لیست اختراعات با مالکیت دانشگاه آزاد اسلامي واحد خمين
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

ديوار آبي – ترومب تركيبي با قابليت استفاده در فصول مختلف براي رفع معايب ديوارهاي مرسوم كه يكي كاربرد در فصول گرم و ديگري بحث زيبايي ساختمان بود مي باشد و نوآوري جديد سعي در رفع مشكل خنك كننده داخلي و گرما و همچنين بحث زيبايي ديواره نگه دارنده و ذخيره گرما را دارد. در اين سيستم از مخازن آب استفاده شده است كه علاوه بر زيبايي قابليت چرخش را دارا مي باشند و آب از طريق لوله هاي انتقال از سقف وارد مخازن مي شوند و براي خروج آب نيز لوله هايي در كف تعبيه شده اند كه آب را به خارج انتقال مي دهد. مخازن مورد استفاده داراي جداره مشكي رنگ و جداره روشن مي باشند. در فصول سرد مخازن در جهت جداره مشكي رنگ خود قرار گرفته و گرماي تابشي خورشيد را جذب و در ساعات سرد از طريق جريان همرفتي و دريچه ورودي در بالاي مخازن به داخل اتاق انتقال مي دهد. در فصول گرم مخازن در جهت جداره روشن قرار گرفته و جذب تابش خورشيد به حداقل رسيده و به علت قرار گرفتن جداره تيره در جهت داخل اتاق دماي داخلي جذب و از طريق دريچه خروجي در قسمت خارجي به بيرون انتقال مي يابد.

تاریخ ثبت: 1395/08/02
خلاصه اختراع:

سقف و ديوار آبي تركيبي، برطرف كننده ايرادات وارده بر ديوارهاي مرسوم از دو طريق، جمع كردن گرما و حرارت توسط حوضچه سقفي و ايجاد تعادل حرارتي توسط ديوار آبي و جلوگيري از هدر رفت گرما، مي باشد. در فصول گرم، در ساعات روز، آب در ديوار آبي ذخيره و گرماي نهان فضاي داخلي را جذب و دماي آب افزايش مي يابد. در ساعات شب آب به داخل حوضچه سقفي منتقل مي شود و گرماي خود را از دست داده سرد مي شود. اين آب سرد در ساعات روز مجدد به داخل ديوار انتقال مي يابد و اين اعمال موجب خنك شدن فضاي داخلي مي شود. در فصول سرد ايجاد آسايش حرارتي با انتقال آب گرم شده در حوضچه سقفي در ساعات گرم روزهاي تابستان به داخل ديوار آبي در ساعات سرد زمستان موجب افزايش دماي محيط داخلي اتاق مي گردد. اين سيستم تركيبي از سيستم حوضچه سقفي با صفحه شفاف رويي و سيستم ديوار آبي با جداره هاي شفاف مي باشد كه داراي تاسيساتي جهت انتقال آب بين دو سيستم و ايجاد تعادل دمايي در فصول مختلف در آن تعبيه شده است.

تاریخ ثبت: 1394/12/12
خلاصه اختراع:

فرآيند شكل دهي داغ لوله با گاز، مي‌تواند در صنايع اتومبيل سازي و هوافضا مورد استفاده قرار گيرد. بهبود خواص نهايي در توليد قطعه، افزايش سرعت توليد محصول نهايي، قابليت شكل دهي مواد با چقرمگي پايين، كاهش فشار و نيروي مورد نياز از مزاياي اين فرآيند مي‌باشد. همچنين هزينه ابزار آلات و تجهيزات مورد نياز براي ساخت قطعه در فرآيند شكل دهي داغ لوله با گاز در مقايسه با روش‌هاي قبلي شكل دهي با سيال نظير هيدروفرمينگ گرم مطلوب‌تر مي‌باشد. در اين اختراع دستگاهي براي شكل‌دهي داغ گازي به وسيله دستگاه تراش و شعله طراحي شده است.

تاریخ ثبت: 1393/07/26
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، پوشش نانوساختار شش جزئي TiAlCrSiCN با استفاده از فرايند رسوب¬¬گذاري فيزيكي از فاز بخار با بهره¬گيري از آرك كاتدي (Arc Cathode PVD) بر روي قطعات صنعتي بهره گرفته شد. براي دست¬يابي به خواص مطلوب پوشش، قبل از عمليات لايه¬نشاني، بستر آزمايش با گاز آرگون مورد عمليات تميزكاري قرار گرفت. براي ايجاد پوشش هاي تركيبي شش جزئي در اين اختراع، علاوه برگازهاي ورودي (نيتروژن، متان و آرگون) از بخار حاصل از آرك ايجاد شده بر روي كاتد استفاده شد. در اين فرايند بعد از ايجاد پلاسما انتظار مي¬رود كه مواد اوليه موجود در محفظه تجزيه شده و يون¬هاي موردنظر بر روي نمونه قرار گيرند. با گذشت زمان انتظار مي رود پوشش شش جزئي TiAlCrSiCN تشكيل شود. در اين فرايند ولتاژ باياس 0 تا 3000 ولت، ولتاژ اعمالي بر روي كاتد بين 15 تا 100 ولت، جريان اعمالي بين 100 تا 250 آمپر، دماي لايه نشاني بين 200 تا 450 درجه سانتي¬گراد، زمان لايه نشاني بين 5/0 تا 5 ساعت، فشار محفظه بين 2-10 تا 7-10 ميلي بار در نظر گرفته شد. پوشش نهايي بدست آمده داراي ساختار با اندازه دانه بين 4 تا 30 نانومتر و ضخامت آن بين 1 تا 10 ميكرومتر مي باشد.

موارد یافت شده: 4