لیست اختراعات با مالکیت دانشگاه آزاد اسلامي واحدعلوم
67 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 67
تاریخ ثبت: 1398/11/12
مخترع/مخترعان: اعظم زماني قلعه شاهي
خلاصه اختراع:

آلايندههاي رنگي، يكي از مهمترين منابع آلاينده آب ها و مضر براي سلامت انسان و محيط زيست بوده به گونه اي كه در پساب خروجي بسياري از صنايع وكارخانجات حضور دارند. صنايع زيادي از جمله نساجي، فرش،كاغذسازي، چرم و صنعت غذا و دارو براي رنگ كردن محصولات خود از مواد رنگي استفاده مي كنند، استفاده از رنگ‌هاي مصنوعي به خصوص در صنعت نساجي و ورود پساب‌هاي حاوي رنگ‌هاي سمي به سيستم‌هاي آبي، به عنوان تهديدي زيست محيطي شناخته مي‌شود.و اثر مخربي در محيط زيست دارند يكي از رنگهاي پر كاربرد در اين صنايع رنگ كنگورد مي باشد. روش‌هاي مختلفي مثل حذف فيزيكي، شيميايي و بيولوژيكي براي جداسازي و حذف رنگ از پساب هاي صنعتي و آكوسيستم ابي بررسي شده است يكي از اين روش ها كه در سال هاي اخير مورد توجه بسياري از محققين قرار گرفته است استفاده از نانو مواد مي باشد.. هدف اصلي اختراع حذف رنگ كنگورد از آب با استفاده از نانو كامپوزيت هاي مغناطيسي گرافن اكسيد با تركيبات روي و منگنز به عنوان يك جاذب قابل باز يافت بوده است. و همچنين استفاده از روش ساده و آسان براي سنتز فوتوكاتاليست مغناطيسي گرافن اكسيد در مقايسه با ساير روش ها است. همچنين اين فوتوكاتاليست با داشتن خاصيت مغناطيسي از محيط آب قابل جدا شدن هستند نتايج نشان دادند كه ميزان حذف رنگ كنگورد از آلاينده هاي آبي و پساب هاي صنعتي از طريق واكنش فوتوكاتاليستي تحت تابش مرئي براي فوتوكاتاليست GO / ZnFe2O4 Mn O و GO / MnFe2O4 Zn O به تر تيب 73/98% ،54/94% در مدت زمان 35 دقيقه بدست آمد. استفاده از نانو كامپوزيت هاي مغناطيسي سنتز شده با تركيبات روي ومنگنز بر بستر گرافن اكسيد به عنوان يك فوتوكاتاليست داراي مزيت‌هايي همچون راندمان بالا، توجيه اقتصادي و سادگي عملكرد مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/08
تاریخ ثبت: 1391/02/02
خلاصه اختراع:

نشاندن فيلم سل -ژل pDMS حاوي نانو ذرات سيليكا بر  روي سيم مسي اصلاح شده توسط تك لايه خود اراي مركاپتوپروپيل تري متو كسي سيلان

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/21
تاریخ ثبت: 1391/02/05
خلاصه اختراع:

يافتن يك راه حل عملي براي دزيمتري منجر به طراح و ساخت فانتوم جامدي شد كه با آن بتوان به توزيع دز در هنگام استفاده از اپليكاتور تاندم و اووئيد پرداخت. فانتوم براي قرارگيري اپليكاتور اووئيد سايز متوسط و تاندم 5 سانتي متري Nucletron ساخته شده است. فانتوم شامل لايه هاي پر سيكس به شكل مكعب مستطيل و به وزن تقريبي 4 كيلوگرم داراي ك پايه و دو محفظه نگهدارنده مي باشد. ابعاد محفظه بالايي 10* 14* 17 سانتي متر براي ارتفاع عرض و طول و ضخامت هر لايه پرسپكس 2 ميلي متر مي باشد. هر لايه در اين محفظه طبق هندسه محيطي اپليكاتور با ليزر برش داده شد تا با روي هم سوار شدن لايه ها اپليكاتور به طور كامل احاطه گردد. محل قرار گيري فيلم در بين لايه ها مي باشد. براي TL دوزيمتري قرارگيري دزيمترها به طور شعاعي و در امتداد جانبي اپليكاتور مي باشد. جهت قرارگيري TLD در جايگاه هاي مورد نظر خشاب هايي از پرسپكس تهيه شده كه پس از تعبيه TLD در آن به حالت عمود در جايگاه ها قرار مي گيرند. محفظه زيرين داراي ابعاد مشابه است كه با لايه هاي 2 ميلي متري ساده پر مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/02/12
تاریخ ثبت: 1391/02/27
خلاصه اختراع:

اين اختراع عبارت از دستگاهي است كه به ثبت سيگنال ECG سطحي مي پردازد و سپس از روابطي بين ويژگي هاي آشوبگونه سيگنال الكتروگرام داخل قلبي EGM و سيگنال ECG سطحي استفاده مي كند تا اطلاعات مربوط به ثبت داخل قلبي را بدون نياز به دستگاه بزرگ و پر هزينه Human Electrophysiology در اختيار پزشك قرار دهد. رابطه مذكور براي اولين بار است كه توسط مخترعين با كمك روش رگرسيون حداقل مربعات جزئي PLS كشف شده است. دستگاه ساخته شده توسط مخترعين تحت عنوان دستگاه مبدل ECG به EGM نام گذاري شده است. ابتدا داده ها به طور offline از پايگاه داده فيبريلاسيون دهليزي از سايت physionet انتخاب شده اند. ويژگي هاي آشوبگونه بعد همبستگي CD بزرگترين نماي لياپانوف LLE و شاخص پرشدگي فضا SFI مورد بررسي قرار گرفتند. سپس ضرايب يك فرمول خطي بين ويژگي هاي غيرخطي و آشوبگونه سيگنال ECG سطحي و الكتروگرام داخل قلبي براي هر ناحيه (الكترود دو قطبي) با روش PLS محاسبه و در دستگاه مبدل ECG به EGM ساخته شده توسط مخترعين لحاظ شدند. نتايج اين اختراع به كاهش خطر فرايند تهاجمي كاهش فشار روحي بيماران و كاهش هزينه بيمار كمك مي كنند. دستگاه مذكور كوچك و قابل حمل است به دليل واسط USB قابل اتصال به كامپيوترهاي قابل حمل Notebook است و ابزاري آسان براي استفاده در مكان هاي مختلف خارج از بيمارستان براي پزشك و بيمار مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/27
تاریخ ثبت: 1391/03/09
خلاصه اختراع:

در اين اختراع ما به دنبال طراحي تختي بوديم كه علاوه بر طراحي مكانيكي مناسب و ايده آل داراي ماژول هاي الكتريكي باشد كه قابليت هاي تخت معمولي را افزايش دهد لذا در طراحي مكانيكي مان رويه آن را 4 تكه و در 3 بخش طراحي كرديم تا داراي آزادي عمل براي سر زانو و پا باشد كه اين طراحي ها بر اساس استاندارد هاي جهاني fda بدست آمده كه از بين آنها مقاديري كه داراي بهترين بازده و كمترين نيرو به بدن بيمار است را لحاظ كرده ايم براي جابجايي هاي اين قسمت ها به طراحي موتور هاي dc پرداختيم تا اينكار الكتريكي صورت گيرد براي افزايش توانايي تخت سيستم احضار پرستاري را متناسب براي اين تخت طراحي كرده ايم و براي اين كه تخت توانايي مخابره ي سيگنال هاي و يا موارد ديگر را داشته باشد به طراحي ماژولي براي مخابره با rf پرداختيم كه در كار ابتدايي مان همان دما را بوسيله rf مخابره كرديم ولي اين قابليت را دارد كه علاوه بر دما سيگنال هاي حياتي مانند ecg را هم مخابره كنيم در آخر هم متناسب به محلي كه تخت در آن قرار ميگيرد براي اين كه براي بماران هم متناسب به محلي كه تخت در آن قرار ميگيرد براي اين كه براي بيماران خاص مانند بيماران قلبي و عروقي يا پوستي شرايط جوي مساعدي ايجاد شود قابليتي را در تخت اضافه كرديم كه شامل ايجاد اكسيژن لازم به وسيله ي اولتراسونيك است كه محيط مناسب با رطوبت لازم را ايجاد مي كند

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/09
تاریخ ثبت: 1391/03/17
خلاصه اختراع:

اختراع طراحي و ساخت دستگاه قابل حمل براي درمان تعرق بيش از حد به روش يونتوفورسيس موجب بهبود بسيار زياد در درمان اين بيماري مي شود و روش هاي قبلي كه براي درمان اين بيماري استفاده مي شده است را تحت پوشش خود قرار مي دهد . دو نوع كاربر براي اين دستگاه در نظر گرفته شده است : ١- بيمار ۲ - پزشك صفحه اصلي دستگاه قابل دسترس براي هر دو نوع كاربر مي باشد. صفحات هريك از متدها نيز براي هر دو كاربر قابل دسترسي مي باشد با اتصال pad هاي موجود به دست و به راه انداختن هريك از متدها مراحل درمان شروع ميشود . بايد توجه داشت كه pad ها حتما نو باشند و نيز هنگام به راه انداختن متدها پدها مستقيم و بدون فاصله روي هم قرار نگيرند اين كار سبب ميشود كه مقاومت بين دو pad حداقل شود و ممكن است موجب آسيب ديدن مدارات داخلي دستگاه شود. صفحه setting تنها در دسترس پزشك قرار ميگيرد پزشك با وارد كردن password صحيح وارد setting هاي مختلف ميشود و تنظيمات مورد نظر را انجام ميدهد اين دستگاه با برق شر (۲۲۰۷) كار ميكند . اين ولتاژ توسط يك adaptor داخلي به ولتاژ هاي كار مورد نياز تبديل ميشود. اين adaptor شامل يك ترانس ۱۲ ۲۶ است كه با اتصال به ۲۲۰ ولت ولتاژ ۲۴ ولت را وارد مدار گولاتوري ميكند در مراحل انجام اين پروژه به بررسي مسائلي از قبيل بررسي بيماري و دلايل آن، بررسي مشكلات پوستي ناشي از روش هاي درمان انتخاب شده تفاوتهاي موجود در بيماران از نظر تحمل ولتاژ و تدابيري جهت كنترل اين موضوع پرداخته شده است . در اين طراحي سعي شده پروژه با كمترين هزينه ساخته شود و كاربران به سادگي بتوانند از آن استفاده كنند .

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/04
تاریخ ثبت: 1391/03/30
خلاصه اختراع:

ساخت نانوذرات پلي هيدروكسي بوتيرات ـ پلي اتيلن گليكول ـ فوليك اسيد بمنظور دارورساني هدفمند به سلولهاي سرطاني

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/22
تاریخ ثبت: 1391/04/28
خلاصه اختراع:

سوخت پودري فوق توسط گاز يا يك مايع به صورت سيال درآمده و در طي يك چرخه حرارتي حركت مي كند. در جريان اين حركت در سوخت شكافت رخ داده و حرارت توليد شده توسط سيال داخل اطراف لوله سوخت به مبدل انتقال پيدا مي كند. همانطور كه مي دانيم در بسياري از راكتورها قسمت زيادي از سوخت به دليل رعايت موارد خاص در كنترل راكتور و تثبيت سطح قدرت در پيشامدهاي مختلف و القاي راكتيويته هاي گوناگون به سيستم عملا از بين مي رود. به همين علت راكتيويته اضافي زيادي در ابتداي سيكل كاري راكتور در نظر گرفته مي شود. در طرح پيشنهادي اين فرض در نظر گرفته شده است كه بتوان جهت كنترل راكتور از خود سوخت نيز استفاده كرد. از طرف ديگر با توجه به توليد سموم مختلف نظير زينان و ساماريم در طي مراحل شكافت با عنايت به سيال بودن پودر سوخت در هر عبور از كانال مي توان اين سموم را از سوخت جداسازي كرد. از طرح فوق مي توان در راكتورهاي هسته اي قابل حمل و نقل و كم قدرت راكتورهاي قدرت و تحقيقاتي استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/02/17
تاریخ ثبت: 1391/05/08
خلاصه اختراع:

عصاي هوشمند با قابليت كاهش فشار روي شبكه اگزيلاري و تشخيص فاصله براي نابينايان

تاریخ ثبت: 1391/07/24
خلاصه اختراع:

ربات هوشمند هفت درجه آزادي توانبخشي پا در جهت انجام عمل توانبخشي پا طراحي و ساخته شده است. از ويژگي هاي اين ربات القاي احساس واقعي تر حركت به بيمار از طريق اعمال نيروهاي كمكي براي راه رفتن به كف پا مي باشد. در اين ربات از چهار سنسور نيرو در كف پا به منظور شناسايي وضعيت حركتي و جسماني بيمار جهت تعامل مطلوب تر ربات با بيمار استفاده شده است . همچنين از عملگرهاي نيوماتيكي به منظور انعطاف پذيري بيشتر ربات و امكان كنترل همزمان نيروي توليدي عملگر و سفتي آن استفاده شده است. همچنين امكان تنظيم سرعت حركت پاي بيمار در طول يك گام و شبيه سازي فاز توقف توسط اين ربات امكان پذير مي باشد. بكار گيري مكانيزم استوارت در اين ربات امكان شبيه سازي انواع مسير حركت پا را در حين حركت در مسيرهاي گوناگون نظير مسير صاف، پله، سطح شيبدار و پيچش ايجاد مي نمايد و از ديگر كاربردهاي اين ربات استفاده از آن در انواع سيمولاتورهاي رانندگي، پرواز، كشتي و غيره مي باشد.

موارد یافت شده: 67