لیست اختراعات با مالکیت
حسين نجفي
7 عدد
خلاصه توصيف اختراع از اختراع اولين چتر تا نزديك به دويست سال، چتر تنها وسيله اي بود كه اعيان و اشراف بهمراه داشتند و تنها گامهايي براي كوچك كردن و قابل حمل كردن آن انجام شده بود، اواخر قرن بيستم با پيشرفتهاي صورت گرفته در فناوري و شناخت مواد، همزمان با گسترش استفاده از چتر، تنوع باور نكردني در جنس مواد و طرحها پيدا كرد، اكنون چترها، از اندازه هاي كوچك و قابل حمل تا چترهاي بزرگ براي مسقف كردن مكانهاي گسترده موجود است. چترهايي هستند كه با تغيير زاوبه ي خود را هميشه بين خورشيد و استفاده كننده قرار مي دهند. در چتر طراحي شده سه لوله ي تو در تو داريم كه ميتوانند در داخل هم بلغزند و از اين طريق سه درجه آزادي خواهيم داشت لوله ي بزرگتر را بعنوان پايه ثابت مي گيريم و با استفاده از دو درجه آزادي باقيمانده ارتفاع چتر را تنظيم و يا چتر را باز و بسته مي كنيم. پايه ي لينك رابط به لوله ي مياني ثابت شده است و با بالا و پايين رفتن آن حركت مي كند در نتيجه هر وقت لوله ي وسطي ثابت شود ( كه اينكار با قرار دادن پين در سوراخهاي تعبيه شده در ارتفاع هاي دلخواه انجام ميشود) با حركت لوله ي كوچكتر به سمت پايين چتر باز مي شود و با حركت آن بسمت بالا چتر بسته مي شود براي تنظيم ارتفاع نيز لوله ي كوچكتر به لوله ي مياني ثابت ميشود و لوله ي مياني باز مي شود با بالا بردن لوله ي مياني ارتفاع چتر افزايش و با پايين آوردن آن ارتفاع چتر كاهش مي يابد در ارتفاع هاي معيني ميتوان چتر را مستقر كرد. بازوي چتر دو تكه است و مكانيزم چتر نيز از سه مكانيزم تشكيل شده و مانند يك خرپاي متحرك عمل مي كند و در حالت باز اين حالت خرپايي كمك شاياني به استحكام چتر مي كند.
امروزه نانو الياف پليمري كاربرد فراواني در صنعت و پژوهش پيدا كرده اند به صورتي كه روش هاي بسياري براي توليد آن ها بوجود آمده؛ روش هايي از قبيل الكتروريسي، مذاب ريسي ، حباب ريسي، ريسندگي به روش دمشي و ديگر موارد. روشي كه مورد تحقيق و بررسي ما قرار گرفته است روش توليد نانو الياف پليمري با كمك نيروي گريز از مركز است. اين دستگاه نسبت به روش متداول توليد نانو الياف پليمري كه روش الكتريكي است ويژگي هايي دارد؛ ويژگي هايي از قبيل كاهش هزينه هاي توليد، سرعت بالاي توليد ، پراكندگي يكسان منافذ نانو الياف پليمري و غيره نام برد.
اين حوضچه جهت حفاظت از شير هوا كه در خطوط ابرساني نصب ميگردد استفاده ميشود
الياف سوپر جاذب پليمري به دليل جذب چند برابري آب نسبت به وزن خشك خود، مي توانند كاربرد هاي مختلفي اعم از كاربرد هاي پزشكي، مهندسي، كشاورزي و ... داشته باشند. اين سيستم علاوه بر جذب بالا، يكدست بوده و تمامي نقاط الياف جذبي برابر را دارا مي باشند. الياف سوپر جاذب به دليل سطح مقطع بالا داراي سنتيك بالايي براي جذب آب مي باشد. اين الياف به راحتي مي توانند و با سرعت بالا سيالات بيولوژيك، خون، عفونت، آب را جذب كند. اين الياف پس از دست دادن آب مجدد مي تواند آب را جذب كند كه اين مسئله در كشاورزي بسيار حائز اهميت است.
امروزه براي جذب مايعات و سيالات از جاذب ها استفاده مي كنند. يكي از جاذب هاي پر كاربرد جاذب هاي آب مي باشد. اما تا كنون تمامي جاذب ها به صورت پودر بوده اند. اين پارچه ها كاربرد هاي متعددي دارند كه يكي از اساسي ترين كاربردهاي پارچه هاي جاذب در كشاورزي است. در كشاورزي از پودر هاي جاذب استفاده مي شود كه به دليل ريز بودن و نفوذ آن ها از سطح خاك، نمي تواند در سطوح استفاده شود بنابرين در عمق زمين بارگزاري ميشوند. اما اين پارچه ها به دليل كاربرد مناسب در سطوح نيز مي توان مورد استفاده قرار گيرند. اين پارچه ها مي توانند در ابعاد مختلف استفاده شوند و در كاربرد هاي مختلف همچون كشاورزي، پزشكي و آزمايشگاهي مورد استفاده قرار گيرند.
موارد یافت شده: 7