لیست اختراعات با مالکیت
خانم مهلاسادات موسوی
1 عدد
در حال حاضر فراورده هاي گوشتي به ويژه انواع سوسيس و كالباس و همبرگر مصرف زيادي در جوامع بشري پيدا كرده اند. اما مصرف سوسيس به علت استفاده از فسفات در تهيه آن موجب كاهش تراكم استخوان افزايش ابتلا به بيماري هاي قلبي و.....ميگردد. لازم به ذكر است سوسيس و كالباس و ساير محصولات فراوري شده گوشتي فاقد فيبر ميباشند و با توجه به اهميت وجود فيبر در رژيم غذايي انسان و مضرات فسفات در فرمولاسيون سوسيس اين پژوهش با هدف جايگزيني فيبر پرتقال به جاي تمام يا بخشي از فسفات در فرمولاسيون سوسيس 55% گوشت قرمز صورت گرفت. جايگزيني فيبر پرتقال به جاي فسفات در فرمولاسيون سوسيس بر خواص فيزيكوشيميايي و حسي سوسيس تاثير نداشت. استفاده همزمان از فيبر پرتقال و فسفات باعث كاهش افت پخت و افزايش ظرفيت نگهداري در سوسيس گرديد. بطوريكه مي¬توان 6/0 درصد فسفات مصرفي در فرمولاسيون سوسيس را با 6/0 درصد فيبر پرتقال جايگزين كرد بدون اينكه اثر نامطلوب بر خواص فيزيكوشيميايي، بافتي و حسي سوسيس 55 درصد طي 21 روز نگهداري داشته باشد و سبب حفظ خواص كيفي و تغذيه اي آن مي گردد.
موارد یافت شده: 1