لیست اختراعات با مالکیت خانم فاطمه زارعی
2 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1397/05/24
خلاصه اختراع:

آنژيوكت سه كاره ضد برگشت خون مجهز به سه راهي و چسب مخصوص آنژيوكتي است كه خطرنيدل استيك شدن پرسنل رابه صفر مي رساند ونيازبه اتصال سه راهي به صورت جداگانه براي تزريق دارو وهمچنين چسب را مرتفع ميسازد بنابراين استفاده از آن بسيار راحت بوده و بدون وارد آوردن كوچكترين فشار به آنژوكتودست بيمار قابل استفاده است آنژكت هاي موجود 1.به دليل امكان خونريزي از محل خروج نيدل پروسه خروج نيدل را به امري تنش زا تبديل كرده كه در موارد متعددي موجب نيدل استيك شدن فرد ميشود2.در صورت تزريق دارو به دليل نداشتن سه راهي بايد از سه راهي جدا استفاده شود كه باعث فشار به ناحيه وامكان آلودگي ميشود3.به دليل نداشتن چسب براي فيكس آنژوكت بايد چسب را جداگانه زدكه به دستكش ميچسبيد وخوب عمل نميكند وبدون دستكش هم باعث آلودگي ميشود3. محلي جهت درج نام فرد وصل كننده آنژوكتو زمان آن را ندارداما اين اختراع مجهز به سه راهيست كه به محض ورود به درون رگ ميتوان مسير خون را بست وبا آرامش نيدل را خارج كردواحتمالنيدل استيك شدن صفر ميشود وميتوان براي تزريق دارو هم از آن استفاده كردداراي چسب است كه محلي براي درج نامفرد وصل كننده وزمان آننيزدارد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/03/20
تاریخ ثبت: 1399/05/28
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر " توليد نوشيدني پروبيوتيك آب پنير حاوي گاما آمينو بوتيريك اسيد" مي باشد كه مربوط به حوزه نيازهاي انساني، زير بخش مواد غذايي و سلامتي و بهداشت مي باشد. كه 50 نمونه‌ باكتري از محصولات لبني بومي (ماست، دوغ، پنير و كره) منطقه غرب ايران جدا شدند (جدول 4-1). آزمونهاي تشخيصي اوليه به منظور شناسايي باكتري‌هاي اسيد ‌لاكتيك شامل رنگ آميزي گرم، اكسيداز و كاتالاز انجام گرديد. نتايج نشان داد فقط 10 سويه از آنها گرم مثبت، كاتالاز منفي و اكسيداز منفي بودند و بعنوان باكتري اسيد‌لاكتيك شناخته شدند (جدول 4-2) و روي آنها خواص پروبيوتيكي شامل مقاومت به اسيد، صفرا، شيره معده، عدم فعاليت هموليز و ال-آرژينين انجام گرفت. از ميان آنها 3 باكتري اسيد‌لاكتيك كه خواص پروبيوتيكي قوي‌تري داشتند انتخاب شدند و روي آنها آزمون شناسايي پرايمر¬هايعمومي 16SrDNAهمراه با تعيين توالي و رسم درخت فيلوژني صورت پذيرفت. نتايج نشان داد 3 سويه منتخب لاكتوباسيلوس پاراكازئي، لاكتوباسيلوس پلانتاروم و پدياكوكوس اسيدي لاكتيسي بودند (شكل شماره 1 و2) كه به ترتيب از ماست، دوغ و پنير جدا شده بودند. پتانسيل توليد گابا توسط اين سه باكتري در دو محيط كشت MRSو آب پنيرمورد ارزيابي قرار گرفت نتايج نشان داد لاكتوباسيلوس پلانتاروم كشت داده شده در محيط MRSبالاترين پتانسيل توليد گابا را داشت بنابراين به نوشيدني هاي بر پايه آب پنير اضافه گرديد (جدول 4-3) ( شكل شماره3 ). لاكتوباسيلوس پلانتاروم به ميزان 108× 5/1به دو نوع نوشيدني بر پايه آب پنير حاوي كنسانتره موز و توت فرنگي به نوشيدني پروبيوتيك در دماي 4 و 25 درجه سانتيگراد افزوده شد. همچنين قابليت زنده‌ماني ،pH ، توليد گابا و ارزيابي حسي در 2 دماي 4 و 25 درجه سانتيگراد به مدت 30 روز مورد ارزيابي قرار گرفت. نتايج نشان داد بالاترين ميزان زنده‌ماني پس از 30 روز نگهداري متعلق به نوشيدني آب پنير حاوي كنسانتره موز كه در دماي‌25 درجه سانتيگراد (log10 cfu/ml1/8) نگهداري شده بود جدول 4-4 و جدول 4-5) و بالاترين ميزان توليد گابا در روز 30 ام توليد متعلق به نوشيدني آب پنير حاوي كنسانتره موز نگهداري شده در دماي ‌25 درجه سانتيگراد (‌ppm 5/1095) بود (شكل 6 و 7). از آنجاييكه امتياز پذيرش كلي تمامي نوشيدني‌هاي مورد آزمون اختلاف معني داري با يكديگر نداشتند بنابراين نمونه نوشيدني آب پ

موارد یافت شده: 2