لیست اختراعات با مالکیت حسين كابلي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1387/01/07
تاریخ ثبت: 1387/03/01
خلاصه اختراع:

اين دستگاه يك متر ديجيتال يا صفحه نمايشگر SEGMENT 7 مي باشد. اين دستگاه كاملا الكترونيكي بوده و بر مبناي ميكروكنترلر طراحي شده است در قسمت سنسور اندازه گير مسافت از شافت انكودر Shaft Encoder استفاده شده است. از آنجايي كه براي مسافت هاي نسبتا طولاني طراحي شده است دقت 10cm براي آن در نظر گرفته شده است كه براي مسافت هاي طولاني قابل قبول مي باشد. خطاي اين دستگاه در هر 100 متر نزديك به صفر (به علت كاليبراسيون آن در 100 متر) مي باشد. در قسمت كنترلر از ميكروكنترلرAVR استفاده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1387/01/07
تاریخ ثبت: 1387/03/01
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلاتي كه براي شركت هاي توزيع در ايران وجود داشته و هر ساله هزينه هنگفتي را بر دوش اين شركت متحمل مي سازد سرقت سيم هاي شبكه هاي برق مي باشد. يكي از معضلات سرقتهاي شبكه كابلي در نبود سد امنيتي و ايمني كافي در برابر اين شبكه بوده و در اين ميان يكي از مسايلي كه بهوقوع سرقتهاي شبكه كابلي دامن زده است بي تفاوتيو بي توجهي برخي دستگاهها و سازمانهايي است كه بدون تدابير پيشگيرانه براي جلوگير ازسرقت اندام به نصب اين سيمها كرده اند. سرقت سيم برق علاوه بر از دست دادن روشنايي معابر و قطع برق منازل خساراتي چشمگير به فعاليت هاي اقتصادي كارخانه ها و شركت ها وارد آورده است. جدول 1 گزارش سرقت سيم مسي شبكه هاي شركت توزيع نيروي برق استان زنجان را در 10 ماه اول سال 1386 نشان مي دهد. اين آمار و ارقام فقط مربوط به شبكه هاي شركت توزيع نيروي برق استان زنجان بوده كه اگر امار سرقت ها در كل شبكه هاي توزيع كشور با هم جمع شوند مبالغ بسيار هنگفتي را بر دوش شركت توزيع خواهند گذاشت

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/19
تاریخ ثبت: 1390/05/17
خلاصه اختراع:

براي كاركرد مطلوب سيستم توزيع لازم است كه خطاهاي واقع شده در شبكه در كوتاهترين زمان ممكن از بقيه سيستم جدا شود فيوز كات اوت يكي از وسايلي است كه اين كار را به عهده دارد. فيوز كات اوت شامل يك عنصر ذوب شونده بنام المان مي باشد كه بصورت اتوماتيك در مواقع بروز خطا ذوب شده و منجر به جدا شدن قسمت اتصالي از بقيه شبكه شده و مانع گسترش خطا مي شود. فيوزكات اوت ها جهت محافظت ترانسفورماتورها و بانك هاي خازني و خطوط توزيع برق فشار متوسط استفاده مي شوند تركيب كنوني استفاده از سه فيوز كات اوت به صورت سري با خط مي باشد كه در زمانهاي وقوع اتصالي باعث تك فاز شدن مصارف تعداد كثيري از مشتركين مي شود. با اجراي اين پروژه و بهينه ساري تركيب استفاده از فيوز كات اوت ها كه كار مشابه اتوريگلوزر را انجام مي دهند اين مشكلات تا حدود زيادي مرتفع شده و رضايتمندي مشتركين و توزيع متعادل انرژي و عدم نياز به اعزام اكيپ فوري را در پي خواهد داشت. شايان ذكر اينكه ضمن انجام آسان و سريع جايگذاري فيوزهاي معمولي با اين دستگاه در صورت قطع شدن المان يكي از فيوزها علاوه بر اين كه برق شبكه پس از مدت زماني كه قابل تنظيم دستي است داير مي شود. تعويض فيوز سوخته كه بدليل آويزان شدن قابل رويت است بدون قطع مجدد جريان شبكه امكان پذير مي شود.

موارد یافت شده: 4