لیست اختراعات با مالکیت حسينعلي محمدي
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1396/12/23
خلاصه اختراع:

كيت تشخيصي نوع و دوز داروهاي شيمي درماني موثر بر سلولها و بافت هاي سرطاني به منظور كمك براي رفع مشكل در تشخيص نوع دارو و تجويز دوز موثر در شيمي درماني قبل و بعد از جراحي تومورها و سلولهاي سرطاني به دليل عدم وجود روش آزمايشگاهي براي تشخيص نوع شيمي درماني و دوز موثر آن بصورت بافت يا سلول روش نوآورانه اي را به صورت كيت ارائه كرده است. اين كيت شامل يك زير واحد الايزا در هر دو صورت بافت و سلول پس از پاساژ بافت در محيط كشت مناسب ازRPM يا هرنوع محيط ديگر (براي سلول هاي سرطان سينه، پروستات، معده مري و لوسمي ها و....) و يك پليت مكمل شامل هر رديف دوز مخصوص براي يك نوع داروي شيمي درماني كه بصورت ليو فيليز تهيه گشته است كه پس از 24 ساعت كشت برروي پليت الايزا قرار مي گيرد و نهايتا طيف سنجي احيا NBT درالايزاريدر با طول موج هايnm 545 nm ,492ميزان زنده ماني و نهايتا مهار توسط داروي مربوطه و با استفاده از روش رگرسيون LC50 دارو مشخص گرديد.

تاریخ ثبت: 1392/09/06
خلاصه اختراع:

حفظ هموستاز طبيعي آهن در بدن براي حيات ارگانيزم ضرورت دارد. كمبود آهن و ميزان زياده از حد آن هر دو با عملكرد غير عادي سلولها همراه است. فروپورتين و هپسيدين دو پروتئين كليدي در بدن براي هموستاز و تنظيم تعادل آهن بدن به شمار ميروند. فروپورتين عامل انتقال آهن موجود در سلول ها به درون گردش خون ميباشد. هپسيدين نيز در ايجاد تعادل آهن در بدن نقش مهمي دارد و مشخص شده كه بيان mRNA هپسيدين موشي به واسطه افزوني بار آهن افزايش يافته و با حذف آهن كاهش مييابد. در اين طرح با كلون كردن ژن هاي فروپورتين و بيان پروتئين آن سعي شد از اين پروتئين مهم در القاء تعادل آهن در موشهاي BALB/c آلوده به ليشمانيا ماژور استفاده شود. موشهاي BALB/c به اين انگل حساسيت زياد دارند و پس از آلوده شدن با آن به طرف كمخوني شديد و در نهايت مرگ پيش ميروند. همچنين انگلهاي ليشمانيا نياز فراوان به آهن براي رشد و تكثير خود دارند و در واقع آهن بدن ميزبان را مصرف كرده و ميزبان را دچار كمخوني ميكنند. بنابراين در اين طرح به اين سوال پاسخ داده شد كه آيا بيان فروپورتين ميتواند با ايجاد تعادل در ميزان آهن بدن ميزبان ، كمخوني را در اين موشها برطرف نمايد. نتايج بررسي ما نشان داد كه انتقال ژن حاوي پلاسميد فرو پورتين به موشهاي BALB/c آلوده به ليشمانيا ماژور از طريق وارد كردن نانو ذرات حاوي پلاسميد به صورت خوراكي موجب برطرف شدن كمخوني و ايجاد تعادل در ميزان آهن خون و در نهايت باعث سوق دادن سيستم ايمني اين موشها به طرف القاي پاسخهاي Th1 شد كه با بهبود نسبي موش ها (متناسب با مدت درمان) همراه بود.

تاریخ ثبت: 1387/11/25
خلاصه اختراع:

در اين مقاله آشكارسازي و شناسايي مواد منفجره به روش منبع محرك يوني بررسي گرديده با اصلاح و بهينه سازي آشكار ساز طراحي و ساخته شده در مركز تحقيقات مهندسي اصفهان پارامترهاي مختلف دستگاه از قبيل سرعت جريان كار جنس و رانش شدت مبدلي الكتريكي بهينه كردند و دو روش وارد نمودن نمونه هاي جامد و محلول به سيستم طراحي و ساخته شد و علت تحرك يوني تركيبات TNT و DXT و HAIX و RDX و PETN بدست آمد و با بررسي مكانيسم واكنشهاي يونيزاسيون ؟؟ كربن به عنوان معرف و ؟؟ دستگاه انتخاب گرديد. اثرات ؟؟ بر ظهور ؟؟ در tMS بررسي شده و دماي بهينه دستگاه ؟؟ از ويژگيهاي منحصر بفرد طيف سنج تحرك يوني حد تشخيص بسمت پايين حساسيت بالا قابليت پرتابل شدن سرعت پاسخ عدم نياز به آماده سازي بهينه سادگي روش قابليت اعتماد و پايين بوده هزينه آن مي باشد.

موارد یافت شده: 5