لیست اختراعات با مالکیت
رامين هاشمي
4 عدد
دستگاه چاپگر سه بعدي صنعتي SLS از جمله دستگاه هايي است كه با فناوري نمونه سازي و ساخت سريع (Rapid Prototyping & Manufacturing) به ساخت نمونه قطعات مهندسي مي پردازد. اين دستگاه به صورت لايه لايه و افزايشي با افزودن لايه هاي پودر بر يكديگر در هر لايه به صورت انتخابي با استفاده از انرژي ليزر ذرات پودر را به يكديگر جوش مي دهد. اين دستگاه قادر به ساخت قطعات مهندسي با هر گونه پيچيدگي هندسي مي باشد. ساخت قطعه كاملا به صورت اتوماتيك اتفاق مي افتد و اپراتور هيچ نقشي در ساخت قطعه ايفا نمي كند. روند ساخت به اين صورت است كه ابتدا فايل CAD سه بعدي قطعه توسط نرم افزار، به يك فرمت خاص كه اطلاعات لايه لايه هندسه قطعه را همراه دارد، تبديل شده و بعد فايل لايه لايه شده در نرم افزار راه انداز دستگاه بار گذاري شده و پروسه اتوماتيك ساخت قطعه شروع مي شود.
روش معمول جهت به دست آوردن نمودار حد شكل¬دهي استفاده از تست ناكازيما است. جهت بالا بردن حد شكل پذيري مي توان فرايند را در دماي بالا انجام داد از اينرو وجود سيستم گرمادهي جهت بالا بردن دماي ورق حين فرايند ضروري است. در پژوهش¬هاي پيشين كه نمودار حد شكل¬دهي را در دماي بالا به دست آورده اند اكثرا به اين روش عمل كرده اند كه قالب درون كوره قرار مي گيرد سپس عمليات شكل دهي درون كوره انجام مي گيرد كه نيازمند صرف هزينه مالي و زماني نسبتا قابل توجهي است. در اين سيستم ساخته شده ورق بين ماتريس و ورقگير قرار مي گيرد سپس توسط المنت هاي حرارتي سراميكي كه به شكل پوسته استوانه اي درون يك قاب فلزي مونتاژ شده¬اند و با ماتريس و ورقگير در تماس است، عمل حرارت دهي انجام مي شود تا سيستم به دماي مورد نظر برسد و آزمايش شكل¬پذيري انجام شود. جهت كنترل دماي سيستم از يك ترموستات گازي بهره گرفته شده است كه ميزان دماي قالب و در نتيجه دماي ورق را كنترل كند. لازم به ذكر است كه سوراخي با فاصله 53 ميلي متر از محور قالب بر ماتريس و ورقگير ماشين كاري شده است كه كپسول گاز ترموستات درون آن به صورت مماس بر ورق مورد آزمايش جاي مي¬گيرد. با توجه به بخش¬هاي مختلف و كاربرد كاملا مكانيكي سيستم فوق، اين اختراع را مي¬توان جزو بخش¬هاي مكانيكي بشمار آورد.
خودرو غزال ايراني 2 براي شركت در مسابقات جهاني خودروهاي خورشيدي (WSC) طراحي گرديده است. مسابقات خودروهاي خورشيدي در ابتدا به عنوان ايده اي نو براي بررسي محدوديت هاي انرژي خورشيدي به منظور جايگزيني براي منابع انرژي تجديد ناپذير شروع گرديد. از آن پس به بعد مسابقات خودروهاي خورشيدي داراي شهرت فراوان گرديده و همه ساله در سرتاسر جهان اين مسابقات برگزار مي گردد. يكي از سرشناس ترين اين مسابقات WSC مي باشد كه مسيري نزديك به 3100 كيلومتر را در استراليا پوشش مي دهد. است. طراحي و ساخت خودرو خورشيدي غزال ايراني (2) در پاييز سال 1385 آغاز و در تابستان سال 1388 به پايان رسيد. در اين گزارش به بخشهاي مختلف طراحي و ساخت بطور كلي اشاره مي شود. اين بخش ها شامل قسمت هاي مكانيكي از قبيل آيروديناميك ، شاسي و بدنه، سيستم تعليق، سيستم فرمان، سيستم ترمز و نيز قسمتهاي الكتريكي و الكترونيكي شامل سلول هاي خورشيد، باطري، موتور الكتريكي، كنترلر، MPPT و امثالهم مي باشند. نقشه هاي فني طرح در توصيف كلي آمده است.
در اين اختراع بر روي 4- نيترو 1 و 8- انيدريد تفتاليك فرايندهاي ايميددار كردن و احيا انجام شده تا محصول اصلي تحت نام « 4- آمينو - N - اتيل گلايسينات نفتاليميد» به دست آيد، ضمنا ماده رنگزاي سنتز شده براي رنگرزي الياف پلي آميد و پلي استر به كار رفته و مشخص گرديد كه ماده رنگزاي سنتز شده قادر است اين الياف را به رنگ زرد فلور سنتي رنگرزي نمايد.
موارد یافت شده: 4