لیست اختراعات با مالکیت خانم زهرا دماوندی
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1399/08/27
مالک/مالکان: خانم زهرا دماوندی
تاریخ ثبت: 1399/11/26
خلاصه اختراع:

در فرآيند استحصال رنگ تثبيت شده از آنتوسيانين گلبرگ زعفران گلبرگها پس از جمع‌آوري از مزرعه به خشك‌كن منتقل مي‌شوند و با دماي40-50 درجه سانتيگراد به مدت حدود 8 ساعت (‌بسته به زمان چيدن گل‌ها از ساقه اصلي) يا دردماي اتاق در محيط خشك، گرم و سايه خشك نمود. گلبرگ‌هاي خشك شده آسياب مي‌گردد. پودر حاصل توزين مي شود و به ازاي هر گرم پودر 100 ميلي ليتر حلال استخراج استفاده مي گردد. حلال استخراج محلول آبي-اتانولي 60٪ اسيدي شده است. استخراج طي دو مرحله انجام مي شود. در مرحله اول 50 ميلي ليتر محلول استخراج به 1 گرم پودر خشك اضافه مي گردد و پس از 15 دقيقه هم خوردن محلول با كاغذ صافي و قيف، صاف مي شود. محلول جداشده در ظرف تيره رنگ در دماي 5- درجه سانتيگراد نگهداري مي‌شود. باقيمانده روي صافي به ظرف ديگري منتقل و با باقيمانده محلول استخراج 15 دقيقه همزده و صاف مي گردد. محلول حاصل با روتاري 45 درجه سانتيگراد تغليظ و در آون خلاء 45 درجه سانتيگراد خشك مي‌گردد. پودر حاصل حاوي آنتوسينين مي‌باشد. به ازاي هر گرم آنتوسيانين ، 8 ميلي ليتر اسيد پيروييك( 99٪) اضافه و بافر سديم سيترات – سيتريك اسيد به نسبت 10 برابر مجموع حجم آنتوسيانين و اسيد پيروييك افزوده گرديد در انكيباتور دماي 35 درجه سانتيگراد (و تاريكي) مدت 10 روز،‌قرار داده مي‌شود.

تاریخ اظهارنامه: 1401/02/20
مالک/مالکان: خانم زهرا دماوندی
تاریخ ثبت: 1401/11/09
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر يك محصول خوراكي مي باشد و با توجه به نوشيدني‌هاي اصيل ايراني ارائه شده است. پودر نوشيدني حاوي دانه‌هاي خاكشير با قابليت معلق شدن در زمان بازسازي نوشيدني است. يكي از نوآوري هاي انجام شده در توليد نوشيدني هاي سنتي، معلق سازي دانه هاي گياهي درون آنها بوده است. براي اين منظور، نيازمند استفاده از افزودني هايي جهت تعليق و پخش مناسب تركيبات در نوشيدني هستيم. اين امر به بهبود ظاهر و توان نوشيدن محصول كمك مي كند. فرايند تعليق با استفاده از افزودني هاي طبيعي امكان پذير است كه قابليت تشكيل شبكه و به دام انداختن ذارت خاكشير در آب را دارند؛ در حاليكه محصول در زمان نوشيدن روان است و احساس دهاني مناسب دارد. با توجه به علاقه مصرف كنندگان به اين دسته از محصولات نوشيدني، ارائه راهكارهايي جهت بهبود كيفيت و عملكرد آنها مي تواند به رونق بيشتر بازار كمك كند. اين نوشيدني ها به صورت پودر فرموله هستند كه درون ساشه عرضه مي‌شوند. پس از پراكنده شدن پودر در آب به سرعت آبگيري مي كنند و تشكيل ژل مي دهند كه قابليت معلق سازي دانه‌هاي خاكشير را دارند. از سوي ديگر در اين نوشيدني استفاده از قندهاي طبيعي و كم كالري پيشنهاد شده است كه با افزايش سلامتي براي مصرف‌كننده همراه است. Instant drink powder containing suspended flixweed seeds

تاریخ اظهارنامه: 1400/11/30
مالک/مالکان: خانم زهرا دماوندی
تاریخ ثبت: 1401/11/18
خلاصه اختراع:

[در اختراع حاضر فرآيند توليد زغال زيستي با استفاده از پوشال بُنه زعفران به عنوان زيست توده تشريح شده است. به اين منظور از روش كربونيزاسيون هيدروترمال استفاده شده كه در مقايسه با روش كربونيزاسيون خشك از نظر زمان و مصرف انرژي بسيار مقرون به صرفه تر است. در اين روش زيست توده به همراه آب در يك سيستم بسته و براي يك بازه زماني مشخص حرارت داده مي شود. توده كربني بدست آمده با استفاده از يك محلول قليايي فعال شده و پس از شستشو با آب، در 105 درجه سانتيگراد خشك و سپس دانه بندي مي شود (اندازه ذرات 355-150 ميكرون). زغال زيستي تهيه شده به اين روش كارآيي مناسبي براي حذف يون هاي فلزات سنگين از آب نشان داده كه با نمونه كربن فعال تجاري قابل مقايسه است.] Production of bio-char from saffron corm tunics by hydrothermal carbonization

موارد یافت شده: 3