لیست اختراعات با مالکیت
دانشگاه آزاد اسلامي واحد بافق
30 عدد
اسكيت از جمله ورزش هاي پرتحرك و پرنشاط است و اين ورزش در ميان كودكان و نوجوانان طرفداران زيادي پيدا كرده است. اين ورزش مفرح گاهي مواقع با آسيب هاي جدي همراه خواهد بود. اسكيت سوار در صورت از دست دادن تعادل ممكن است دچار شكستگي در استخوان زانو و پا و در حالت ناگوارتر دچار ضربه مغزي شود. اين عدم تعادل مي تواند ناشي از ناهمواري يا سستي در سطح زمين باشد لذا در اين اختراع سعي شده است تا با تغييراتي كه به چرخها داده مي شود اين عدم تعادل را به حداقل رساند. در عرصه ورزش زيباي اسكيت تنوع محصول زياد مي باشد ولي تاكنون كسي به توليد يك نوع محصول كه قابليت انجام چندين كار را دارا باشد، نينديشيده است. اين اختراع به گونه اي است كه مي توان از آن به عنوان اسكيت سرعت، نمايشي و كتاني استفاده نمود و همچنين قابليت حركت در جاده هاي ناهموار را داراست. مجتبي دهقان زاده بافقي و حميد محمدي
پنكه سيار آبي بدون فن ظاهري
متههایی با قابلیت ایجاد سوراخهای مربعی شکل
اين طرح جهت بالا بردن ضريب نگه داري شناورها هنگام پهلو گرفتن در كنار اسكله مي باشد كه به صورت صد در صد مكانيكي و ساده كار خود را انجام مي دهد هنگامي كه آب دريا در حالت جزر و مد به طور تدريجي بالا و پايين مي رود، شناورهاي پهلو گرفته را بايد (با كم و زياد كردن طول طناب متصل از شناور به اسكله)، (گاهي به دليل بي دقتي نگهبانان اسكله براي كم كردن طول طناب (هنگام مد) و زياد كردن طول طناب (هنگام جزر) از خطر غرق شدن در اسكله و يا رها شدن در اسكله و وارد آمدن ضربه به بدنه شناور از طرف ديواره اسكله كه عامل آن امواج هستند، نجات داد. اين طرح با بالا بردن ضريب عملكرد جهت نگهداري شناورهاي پهلو گرفته در كنار اسكله، مي تواند طول طنابي كه از شناور به اسكله جهت نگه داري شناور متصل است را به طور خودكار كم يا زياد كند و حتي مي تواند شناور مربوط را در موقعيت مناسبي به طور دلخواه از شناورهاي مجاور و ديواره اسكله قرار دهد تا هيچ مشكلي براي شناورها به وجود نيايد. اين طرح براي تمامي شناورهاي كوچك، متوسط و بزرگ تندرو نظامي «12 سيلندر كه داراي دو موتور 6 سيلندر V شكل» و «24 سيلندر كه داراي دو موتور 12 سيلندر» معمولي نظير شناورهاي صيادي، شخصي و حتي هواپيماهايي كه هنگام فرود روي آب مي نشينند، مناسب مي باشد و حتي مي توان براي ناوها و زير دريايي ها سيستم را تقويت كرد و استفاده نمود. «طرز كار سيستم به طور كامل در قسمت طرز كار بيان شده است».
دستگاه هسته گير زيتون در دو نوع مستثل و روميزي مي باشد كه در نوع روميزي براي مكان هايي مي باشد كه از نوع مستقل نمي توان استفاده كرد و اين دستگاه داراي يك سوزن و يك دسته كه متصل به سوزن مي باشد و يك جايگاهي كه زيتون در آن محل قرار مي گيرد و با بالا رفتن و پايين آمدن دسته هسته زيتون گرفته مي شود و داراي خصوصيات زير مي باشد: 1- هزينه بسيار ناچيز براي ساخت. 2- افزايش راندمان كاري. 3- صرفه جويي در نيروي كار و هزينه هاي جانبي. 4- باز و بسته كردن راحت دستگاه. 5- از بين نرفت شكل ظاهري زيتون. 6- حمل و نقل آسان.
طراحی و ساخت اره خوشه بر و برگ بر درخت خرما.
موارد یافت شده: 30