لیست اختراعات با مالکیت حسين سبحاني
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1398/05/14
تاریخ ثبت: 1398/12/17
خلاصه اختراع:

شاخه‌هاي نخل خارهاي بسيار نوك تيز و طويلي دارد، اندازه خارها گاهي اوقات به بيش از بيست سانتي متر هم مي رسد در زمان برداشت و هرس كردن درخت جهت حفظ ايمني كشاورزان، اين خارها بايد قطع شوند. براي جلوگيري از آسيب رسيدن به شاخه هاي درخت نخل اين خارها را نبايد از انتها يعني جايي كه به شاخه نخل متصل هستند قطع نمود، بلكه بايد مقدار اندكي از آنها روي شاخه باقي گذاشته شود تا آسيبي به شاخه وارد نشود. اين ابزار كه خار چين درخت نخل نام دارد جهت برش خار درخت نخل است كه با يك حركت دست خار موجود در هر دو طرف ساقه را قطع مي كند. به عبارتي دستگاه داراي يك فك ثابت و يك فك متحرك است مانند يك منوپاد كه روي هر كدام از فك ها يك تيغه نصب شده است. تيغه ها خارهاي شاخه درخت نخل كه در دو طرف شاخه آن قرار دارند را قطع مي كنند. با توجه به متغيير بودن سطح مقطع شاخه درخت نخل فك متحرك دستگاه با بزرگ شدن سطح مقطع بازتر مي شود تا بتواند تمام خارهاي موجود روي شاخه درخت نخل را قطع كند.

تاریخ ثبت: 1394/11/19
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع دستگاه رطوبت گير سيليكاژلي براي استفاده در مناطق مرطوب و براي محافظت از تجهيزات و ادواتي كه رطوبت باعث خراب شدن آن ها مي شود مورد استفاده قرار مي گيرد و همچنين براي تهويه ي هوا به منظور كاهش رطوبت هواي اتاق به گونه اي كه با كاهش رطوبت شرايط مناسب در اتاق فراهم شود نيز مورد استفاده قرار مي گيرد. اصولا مشكلي كه براي رطوبت گيري در مناطق گرم و مرطوب وجود دارد اين است كه كاهش رطوبت هواي اتاق همراه با كاهش دما توسط كولر گازي انجام مي شود كه موجب صرف انرژي بسيار زيادي مي شود بنابراين تركيبي از كولر گازي و رطوبت گير باعث صرفه جويي در مصرف انرژي مي شود .

تاریخ اظهارنامه: 1386/07/25
تاریخ ثبت: 1386/08/28
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1385/02/12
مالک/مالکان: محمدحسين سبحاني
تاریخ ثبت: 1385/08/11
مخترع/مخترعان: محمدحسين سبحاني
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1401/01/07
تاریخ ثبت: 1401/06/27
خلاصه اختراع:

با بالا رفتن استانداردهاي بهداشت، رعايت بهداشت در تمام صنايع الزامي شده است. از همين روي نياز است كه براي انجام برخي امور شخص به طور مكرر دست هاي خود را بشويد. علاوه بر رعايت بهداشت در برخي از مكان ها به علت كمبود فضا نمي‏توان جاي مناسبي را براي شستن دست تعبيه كرد يا اين كه ممكن است به علت تغيير كاربري يك مكان كه قبلا جايي براي شستن دست و صورت در آن تعبيه نشده است، نياز باشد كه جايي براي آن درنظر گرفته شود، اما فضاي كافي وجود نداشته باشد. براي رفع اين مشكلات عنصر اختراعي حاضر ميتواند راه حل مناسبي باشد. با استفاده از اين عنصر اختراعي، شخص صرفاً سينك را كه همانند يك كشو است از زير ميز بيرون مي‌كشد با بيرون آمدن سينك شير آب به صورت خودكار باز مي‌شود و شخص مي‌تواند دست‌هاي خود را بشويد و با داخل زدن سينك جريان آب به صورت خودكار بسته مي‌شود، البته ميزان باز شدن شير آب با ميزان بيرون كشيدن سينك نسبت مستقيم دارد.

موارد یافت شده: 7