فعال شدن آنها به صورت كاملآ هوشمند در مواقع بحراني. قفل شدن درب خودرو در سرعت مشخص، قفل دربهاي خودرو در سوانح شديد و باز شدن مجدد آنها بعد از توقف كامل. ارسال سيگنال فرمان براي انجام اتوماتيك برخي اقدامات در شرايط بحراني، اعلام اخطار به راننده در هنگام عدم تناسب سرعت با دنده خودرو، اعلام اخطار به راننده در هنگام تجاوز از سرعت مجاز، متناسب با مدت و شدت ارتكاب تخلف، فعال شدن فلاشر خودرو در حركت رو به عقب.
ماشين قلاويزكاري ايمن safe tapping machine قلاويزها ابزارهاي هستند كه براي ساخت مهره ازآنها استفاده مي شود، قلاويزها شبيه پيچ¬ها هستند با اين تفاوت كه روي بدنه آنها شيارهايي براي خروج براده وروانكاري ايجاد مي شود.به دليل وجود شيارها بدنه قلاويز ضعيف مي شود، ازطرفي چون هنگام براده¬برداري اصطكاك بسيار زياد است وقلاويزها معمولا\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" ازجنس فولاد آلياژي پركربن هستند احتمال شكستن آنها زياد است. درصورت شكستن قلاويز،علاوه بر هزينه خود قلاويز خارج كردن آن از كار مستلزم وقت و هزينه است از اين رو ضرورت مكانيزمي كه بتواند از شكستن قلاويز¬ها جلوگيري نمايد احساس مي شود. درماشين قلاويز كاري ايمن ابتدا نيروي براده برداري وارد برقلاويز با توجه به جنس كار ،قطر وگام قلاويز محاسبه مي شود سپس براساس نيروي محاسبه شده ميزان گشتاور لازم از طريق يك كوپلينگ ايمني كه براي همين منظور طراحي وساخته شده ،تنظيم مي شود اينكار از طريق فشاري كه توسط چند عددپيچ بر فنر وساچمه اعمال مي شودامكان پذير مي گردد . بعد از تنظيم كوپلينگ در حين قلاويز كاري چنانچه به هر دليلي نيروي وارد برقلاويز از حد مجاز تنظيم شده تجاوز نمايد نيمه محرك كوپلينگ روي نيمه متحرك آن هرز مي چرخد واز شكستن قلاويز جلوگيري مي كند .لازم به توضيح است درطراحي و ساخت ماشين قلاويز كاري ايمن از گير بكس پيچ حلزون وچرخ حلزون استفاده شده است كه علاوه بر تقليل دور از خاصيت مهم يكطرفه بودن آن(انتقال حركت فقط از طرف پيچ به چرخ ممكن است ) براي تنظيم مقدار گشتاور خروجي با آچار گشتاور سنج استفاده شده است. ياد آوري: نحوه ي محاسبه نيروي براده برداري ، مثال ها و شكل ها ضميمه است.
در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.
موارد یافت شده: 8