لیست اختراعات با مالکیت خانم مهلا دلیری بیرک علیا
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1400/01/28
خلاصه اختراع:

اختراع فاصله دهنده ي آهنربايي فضاي مفصلي داخل بدني كه درزمينه تجهيزات پزشكي كاربرد دارد، ديستركشن مفصلي بصورت ماكروسكوپي منجر به كاهش آسيب غضروف و التهاب سينويوم شده وغضروف محتوي پروتئوگليكان بيشتر و كلاژن دناتوره كمتر است كه پروتئوگليكان تازه ساخته شده مقاومت بيشتري در غضروف دارد. همچنين ديستركشن مفصل باعث بازسازي (remodeling) استخوان ساب كوندرال و درنتيجه تغيير محيط مكانيكي مفصل كه دژنريشن غضروف را متوقف ميكند ميشود. براي حل مشكلات فوق، راه حل ارائه شده دراين پتنت دو قطب همنام دو آهنرباست كه دراستخوانهاي دوطرف مفصل فيكس شده اند روبروي هم قرارگرفته وميدان مغناطيسي هم بار دو آهنربا همديگررا دفع كرده ونيروي ديستركشن ايجاد مي كندو درنتيجه كاهش فشار مفصل كه در نهايت باعث بهبودي درد و عملكرد مفصل ميشود دست بند آهنربايي مجموعه اي از آهنرباهاي هم قطب مي باشند كه در خارج از بدن قرار مي گيرد و آهنرباي موجود در كپيتيت را به ديستال مي راند.

تاریخ ثبت: 1401/07/24
خلاصه اختراع:

اختراع اكسترنال فيكساتور اختصاصي دست له شده كه در زمينه پزشكي كاربرد دارد؛ براي حل اين مشكل كه. در آسيبهاي كراش دست، فشار بافتي منجر به تغييرشكل مفاصل دست به حالت clawing ميشود. اين تغيير شكل در انگشت II, III, IV, V به صورت فلكشن در مفاصل PIP و DIPو به صورت اكستانسيون در مفاصل CMC و MCP ميباشد. در انگشت شست نيز به صورت فلكشن در مفصل IP و اكستنشن در مفصل MCP اين تغييرشكل وجود دارد با اين راه حل اكسترنال فيكساتور فوق بر روي دست قرار گرفته و باعث مي شود مفاصل متاكارپوفالنژيال در وضعيت فانكشنال 90 درجه فلكشن يا ديناميك و وب اول (CMC1) در حداكثر ابداكشن قرار گرفته و دست با تروماي كراش به حالت چنگالي نرود. از طرفي با هينجي كه در اين اكسترنال فيكساتور تعبيه شده در زمان مناسب حركات مفاصل متاكارپوفالنژيال قابل انجام مي باشد تا دست را جهت جلوگيري از خشكي مفصلي در وضعيت فانكشنال قرار دهد. انجام گرديده است.

تاریخ ثبت: 1402/09/18
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر ارائه دهنده راد اختصاصي تاندون ترنسفر ساعد جهت جراحي كاشت تگ هاي مغناطيسي در عضلات باقي مانده فرد آمپوته با هدف كنترل دست مصنوعي ميباشد. راد اختصاصي تاندون ترنسفر ساعد طراحي شده بصورت راد و انعطاف پذير ميباشد و ميتواند از جنس biocompatible با بدن مانند سيليكون يا پليمر باشد قطر رادها مي تولند 4، 5، 6، 7، 8، 9، و 10 ميليمتر باشد. جهت انتخاب قطر راد مناسب، جيكسي تعبيه شده كه از دايره هايي به قطر 4 تا 10 ميليمتر مي باشد و قطر تاندون آگونيست با آن سنجيده مي گردد. رنگها حداقل در 5 رنگ قابل تفكيك از هم (سياه، سفيد، قرمز، آبي و زرد) مي باشند. در مركز هر راد مخصوص خطي از ماده حاجب مي باشد كه براي هر رنگ تعداد و الگوي خط حاجب متفاوت است تا در حين راديوگرافي قابل تفكيك باشد. انتهاي هر راد مخروطي شكل مي باشد تا به راحتي از غشا بين استخواني عبور كند. ابتداي راد به صورت حفره اي استوانه اي جهت قرار گرفتن تاندون در آن مي باشد. ناحيه توخالي استوانه اي داراي دو شكاف در دو طرف جهت فيكس شدن بهتر با سايزهاي متفاوت تاندون مي باشد. هر راد مخصوص در ابتدا و انتها داراي دو باله در امتداد هم مي باشد كه قطر راد در آن ناحيه ها كمتر شده و امكان اتصال راحت تر راد به نسج اطراف را در دو طرف غشا بين استخواني ممكن مي كند. اين عمل جراحي شامل 2 مرحله است: 1. ايجاد سه ( يا بيشتر بر اساس تعداد پورت مورد نياز) كانال با استفاده از راد اختصاصي طراحي شده و 2. تاندون ترنسفر عضلات آگونيست و آنتاگونيست و كاشت تگ مغناطيسي در نقطه موسكولوتندينيوس (اتصال تاندون و عضله).

موارد یافت شده: 3