لیست اختراعات با مالکیت
رامين خوش سيرت
1 عدد
مكانيزم ها براي طبخ مناسب غذا يك دستگاه پخت غذا و نان با بخار آب و حرارت غير مستقيم چدني طراحي شده است. پارامترهاي مهم در اين دستگاه روش صحيح طبخ و مناسب مواد غذايي مي باشد، دراين دستگاه غذا ها كاملا مغز پخت مي شوند و حرارت به تمام قسمت هاي مواد غذايي مي رسد و داخل مواد غذايي خام نمي ماند تا از بيماري هاي حاوي تخم انگل و يا ميكروب هاي مختلف باشد كه عامل بروز بيماري ها خواهد بود جلوگيري شود. با توجه به اينكه نياز مادر اختراع است، طبخ مناسب غذا يكي از عوامل بيماري هاي گوارشي است. روش هاي نادرست طبخ مانند دوددادن، نمك سود كردن، حرارت دادن شديد مواد غذايي با ايجاد تركيبات سرطان زا مثل هيدروكربن هاي پلي سيليك و آمين هاي هتروسيليك باعث افزايش شيوع سرطان مي شوند،با اين دستگاه تا حد زيادي از اين بيماري ها مي توان پيشگيري كرد.استفاده از شيوه هاي غلط طبخ غذا در كشور موجب شده است كه سرطان گوارش بالاترين آمار سرطان در كشور باشد.مثلا كباب به عنوان غذاي روزمره ايرانيان كه برروي زغال يا اجاق گاز پخته مي شود مي تواند عامل مستعد كننده اي در بروز سرطان گوارش باشد،بهترين روش طبخ غذا بخارپز كردن است كه در اين دستگاه با استفااده از بخار آب غذا طبخ داده مي شود. يكي ديگر از پارامتر ها يك مكانيزم وزن كم مي باشد كه در مسافرت مورد استفاده قرار گيرد. سازه كلي سيستم بدين صورت است: مخزن آب ؛اين مخزن شامل آب آشاميدني كه 700-50 سي سي مي باشد كه جهت بخار پز كردن مواد غذايي تلقي مي گردد. سيستم چدني؛ بخار به حرارت غير مستقيم چدن جهت پخت سريع و مغز پخت شدن غذا كمك مي كند كه طراحي به گونه صورت گرفته است كه نياز به هيچ گونه روغني براي طبخ غذا لازم نمي باشد. سيستم پخت نان؛فرايند پخت نان با هر كيفيتي بر روي ساچ نور پتري استفاده شده است . سيستم محافظ؛جهت جلوگيري از خاموش شدن در برابر باد .
موارد یافت شده: 1