لیست اختراعات با مالکیت
حميد احمدي
13 عدد
اين اختراع با نام مالچ آب پايه كه اولين بار است كه براي مالچ پاشي صحراها براي جلوگيري از معضل گرد و غبار و ريز گردها ساخته ميشود شرح ساخت آن به شرح زير است: براي ساخت اين نوع مالچ نسبت 0/5(نيم) درصد كمپلكسي از انواع مواد كه هر كدام تأمين كننده يكي از فاكتورهاي تثبيت كننده.نگهدارنده.چسباننده.ضد جاذبه الكترواستاتيك. ضد پيري و غيره ميباشد را در99/5(نود و نه و نيم) درصد آب حل ميكنيم و در سرتاسر صحرا ميپاشيم بدين صورت ميتوانيم با غلبه بر تمامي نيروهايي كه باعث بلند شدن ريز گردهايي كه قطر آنها تعريف شده (انتخاب قطر ريز گرد به وسيله تغيير درصد بيس مواد تشكيل دهنده كمپلكس انجام ميشود )باعث تثبيت ريز گردها و مانع از كنده شدن و معلق ماندن و حركت آنها شويم اين نوع مالچ ارزان قيمت و سازگار با محيط زيست صرفاً مأموريت تثبيت ريز گردهاي با قطر حدود پنجاه ميكرون را داشته و تثبيت شنهاي روان با قطر بيش از آن مستلزم هزينه بيشتر خواهد بود ضمن اينكه مشكلات اخير عموم كشورها ناشي از ذرات با قطر حداكثر 2/5ميكرون است.
استفاده از ذرات مغناطيسي پوشش دار شده با جاذب هاي مختلف تهيه شده به روش Batch در in-tube SPME
زمينه: مهندسي مكانيك، باد مناطق بادخيز زيادي با سرعتهاي در حدود 3 تا 5 متربرثانيه در كشور وجود دارند كه توربينهاي بادي متداول، در اين مناطق بازده ندارند زيرا براي رسيدن به راندمان اقتصادي نياز به بادي با سرعت حدود 7 تا 12 متربرثانيه دارند. ما با طراحي و شبيه سازي دو نيم مخروط ناقص توخالي با سطح مقطع ايرفويلي و ساخت و آزمايش آن موفق شديم سرعت باد را بين 2.3 تا 2.6 برابر افزايش دهيم بدين معني كه سرعت باد به 7 تا 13 متربرثانيه افزايش مي يابد. طبق معادلات، توان توربين با مكعب سرعت باد رابطه مستقيم دارد، در نتيجه توان متوسط خروجي 12.3 تا 13.8 برابر خواهد شد. همچنين اين داكت با چندين نوع پروانه تست شد كه نسبت افزايش سرعت دوراني مورد انتظار مشاهده گرديد. تغيير ابعاد داكت متناسب با نياز، قابليت نصب ثابت و متحرك در جهت باد، عملكرد و نصب در ارتفاعات نزديك به زمين، نصب بيش از يك سري پروانه، توانايي توليد با امكانات موجود در كشور، سهولت در جابجايي، تعمير و نگهداري، امكان استفاده همزمان با توربين هاي متداول و استفاده در ساير صنايع از ديگر مزاياي اين داكت است.
زمينه: مكانيك و هوافضا. جهت بررسي رفتار جريان هوا حول اجسام، آنها را درون تونل باد آزمايش ميكنند. تونلهاي باد به دو دسته مدارباز و مداربسته تقسيم ميشوند كه معمولا هر دو اتاقك تست كوچكي در مقايسه با طول بلندشان دارند. در اين اختراع تونل باد دمنده مداربازي طراحي شده كه سطح مقطع مربعي بزرگي (جهت حصول اتاقك تست بزرگ براي بررسي اجسام بزرگ) داشته و جريان در كمترين فاصله از ورودي يكنواخت ميشود تا طول كوتاهي داشته باشد. اين طرح براي نمونه در سطح مقطعي به ابعاد160 *160سانتيمتر و طول 10متر ساخته شد و 5 فن دمنده در ورودي تونل نصب گرديد. سپس با يك واگرايي كوتاه جريان منبسط شده و از روي تيغههاي هدايتكننده و قابل ارتعاشي عبور ميكند. اين تيغهها باد را همزمان به مركز هدايت كرده، مخلوط نموده و پالسهاي ناشي از فنها را ميرا ميكنند. سپس جريان از يك اسكرين عبور كرده تا آشفتگي كاهش يابد. آزمايشات در 8مقطع و در هر مقطع در 121نقطه (مجموعا 968نقطه) با 4بار تكرار انجام شد. پروفيلهاي حاصله نشان دادند كه جريان از فاصله 5متري شروع به يكنواختي ميكند به نحوي كه در فاصله 8متري تونل باد كاملا يكنواخت ميگردد.
روش بازيافت لجنهاي نفتي كه شامل هيدروكربورهاي دراز رشته. واكس (مومهاي نفتي) و گل حفاري و آب شور با نامهاي (بيتومين) و (آسفالتن) هستند. كه هيدروكربورهاي لجن به لحاظ دراز رشته و سنگين بودن. امروزه در فصول گرم مناطق جنوب تنها در درجه حرارتهاي زياد و بخار آب و جدا سازهاي گريز از مركز قابل جدا سازي هستند. از طرفي حرارت زياد موجب اتلاف بسيار انواع سبكتر ميشود و توفيق كاملي نيز همراه ندارد. اما در روش اختراعي ما اينكار بوسيله حلال و به آساني انجام ميشود. توجه كنيد: حلال مخلوطي از دو تركيب 80 درصد تتراكلريد كربن و 20 درصد تتراكلرواتيلن است. اين حلال پر قدرت كه تمام هيدروكربورهاي موجود در لجن به همراه تمام طيف مومهاي نفتي را سريعأ جدا سازي و به چرخه پالايش مجدد تحويل ميدهد. لازم به توضيح است بعلت غير آتشگير بودن حلال و قدرت بالاي آن ميتوان درتمام فصول حتي در دماي زير صفر به بازيافت اقدام نمود. البته پس از استحصال هيدروكربورها با مختصري گرم كردن تمامي حلال از نفت جدا و پس از تبريد مجددا به چرخه بازيافت برميگردد. در حقيقت اين روش هيچگونه ماده اي مصرف نميشود و آب و خاك حفاري خالص بعنوان يك محصول ايمن به طبيعت باز ميگردد
دستگاه پخش آنلاين آگهي هاي ديجيتال، يك دستگاه الكترونيكي است كه با ماهيت كاركرد در فضاي فناوري اطلاعات، ارتباط ميان نمايشگرهاي تبليغاتي را با شبكه جهاني اينترنت و اپليكيشن هاي تحت وب، ايجاد مي نمايد. جاي خالي اين ارتباط و آفلاين بودن نمايشگرهاي تبليغاتي و معضلات ناشي از به روز رساني اين آگهي ها ما را بر آن داشت تا با ساخت اين دستگاه، فضاي خالي را موجود را پوشش دهيم. دستگاه پخش آنلاين آگهي هاي ديجيتال مي تواند هرنوع نمايشگر تبليغاتي را به سرور وب متصل نمايد و يا آن ها را با يكديگر همگام سازد و نيز امكان افزودن نمايشگرهاي تبليغاتي ديگر را در اندازه هاي مختلف جهت نصب در اماكن عمومي و خصوصي گوناگون ممكن سازد. اين دستگاه با استفاده از ديتاي سيمكارت، آگهي هاي بارگذاري شده در وبسايت مادر را به صورت لحظه اي دريافت نموده و در حافظه داخلي خود ذخيره مي نمايد و مطابق برنامه ي تعريف شده به پخش آن مي پردازد. اجزاي اين دستگاه عبارت است از: - برد اصلي دستگاه - ماژول نسل چهارم سيمكارت خور - نمايشگرها
با باز كردن سوئيچ اصلي توسط راننده، برق مثبت باطري بعد از گذشتن از سوئيچ اصلي وارد فيوز ١٠ آمپري مدار مي شود. برق مثبت خروجي از اين فيوز توسط دو عدد انشعاب وارد كيت چشمك زن الكترونيكي و رله ي ٣٠ آمپري قطع استارت مي گردد. در اين حالت همزمان با برقراري ولتاژ مثبت به مدار، ولتاژ منفي نيز از سوي دينام خودرو وارد ٢ عدد شستي وصل مي كردد. در اين حالت اگر هر كدام از شستي ها در حالت وصل قرار گرفته باشند، ولتاژ منفي نيز به مدار كيت چشمك زن الكترونيكي و توسط انشعابي ديكر به رله ي قطع استارت هدايت مي گردد و همزمان اين دو قطعه در مدار فعال مي شوند و از سوي كيت چشمك زن الكترونيكي يك عدد لامپ هشدار دهنده كه بر روي دسته دنده ي گيربكس تعبيه شده است، به صورت چشمك زن )قرمز رنك( فعال مي شود و راننده را از وضعيت درگير بودن گيربكس مطلع مي سازد، حال اگر به دليل بي توجهي از سوي راننده وي بخواهد به خودرو استارت بزند، چون سيم ورودي به سوي اتوماتيك استارت كه وظيفه چرخاندن موتور استارت وروشن كردن خودرو را برعهده دارد توسط له ي 30 آمپري مدار قطع شده است. در مواقع درگير بودن گيربكس، خودرو ديگر قادر به روشن شدن نمي باشد تا زماني كه گيربكس خودرو توسط راننده خلاص شود.
هدف اختراع استفاده از الكتروشيمي براي كنترل جذب آناليت در ريزاستخراج فاز جامد، سيم درون لوله، جفت شده با كروماتوگرافي مايع است. زمينه فني اختراع شيمي است. براي جذب و واجذب نمونه به صورت آنلاين از كوپل ريزاستخراج فاز جامد با HPLC استفاده ميشود.روش هاي استخراج براي كسب نتايج مطلوب از اندازه گيري ها ضروري هستند. يكي از روشهاي استخراج، SPME بوده كه ساده، سريع و عاري از مصرف حلال شده است.طيف وسيعي از جاذب ها بكار رفته اند. پاوليزن و همكارانش از پلي پيرول در اين تكنيك استفاده كرده اند، اما از ميدان الكتريكي استفاده نكردهاند و سنتز را نيز به صورت شيميايي انجام دادهاند. براي اعمال پتانسيل، جاذبمورد استفاده بايستي رسانا باشد. بنابراين از پلي پيرول كه يك پليمر هوشمند است، استفاده كردهايم.با تغيير پتانسيل اعمالي به راحتي توزيع يون ها را دستكاري كرده و بنابراين فرآيند استخراج را كنترل كردهايم. براي ورود نمونه به لوله جاذب از يك پمپ استفاده شد. نتايج استخراج با اين روش نشان ميدهند كه اين روش ميتواند غلظتهاي بسيار پايين را اندازهگيري كند.ابتدا بر روي سيم به روش الكتروشيميايي سنتز انجام شد. سپس اين سيم وارد لوله (تيوب) شد و اين مجموعه به عنوان جاذب استفاده شد.
هدف اين اختراع استفاده از الكتروشيمي براي كنترل جذب آناليت در ريزاستخراج فاز جامد جفت شده با كروماتوگرافي مايع است.زمينه فني اختراع شيمي است. براي جذب و واجذب نمونه به صورت آنلاين از كوپل ريزاستخراج فاز جامد با HPLC استفاده ميشود.روش هاي استخراج براي كسب نتايج مطلوب از اندازه گيري ها ضروري هستند.يكي از روشهاي استخراج، SPME بوده كه ساده، سريع، كم مصرف و يا عاري از مصرف حلال شده است.طيف وسيعي از جاذب ها بكار رفته اند. پاوليزن و همكارانش از پلي پيرول در اين تكنيك استفاده كرده اند، اما از ميدان الكتريكي استفاده نكردهاند و سنتز را نيز به صورت شيميايي انجام دادهاند. براي اعمال پتانسيل، جاذبمورد استفاده بايستي رسانا باشد. بنابراين از پلي پيرول كه يك پليمر هوشمند است، استفاده كردهايم.با تغيير پتانسيل اعمالي به راحتي توزيع يون ها رادستكاري كرده و بنابراين فرآيند استخراج را كنترل كردهايم. براي ورود نمونه به لوله جاذب از يك پمپ استفاده شد. نتايج استخراج با اين روش نشان ميدهند كه اين روش ميتواند غلظتهاي بسيار پايين را اندازهگيري كند.
موارد یافت شده: 13