لیست اختراعات با مالکیت داود رضازاده
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1391/02/17
خلاصه اختراع:

جهت توليد بخار در دما و فشارهاي بالا مولد بخار با مشخصات و قابليت هاي زير ساخته شد. دماي طراحي شده تا 500 درجه سانتيگراد است و دماي كاري تا 400 درجه مي باشد. دستگاه مجهز به سه حسگر حرارتي مي باشد كه دو عدد از اين حسگرها به منظور ثبت دماي سيال و ديگري به منظور ثبت دماي المنت حرارتي كاربرد دارد. دستگاه مولد بخار طراحي شده توانايي توليد بخار اشباع تا فشار 3000psi و مينيمم دبي در حدود 0/5cc/min را دارا مي باشد.

تاریخ ثبت: 1391/02/09
خلاصه اختراع:

اين دستگاه به منظور هم زدن محتويات ظروفي كه امكان قرار دادن مستقيم هم زن به لحاظ شرايط خاص، وجود ندارد طراحي شده است. طراحي خاص آن اين امكان را فراهم مي نمايد كه محتويات ظروف را با درجه هاي مختلف تا 360 درجه هم زد. اين دستگاه همزن، متحرك بوده و جابجايي آن به راحتي انجام مي گيرد و باعث مي شود هر جا كه نياز باشد مورد استفاده قرار گيرد. وجود يك حسگر بر روي آن امكان تنظيم حركات رفت و برگشتي را براي مدت زمان هاي دلخواه فراهم مي نمايد.

تاریخ ثبت: 1391/07/30
خلاصه اختراع:

اين دستگاه توانايي توليد هيدرات انواع گازها (CH4 ، N2 ،CO2 ، C2H6 و ... ) كه هيدراتشان تا فشار 150 بار و در دماي بالاتر از صفر درجه سانتي گراد را تشكيل مي شود. دماي طراحي شده تا 20- درجه سانتي گراد است كه سل دستگاه يك ليتر حجم دارد و داراي 2 تا چشمي شيشه اي است جهت مشاهده تشكيل هيدرات با چشم مي باشد و با يك پمپ تا فشاري كه هيدرات گاز مورد نظر تشكيل مي شود مي رسانيم طوري كه اين كار با يك پيستون و سيلندر تنظيم مي شود سپس با گذشت زمان كه هيدرات تشكيل مي شود (گاز مصرف مي شود) فشار داخل سل كاهش مي يابد كه اين كاهش فشار توسط يك سنسوري كه حاويpressure transmitter است و نهايتا افت فشار به صورت ديجيتال روي پانل نشان داده مي شود و در ضمن چون هر تست بيش از 4 روز طول مي كشد، پانل داراي micro ram است كه داده هاي افت فشار را از هر 10 دقيقه يك بار ثبت مي كند.

تاریخ ثبت: 1390/02/21
مخترع/مخترعان: داود رضازاده‌فرهمند
خلاصه اختراع:

طراحی و ساخت دستگاه آزمایش انتقال فشار بازده غشائی شیل

تاریخ ثبت: 1389/11/19
مخترع/مخترعان: سینا شاددل
خلاصه اختراع:

مغزه نگهدارها با توجه به اهداف مورد استفاده و شرايط كاربردي مورد استفاده ممكن است داراي خصوصيات مختلفي ازجهت نحوه طراحي و شرايط عملياتي باشند.در زمينه ساخت مغزه نگهدار با طراحي اي كه در اين نمونه گزارش شده،در كشور مورد مشابهي تا كنون ديده نشده و قابل ذكراست اين طراحي حاصل تجربه و آزمون هاي دقيق انجام شده در مركز تحقيقات نفت دانشگاه صنعتي سهند است .ابتدا نقشه طراحي اين مغزه نگهدار طراحي، و مراحل تراش و ساخت و آماده سازي هاي مربوط به نحو احسنت با تكيه بر تجارب متعدد ساخت و طراحي تجهيزات آزمايثگاهي انجام شده است .در زمينه آزمايش هاي نفتي همواره مغزه نگهدار از اجزاي پركاربرد و داراي قابليت استفاده براي انواع مختلفي از آزمايش ها بوده و لذا توانايي و امكان ساخت آن در كشور مي تواند گامي مهم در جهت خودكفايي از خريد نمونه هاي خارجي و توانايي رفع عيب و نگهداري مناسب در داخل كشور عزيزمان باشد.

تاریخ ثبت: 1389/11/19
مخترع/مخترعان: سینا شاددل
خلاصه اختراع:

جايگزيني فاز غيرترشونده توسط فاز ترشونده در يك بلوك پديده آشام موئينه ناميده مي شود كه در اثر آن فازتر شونده در داخل يك بلوك افزايش مي يابد. از آنجايي كه پديده آشام موئينه يكي از مكانيسم هاي مهم توليد در مخازن شكافدار مي باشد داراي اهميت است و پارامترهاي مختلفي بر اين فرآيند تاثيرگذار هستند.در آزمايشات اثر عوامل مختلف از جمله نوع سنگ، تخلخل و نفوذپذيري مغزه،ابعاد مغزه درجه حرارت و سنگيني نفت بر روي اين پديده قابل بررسي است. نتايج بدست آمده نشان داده اند كه خواص سنگ و سيال مخزن مانند نوع نفت، نوع سنگ، ابعاد مغزه،عبورپذيري و تخلخل مغزه همگي بر مكانيسم آشام موئينه تاثير گذارند. از طرفي پارامترهاي عملياتي مانند دما به عنوان يك پارامتر قابل كنترل بسيار موثر خواهد بود. چنانچه بتوان دماي مخزن را با روش هاي حرارتي ازدياد برداشت بالا برد عملكرد اين مكانيسم در مخازن شكافدار بسيار بالاتر خواهد رفت و ميزان بازيافت نفت بيشتر خواهد گرديد.

موارد یافت شده: 6