لیست اختراعات با مالکیت خانم سیما مرادی
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1401/03/01
خلاصه اختراع:

زمينه فني اختراع توليد نانوامولسيون زعفران ايراني (Crocus Sativus L.) با تكنيك اولتراسونيك هموژنايز، علوم و مهندسي صنايع غذايي مي باشد.از مشكلات فني در اين زمينه مي توان به استفاده از حجم بالاي زعفران در صنعت اشاره كرد، با توجه به اين موضوع كه زعفران به عنوان كالاي صادراتي صنايع غذايي ايران در دنيا بوده و تحت عنوان طلاي سرخ حدود 79درصد حجم زعفران را دنيا به خود اختصاص داده است بصورت خام به فروش مي رسد و ارزش افزوده چنداني براي آن لحاظ نمي شود. نمود.از سوي ديگر زعفران داراي تركيباتي مي باشد كه به مرور زمان طي نگهداري و در برابر عواملي مانند نور دچار افت كيفيت مي گردد، همچنين استفاده از ساير روش هاي توليد نانوامولسيون زعفران نيازمند تجهيزات و انرزي زياد و يا اثرات سو بر محصول مي باشد، لذا به منظور كاهش حجم زعفران مصرفي، حفظ و نيز افزايش كيفيت خواص ارگانولپتيكي توليد نانوامولسيون زعفران مطلوب مي باشد و در بين روش هاي موجود با توجه به مطالب ذكر شده تكنيك اولتراسونيك هموژنايزر مناسب مي باشد.كاربرد اين محصول درصنعت توليد زعفران ، كارخانجات علوم ومهندسي صنايع غذايي و كليه مراكزي كه از زعفران استفاد مي كنند مي باشد. فرمول شيميايي محصول 2گرم زعفران ساييده +250ميلي ليتر آب و اتانول(20:80) 24ساعت در شيكر 100دور بر دقيقه همزن مغناطيسي 6ساعت 650دور در دقيقه صاف شدن با كاغذ صافي حرارت حذف اتانول نگهداري در ظروف دربدار در دماي يخچال اسپان80 + توئين80 (1:1) در ان-اكتان 15دقيقه، همزن 200دور در دقيقه +عصاره زعفران(%5) 330دقيقه، 600دور در دقيقه انتقال بشر به حمام آب يخ 5دقيقه در توانw150 دستگاه اولتراسونيك پروب دار. producing Iranian saffron(Crocus Sativus L.) nano emulation essence using ultrasonic homogenizer technique

تاریخ اظهارنامه: 1400/06/12
تاریخ ثبت: 1401/03/02
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات بزرگ بيماران با درجات مختلف ناتواني نيازمندي ايشان به حركت توسط اطرافيان جهت جلوگيري از ايجاد زخم بستر است. وسايل توان‌بخشي متعددي ازجمله تخت‌هاي بيمارستاني با قابليت شكن‌هاي مختلف جهت سهولت نشاندن و بالابردن پاي بيمار ساخته شدند؛ اما اين نوع تخت‌ها فضاي زيادي را اشغال كرده و مشكل جابجايي و ارتفاع دارد. پشتي و زير زانويي برقي به‌منظور رفع اين مشكلات با ساختاري منسجم تر توسعه داده شد. پشتي برقي داراي قاب اصلي كه با لولا به قاب پشتي وصل است. بين اين دو قسمت يك جك برقي وجود دارد كه با باز شدن آن قاب پشتي به حالت عمودي درمي‌آيد و بيمار را مينشاند و با جمع شدن آن به حالت خوابيده درمي‌آيد. كاركرد زيرزانويي برقي بر اساس مكانيسم حركت موازي است كه شامل يك قاب اصلي، قاب بلندكن كوچك و بزرگ و بازوها مي‌باشد كه توسط يك جك برقي، قاب بلندكن بزرگ را به‌صورت موازي با سطح زمين جابجا مي‌كند و پاي بيمار را هم به همين شكل بلند مي‌كند و يا پايين مي‌آورد. اين دو مي‌توانند همزمان يا مجزا با كنترل از راه دور توسط بيمار جهت جابجايي از حالت خوابيده به نشسته و بالعكس، همچنين جابجايي پاها و اندام تحتاني استفاده شود.

تاریخ اظهارنامه: 1401/02/31
تاریخ ثبت: 1401/11/05
مخترع/مخترعان: سیما مرادی
خلاصه اختراع:

اين دستكش رباتيك كمكي براي افراد ناتوان حركتي در حقيقت به جهت كمك به بازتواني بيماران ناتوان حسي حركتي با فلج شل اندام فوقاني طراحي شده كه در انجام كارهاي كوچك نظير بلند كردن قلم و قاشق و ليوان و انجام كارهاي شخصي به ايشان كمك كند و از طرفي سبب افزايش اعتماد بنفس و كاهش وابستگي ايشان به اطرافيان گردد. متشكل از يك اتل و سه انگشت چرمي دوخته شده ميباشد كه با نخ چرم مخصوص به قلاب و از ان طربق به مجموعه متشكل از موتور و ليداسكروي وصل شده به پايه متصل ميشود. با استفاده از دكمه يا ژيروسكوپ با واسطه بورد برنامه نويسي شده حركات موتور به ميله ليداسكرو منتقل شده و حركت خطي مهره سبب باز يا بسته شدن انگشتان ميشود و امكان گرفتن و نگه داشتن و يا رها كردن اشيا فراهم ميشود .

موارد یافت شده: 3