لیست اختراعات با مالکیت
دانشگاه آزاداسلامي واحدعلوم وتحقيقات تهران
12 عدد
در اين اختراع ما به دنبال طراحي تختي بوديم كه علاوه بر طراحي مكانيكي مناسب و ايده آل داراي ماژول هاي الكتريكي باشد كه قابليت هاي تخت معمولي را افزايش دهد لذا در طراحي مكانيكي مان رويه آن را 4 تكه و در 3 بخش طراحي كرديم تا داراي آزادي عمل براي سر زانو و پا باشد كه اين طراحي ها بر اساس استاندارد هاي جهاني fda بدست آمده كه از بين آنها مقاديري كه داراي بهترين بازده و كمترين نيرو به بدن بيمار است را لحاظ كرده ايم براي جابجايي هاي اين قسمت ها به طراحي موتور هاي dc پرداختيم تا اينكار الكتريكي صورت گيرد براي افزايش توانايي تخت سيستم احضار پرستاري را متناسب براي اين تخت طراحي كرده ايم و براي اين كه تخت توانايي مخابره ي سيگنال هاي و يا موارد ديگر را داشته باشد به طراحي ماژولي براي مخابره با rf پرداختيم كه در كار ابتدايي مان همان دما را بوسيله rf مخابره كرديم ولي اين قابليت را دارد كه علاوه بر دما سيگنال هاي حياتي مانند ecg را هم مخابره كنيم در آخر هم متناسب به محلي كه تخت در آن قرار ميگيرد براي اين كه براي بماران هم متناسب به محلي كه تخت در آن قرار ميگيرد براي اين كه براي بيماران خاص مانند بيماران قلبي و عروقي يا پوستي شرايط جوي مساعدي ايجاد شود قابليتي را در تخت اضافه كرديم كه شامل ايجاد اكسيژن لازم به وسيله ي اولتراسونيك است كه محيط مناسب با رطوبت لازم را ايجاد مي كند
ساخت نانوذرات پلي هيدروكسي بوتيرات ـ پلي اتيلن گليكول ـ فوليك اسيد بمنظور دارورساني هدفمند به سلولهاي سرطاني
سوخت پودري فوق توسط گاز يا يك مايع به صورت سيال درآمده و در طي يك چرخه حرارتي حركت مي كند. در جريان اين حركت در سوخت شكافت رخ داده و حرارت توليد شده توسط سيال داخل اطراف لوله سوخت به مبدل انتقال پيدا مي كند. همانطور كه مي دانيم در بسياري از راكتورها قسمت زيادي از سوخت به دليل رعايت موارد خاص در كنترل راكتور و تثبيت سطح قدرت در پيشامدهاي مختلف و القاي راكتيويته هاي گوناگون به سيستم عملا از بين مي رود. به همين علت راكتيويته اضافي زيادي در ابتداي سيكل كاري راكتور در نظر گرفته مي شود. در طرح پيشنهادي اين فرض در نظر گرفته شده است كه بتوان جهت كنترل راكتور از خود سوخت نيز استفاده كرد. از طرف ديگر با توجه به توليد سموم مختلف نظير زينان و ساماريم در طي مراحل شكافت با عنايت به سيال بودن پودر سوخت در هر عبور از كانال مي توان اين سموم را از سوخت جداسازي كرد. از طرح فوق مي توان در راكتورهاي هسته اي قابل حمل و نقل و كم قدرت راكتورهاي قدرت و تحقيقاتي استفاده كرد.
امروزه طراحي و استفاده از مكانيزمها و روباتهايي كه توليد جابجايي در محدوده ميكرو و نانو داشته باشند از اهميت بالايي برخوردار است. بدين جهت از مكانيزمهاي با مفاصل شكل پذير استفاده مي شود. اين مكانيزمها بر خلاف مكانيزمهاي رايج داراي ساختار يكپارچه مي باشند و داراي مزاياي فراواني نسبت به مكانيزمهاي رايج در جابجا يي هاي ميكرو و نانو مي باشند. يكي از مهمترين مزاياي آنها عدم نياز به سيستم كنترلي پيچيده مي باشد زيرا مفاصل اين مكانيزمها داراي جابجايي محدود مي باشد. از مهمترين كاربردهاي اين مكانيزم استفاده در ميكروسكوپهاي الكتروني و جراحي در مقياس ميكرو و نانو مي باشد. مكانيزم مورد ارائه داراي 3 درجه آزادي مي باشد كه براي اولين بار طراحي و ساخته شده است. همچنين تستهاي آزمايشگاهي جهت صحه گذاري بر نتايج تحليلي انجام شده است كه نشان مي دهد محدوده جابجايي اين مكانيزم از پيكومتر تا نانومتر مي باشد
فناوري لايهي ضخيم به عنوان روشي مطلوب و اقتصادي براي نشاندن لايههاي نيمهرساناها از جنس پروسكايتهاي (x= 0, 0.2, 0.4, 0.6, 0.8, 1 )LaCoxFe1-xO3 با روش چاپ سيلك، بر روي زيرپايهي آلومينايي است. لايههاي نازك و ضخيم پروسكايتهاي LaCoO3، LaFeO3، LaCoxFe1-xO3 از پركاربرترين مواد به عنوان حسگر گاز، كاتاليست، الكترود پيل سوختي و... ميباشند. لايههاي نازك عموماً از فاز بخار، غوطهوري، غوطهوري چرخشي، الكتروفورزيس و... قابل دستيابي است اما مشكلاتي از قبيل سرمايه گذاري بالا براي تجهيزات اوليه، مشكل در كنترل محلولهاي آبكاري و خطرهاي شيميايي، ترك و زبري سطح، جدا شدن لايه از زيرپايه و عدم امكان در ايجاد ساختارهاي چند لايه موجب كاربرد كمتر لايهي نازك نسبت به لايهي ضخيم شده است. تا كنون لايههاي ضخيم پروسكايتي به صورت پوشش بر روي تيوپهاي سراميكي و يا به صورت قرص براي بررسي خواص حسگري با محدوديت در كاربرد مورد استفاده قرار گرفتهاند. اين در حالي است كه در فناوري لايهي ضخيم، ايجاد شده از روش چاپ سيلك ميتوان ضخامتهايي تا حدود 100 ميكرومتر و حتي به صورت چند لايه با استحكام مناسب و كاربردي را ايجاد كرد. با بهينه سازي خمير بكار رفته در اين روش، امكان توليد انبوه با پايداري بالا براي لايه هاي ضخيم پروسكايتي LaCoxFe1-xO3 فراهم آمده است.
در اين اختراع براي اولين بار از نيتراتهاي فلزي لانتانيم، آهن و كبالت با استفاده از روش سل-ژل پچيني كه بر پايهي استفاده از اسيد سيتريك و اتيلن گليكل استوار است در سنتز نانو پودرهاي پروسكايتي (x= 0, 0.2, 0.4, 0.6, 0.8, 1) LaCoxFe1-xO3 استفاده شده است. پروسكايت LaFeO3، خواص الكتريكي و حسگري فوق العاده بالايي را از خود نشان نميدهد به همين جهت از افزودني كبالت جهت بهبود خواص الكتريكي اين ماده استفاده شده است. استفادهي همزمان افزودني كبالت و نيز روش سنتز، مجموع مزاياي كاهش اندازهي دانه و يكنواختي نانو پودرهاي بهدست آمده و در نهايت بهبود خواص الكتريكي را به همراه دارد. در روش سل-ژل پچيني از اسيد سيتريك به عنوان عامل كليت ساز و اتيلن گليكل به عنوان عامل پليمريزاسيون استفاده ميگردد. نيتراتهاي فلزي با نسبت استوكيومتري مشخص در آب ديونيزه حل و تحت هم زدن پيوسته قرار داده شد. در ادامه به محلول فوق، اسيد سيتريك و اتيلن گليكول اضافه شد. با اضافه كردن مقدار مورد نياز از محلول آمونياك pH محلول تنظيم شد. پس از به دست آمدن ژل ويسكوز و قرار دادن در خشك كن و در نهايت كلسينه كردن مواد در دماي 750 و 800 درجه سانتي گراد به مدت 4 ساعت نانو پودرهاي پروسكايتي حاصل شد. نتايج نشان دهندهي تشكيل نانو پودرهاي مذكور با توزيع اندازه ذرات يكنواخت در دماي 750 درجه سانتي گراد است. با افزايش دماي كلسيناسيون به 800 درجه سانتي گراد با زمان ثابت 4 ساعت، ميانگين اندازه ذرات افزايش يافته است. با افزايش افزودني كبالت دماي تشكيل پروسكايت به سمت دماهاي پايين تر انتقال يافت. همچنين با افزايش ميزان كبالت، ميانگين اندازه بلورك كاهش نشان داد.
اختراع حاضر حت عنوان\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"ساخت قيرهاي اصلاح شده با استفاده از آلياژهاي نانوكامپوزيت پليمري PE/SBR/Nano clay/BITUMEN به روش پخت ديناميكي \\\\\\\\\\\\\\" بوده و همچنين اين اختراع در حوزه ي علم پليمر و عمران مي باشد. استفاده از قير هاي معمولي با توجه به راه سازي نوين ديگر ممكن نيست دليل اين امر ناتواني هاي ذاتي قير هاي معمولي در برابر خرابي هايي هم چون شيارشدگي و خستگي و ترك هاي حرارتي است از اين جهت اصلاح قير با پليمر ساخته شده مقاومت در برابر خرابي را افزايش داده و هزينه هاي تعمير و نگهداري را به شدت پايين مي آورد چرا كه دوام و عمر قير را بيشتر مي كند. هدف از اين اختراع استفاده از آلياژهاي نانوكامپوزيت PE/SBR/Nano clay/Bitumen به عنوان اصلاح كننده قير به جاي اصلاح كننده هاي متداول مانند SBS كه يك ماده ترموپلاستيك الاستومري كوپليمري داراي ساختار قطعه اي متشكل از قطعات سخت استايرن و قطعات نرم بوتادين مي باشد. كه اضافه نمودن آن به قير مي تواند به واسطه اين خاصيت دوگانه، خواص دماي بالا و پايين قير را تواما بهبود بخشد در اين اختراع سعي شده با استفاده از پليمر توليد داخل كشور (PE/SBR) و با به كارگيري فرآيند پخت ديناميكي، قيري طراحي و ساخته شود كه تا حدامكان ويژگي هاي آن مشابه قيرهاي اصلاح شده بر پايه SBS باشد.
توليد نانوذرات راديواكتيو مس-64 جهت استفاده در سيستم تصوير برداري PET از مهمترين راديوايزوتوپ هاي مس است كه با گسيل پرتوهاي گاما و بتا + و بتا - و با نيمه عمر 12.7 ساعت در مطالعات متابوليسم تومور و بسياري از انواع سرطان ها مورد توجه ويژه مي باشد. استفاده از نانوذرات به دليل تغيير خصوصيات ذرات مس و روي در ابعاد نانو ازجمله افزايش سطح مقطع برخورد و كوچك شدن سايز جهت نفوذ بهتر در تومور در توليد راديوايزوتوپ معرفي شده مورد استفاده قرار گرفته كه موفق به توليد نانوذرات راديواكتيو مس-64 با استفاده از نانوذرات مس و نانوذرات روي در راكتور تحقيقاتي تهران شده ايم . با توجه به اين كه كاربرد پرتوهاي يونيزان حاصل از واپاشي راديو ايزوتوپها در تشخيص و يا درمان همزمان ريسك اثرات سوء پرتوهاي مزبور را هم افزايش مي دهد و متضمن اثرات سوء مزبور هم هست با كاربرد نانوذره دو هدف كاهش آسيب به بافت هاي سالم مجاور و افزايش دز جذبي پرتو در تشخيص يا درمان بافت سرطاني و در واقع ارتقاي كارآيي مفيد پرتو همزمان حاصل مي شود.
فرآیند آزمونهای غیرمخرب آکوستیکی (NDAT) برای بررسی خواص مکانیکی دینامیکی پایمرها و کامپوزیتها
در اين بخش به اختصار به شرح اختراع پرداخته مي شود. تقسيم بندي هاي مبتني بر تئوري مجموعه هاي كلاسيك همواره با امكان رخداد خطا در هنگام كاربرد خصوصا در مرز رده بندي ها همراه است. يكي از متداولترين روشهاي تعيين شيب پايدار معادن روباز استفاده از رده بندي كيفي شيب SMR است. بروز خطا در مرز رده بنده ها آشكارتر و بارزتر مي گردد در اين اختراع ابتدا FSMR بر مبناي SMR كلاسيك و منطق فازي يا كاربرد نرم افزار مطلب تعريف مي شود. اين اختراع از 12 پارامتر ورودي تشكيل شده است. اين پارامترها عبارتند از: 1- مقاومت فشاري تك محوره Uniaxial compressive strength 2- تعريف كيفي سنگ Rock Quality Designation) 3- فاصله ناپيوستگي spacing between discontinuities 4- زبري درزه roughness of Discontinuities 5- پايايي درزه persistence of discontinuities 6- هوازدگي درزه weathering of Discontinuities 7- آب درون درزه groundwater in discontinuities 8- فاصله داري درزه separation of discontinuities 9- فاكتور تعديل درزه F1 و F1 Adjustment factor 10- فاكتور تعديل درزه F2 و F2 Adjustment factor 11- فاكتور تعديل درزه F3 و F3 Adjustment factor 12- فاكتور تعديل انفجار F4 و F4 Adjustment factor
موارد یافت شده: 12