لیست اختراعات با مالکیت حميد افشاري
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1389/02/20
تاریخ ثبت: 1389/03/25
خلاصه اختراع:

‏ديفيبريلاتور هاي با شكل موج RBW ‏ نسل جديد ديفيبريلاتورها هستند كه مي توانند با انتقال انرژي كمتري نسبت به ديفيبريلاتورهاي بافازيك معمولي و ديفيبريلاتور هاي MDS ‏, تاثير بيشتري در ديفيبريلاسيون داشته باشند. در اين ديفيبريلاتور عرض پالس ثابت و به اندازه ١٠ ‏ميلي ثانيه نگه داشته مي شود كه از اين ١٠ ‏ميلي ‏ثانيه، 6 ‏ميلي ثانيه پالس مثبت و 4 ميلي ثانيه پالس منفي مي باشد و براي ايجاد پالس مثبت ومنفي و سرپيچ از H-bridge ‏ كه در بازو هاي آن دو سوييچ الكترونيك قدرت كه با يكديگر سري شده اند، استفاده مي شود. همچنين 5 ‏مقاومت موازي با سوييچ الكترونيك قدرت در سر راه مدار قرار داده شده است كه با سوييچ كردن آنها مي توان مقاومت هايي از صفر تا 155 ‏اهم با پله 5 ‏اهم در سر راه مدار قرار داد و عرض پالس را ثابت نگه داشت.علاوه بر اين از كنترل مينيمم جريان ريپل براي كنترل اين مقاومت ها و ثابت نگه داشتن عرض پالس ‏استفاده شد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/11/20
مالک/مالکان: حميد افشاري
تاریخ ثبت: 1389/03/02
مخترع/مخترعان: حميد افشاري
خلاصه اختراع:

از آنجا كه مصرف پروتئين در سلامتي جامعه و بهبود شاخصه هاي رشد جسماني، قد و هوش اثر مستقيم ارد اما مصرف آن به دلايل مختلف در ايران كمتر از حد ميانگين سرانه جهاني است. يكي از دلايل مصرف كمتر مواد پروتئيني وجود بوي نامطبوع در مرغ، ماهي و ميگو به هنگام شستشو و طبخ آنها مي باشد (در گويشهاي مختلف زبان فارسي به اين بوي نامطبوع، سمار، سميت، ضخم و رفت، بوي ماهي، ... مي گويند). بسياري از مردم به ويژه كودكان نسبت به بو و طعم حساس بودهن و همين عامل مصرف مواد پروتئيني ذكر شده را مشكل ساز مي نمايد. چنانچه بتوان اين بو را از اين مواد حذف نماييم، مصرف سرانه آنها بالاتر رفته و در نتيجه شاهد افزايش شاخصه هاي سلامتي در جامعه خواهيم بود. اين بوي نامطبوع تركيبي آروماتيكي به نام تري متيل آمين مي باشد كه مي توان با استفاده از بعضي گياهان دارويي كه خاصيت آنزيمي عليه اين تركيب آروماتيكي دارند، اقدام به حذف آن كرد. روش كار بدين صورت است كه تركيبي از 12 قلم گياه داريي را كه در بسته بندي اليافي (Tea-Bag) تهيه مي شود را به مدت زمان 15 دقيقه (در ظرف آشپزخانه) به هنگام شستشوي مواد پروتئيني در مجاورت آنها قرار داده و با صرف اين زمان، باندهاي آروماتيكي تري متيل آمين شكسته شده و بوي نامطبوع حذف مي گردد. به نحوي كه حتي ظروف مربوطه نيز ديگر هيچ بويي نخواهد داشت. بدون اينكه به طعم لذيذ مواد پروتئيني ذكر شده خللي وارد شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/03/30
مالک/مالکان: حميد افشاري
تاریخ ثبت: 1389/09/29
مخترع/مخترعان: حميد افشاري
خلاصه اختراع:

خلاصه: تخم مرغ يكي از با ارزش ترين منابع تامين كننده پروتئين مي باشد كه علي رغم قيمت نازل آن ميزان مصرف در ايران خيلي كمتر از ميانگين جهاني است . طبق آخرين آمار ايران با توليد حدود 650 هزار تن تخم مرغ در سال رديف 15 جهاني را به خود اختصاص مي دهد كه با توجه به جمعيت 72 ميليوني كشور ميانگين سرانه معادل 9 كيلوگرم مي باشد. رقم سرانه جهاني 14 كيلوو در كشورهاي پيشرفته سرانه 21 كيلوگرم مي باشد. مصرف روزانه 2 عدد تخم مرغ حدود 40./. نياز انرژي، 60./. نياز پروتئيني و كليه ويتامين ها و املاح مورد نياز يك انسان بالغ را تامين مي نمايد. يكي از دلايل مصرف كم اين ماده با ارزش وجود بوي نامطبوع در تخم مرغ است كه مشام و ذائقه حساس به ويژه در كودكان را مي آزارد. اين بوي نامطبوع اصطلاحا در گويش هاي مختلف زبان فارسي به آن سميت ، ضخم، زفت، بوي پودر ماهي و.... گفته مي شود. با استفاده از ساخت مخلوطي از گياهان معطر و دارويي و استفاده به ميزان 4 كيلوگرم در تن ،خوراك مصرفي مرغ تخمگذار مي توان بعد از گذشت 15 روز به تخم مرغ با طعم لذيذ بدون بوي زائد دست يافت. به نحوي كه سفيده و زرده قبل از پخت هيچ گونه بويي نداده و به هنگام شكستن تخم مرغ در ظروف مربوطه و پختن آنها ظروف و سينك آشپزخانه نيز بعد از خشك شدن هيچ بوي اضافه اي نداده و كليه اعضاي خانواده از تهيه ، پخت و خوردن تخم مرغ لذت برده و در نتيجه شاهد افزايش مصرف سرانه تخم مرغ به ويژه در گروه سني كودكان و به طبع آن افزايش شاخص سلامتي در جامعه باشيم. همچنين استفاده از زرده و سفيده بدون بو درصنايع شيريني پزي نيز يكي از كاربردهاي توليد اين تخم مرغ بدون بو به منظور توليد شيريني هاي خوشمزه بدون چاشني هاي شيميايي مي باشد.

موارد یافت شده: 3